- Εντάχθηκαν
- 10 Μαΐου 2016
- Πόντοι αντιδράσεων
- 5
- Πόντοι
- 0
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
η μηχανη ειναι 20 χρονων.
φιλε μου σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο.χαλασε 3 μηχανες για να την φτιαξει.επισης αυτο που λες με το μοτερ νομιζω το ειχε κανει αν θυμαμαι καλα.βαλιστες και φτερα ειναι φτιαγμενα με πολυεστερα handmade.οσο για το γκαζι,εχει γυρισει την ευρωπη με την συγκεκριμενη και το μονο που επαθε ηταν ενα λαστιχο.και για τελος η μηχανη ειναι 20 χρονων.![]()
Στο χάλασε μακάρι να ξέχασες τα εισαγωγικά γιατί αν όντως καταστράφηκαν τα 3 συγκεκριμένα μηχανάκια ,έγκλημα φίλε.
ΥΓ Τέτοια παντρέματα έχω να δω από τότε που κυκλοφορούσαν φουρκόνια και άλογα στα ΒΠ ...
Στο χάλασε μακάρι να ξέχασες τα εισαγωγικά γιατί αν όντως καταστράφηκαν τα 3 συγκεκριμένα μηχανάκια ,έγκλημα φίλε.
ΥΓ Τέτοια παντρέματα έχω να δω από τότε που κυκλοφορούσαν φουρκόνια και άλογα στα ΒΠ ...
Άμα ήταν 20 χρονών δεν θα έλεγε κανείς "τέτοια μηχανάκια δεν τα πειράζεις"...
Ψάξε λίγο την ιστορία της μηχανής, από τα στοιχεία που σου έδωσε ο Σαπίλας, για να καταλάβεις τι (θα) έχεις στα χέρια σου, και γιατί οι περισσότεροι φίλοι της κλασσικής μοτοσυκλέτας είναι κατά μιας τέτοιας μετατροπής...
Εννοείται πως ό,τι γουστάρει ο καθένας πειράζει και αν του αρέσει αυτουνού, εμείς περισσεύουμε... Αλλά μια και ανέβασες φωτογραφίες στο φόρουμ, καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις...
After all, όντως έχει πέσει πολλή δουλειά...