• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αυριο παραλαμβάνω (Hornet 07 Gold!!!)

Εντάχθηκαν
14 Ιουνίου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδω μέσα. Αύριο θα έχω στα χέρια μου μία ολοκαίνουργια hornet 07 σε χρυσό χρώμα. Είμαι αρχάριος αλλά η μηχανή είναι όνειρο μου μεγάλο. Τι πρέπει να προσέξω κατα την παραλαβή της όσο και κατα τα πρώτα χιλιόμετρα? Παρακαλώ τους πιο έμπειρους να με βοηθήσουν λίγο...

ΚΑλορίζικο καλοτάξιδο και με προσοχή !

καλοσωρισες στην σφιγγοφωλια αντε φιλε καλοριζικο καλοταξιδο και προσοχη μεγαλη,δεν ειναι μηχανη να σε φοβησει ειναι φιλικη προς τον αναβατη.
για να κανονιζετε μολις ο φιλος μαθει καλα καμια σφιγγοβολτα ακουνε οι υπολοιποι σφιγγες?

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αλήθεια που βλέπω για τις σφυγγοβόλτες?!

θα πας εκει που λεει cb series εχουμε και φωτο απο τις σφιγγες μας,ωραιο χρωμα πηρες χρυσο μπραβο και εγω αυτο θα επερνα.

hornet 600

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΧΛΜ.

ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ HORNET.....ΕΙΔΙΚΑ GOLD

ΛΕΕΙ!!!!!!

Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!

άν κ fan του μαύρου(που το προτείνω κ όλας... ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!:beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AlexanderK
Καλησπέρα!
Τι πρέπει να προσέξω κατα την παραλαβή της όσο και κατα τα πρώτα χιλιόμετρα?

βασικά ρίξε ένα σφιξιμο στις περιφερειακες βιδες που βλέπεις.Ιδιαιτερα στα αντιβαρα τιμονιου,συνηθως στα καινουργια μηχανάκια δεν ειναι σφιγμενες καλά.

καλοτάξιδο!!

Πιέσεις ελαστικών ! Και για τα πρώτα χιλιόμετρα προσοχή στα λάστιχα (μέχρι να φύγει το κερί)και τα φρένα (να πατήσουν καλά).
Σε γενικές γραμμές ...Hornet είναι... μη μασάς.
Καλές βόλτες !

Μόλις συμπλήρωσα τα πρώτα 1000 χλμ.. το δικό μου είναι σε μαύρο.. καλορίζικος και πάντα όρθιος..!

lwelcome

λοιπον τι να προσεξεις ...μα να μη το αφηνεισ πολλεσ ωρεσ μονο του(νιωθει μοναξια) δεσ προηγουμενα posts ...πολυ καλο το χρυσο αλλα πολυ etreme για μενα (πηρα το μαυρο) πολλα ,καλα όρθια χιλιομετρα.
να προσεχεισ λιγο τα πισω φλασ:beer:

Αφού είναι το πρώτο σου ένα θα σου πω. Θα ερωτευτείς παράφορα. Το μηχανάκι δεν παίζεται. Καλωσήλθες στην σφηκοφωλιά.
:beer:

καλες βολτες και προσοχη.

Τσεκαρε τα λαδια και στρωσε το οπως σου πουν.

Περιμενε να πατησουν καλα τα λαστιχα πριν αρχισεις να το πιεζεις.

Ευτυχως που εισαι στο στρωσιμο γιατι αυτο το κοκκιναδι που ξεκιναει στις 13000 στροφες ειναι σκετος πειρασμος.

Καλοριζικο.

Επισης τσεκαρε αυτο το site
link

Εχει κ φορουμ(message board) αλλα θα πρεπει να κανεις register(αξιζει τον κοπο)

Ρε σα να γίναμε πολλοί! :D

Welcome - καλοτάξιδος - πάντα όρθιος!

(είδες τα hornet?:look: )

Μεγειά σου και κακλά χιλιόμετρα!

Κοίταξε τα λάδια πριν το πάρεις γιατί κάνουν οτι ναναι αυτοί που το ετοιμάζουν.
Το 900 μου ειχε 400cc παραπάνω λάδι οταν το παρέλαβα.
Επίσης πιέσεις όπως σου είπαν και στρώσιμο σύμφωνα με το manual.
:wave2:

Με υγεία και καλά χιλιόμετρα. Εγώ το παίρνω την άλλη Πέμπτη σε μαύρο. Το μηχανάκι δεν παίζεται!!! Good choice!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AlexanderK
.... Τι πρέπει να προσέξω κατα την παραλαβή της όσο και κατα τα πρώτα χιλιόμετρα? ...

το πως σε κοιτανε οι κατοχοι των Ζ :a029:

πλακα κανω μεγεια :a9: :a18:

Παιδιά την πήρα και ήδη έκανα την 1η της βόλτα...Πήγα στο Σούνιο....Η μηχανή είναι όλα τα λεφτά...
Το μόνο πρόβλημα που έχω ειναι να μάθω το συμπλέκτη που μερικές φορές μου σβήνει...

Καλορίζικη φίλε!!Αγρατζούνιστη & πάντα να τη καβαλάς με full εξοπλισμό!
Καλές βόλτες!

:beer: :beer: :wave2:

Πίσω
Μπλουζα