• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
το γατακι ο ντατολο ηρθε ανεβασμενος απο την ναπολι

καλα θα περασε:D

τι ειπε ο νταμπιζας μωρη τιτικα?:wacko:

κάτι παρόμοιο δεν είχε γίνει και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος όταν χάσαμε 2-1;

ήταν μούφα το πρώτο γκολ του ολυμπιακού και το 2ο κανονικότατο που έβαλε με κεφαλιά ο τοροσίδης, ακυρώθηκε σαν και καλά φάουλ.

τα ίδια και χθες, μούφα πέναλτι στην άεκ, άκυρο το 2ο κανονικό γκολ :p

είναι κάτι σαν επαναφορά του δικαίου :lol:

αλλά μάλλον γκρινιάζουν τα αεκάκια γιατί η 4η θέση αρχίζει τα ευρωπαικά παιχνίδια απ τον ιούλιο :rotflmao:

Εντάξει... ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος οτι και να λέμε... μόνο τα δοκάρια του να έμπαιναν μέσα, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει απο το 30.

Ωραίο μακροβούτι του Καφέ... κανονικό πέναλτυ του Αβραάμ στον Σκόκο με την χερούκλα τεντωμένη και πάλι να τον εμποδίζει αμέσως μετά απο 4-5 λεπτά. Κανονικό γκολ και αυτό που έπνιξε ο Νικοπολίδης πιάνοντας "μανταλάκια".

Τελικά μεταξύ ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ θα είναι η δεύτερη θέση και θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη αγωνιστική. Για εμάς... ενός κακού μύρια έπονται.

Gandalf

Έχω καιρό να γράψω λόγω δουλειάς αλλά η προηγούμενη βδομάδα ήταν χάλια

έχασαν και 3 ομάδες μου (Ολυμπιακός, Barcelona και Liverpool)

εντάξει το καταλαβαίνω ότι η Barcelona και η Liverpool δεν παίζουν μπάλα πάντα και θα χάσουν κάπου κάπου αλλά αυτός ο διαστημικός Ολυμπιακός που παίζει φοβερή μπάλα να χάσει από τον Αρη????? Οχι ρε γαμώτο δεν το ανέχομαι αυτό:mad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άτιμε Μουρίνιο

Για τα χθεσινά ματς:

O Μπάοκ κέρδισε άνετα τον Αρη δεν χωράει αμφισβήτηση καμιά, ο Αρης δεν υπήρχε στο γήπεδο

Εμείς μπήκαμε δυνατά το πρώτο 15λεπτο και είμασταν καλύτεροι από την Αεκ, έγινε το 1-1 από ένα μουφα πέναλτυ η Αεκ ανέβηκε λιγάκι, χαθήκανε ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες μέχρι το τέλος του αγώνα (με τον Ολυμπιακό να έχει περισσότερες βέβαια) και στο τέλος ακυρώθυκε ένα κανονικό γκολ της Αεκ δώρο του Νικοπολίδη με ανύπαρκτο φάουλ. Στο ματς ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα πιστεύω δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.:wave2:

Α ξέχασα, ο Βάζελος μαμιέται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

Γ@ΜΑ τα...μια απο τα ίδια....
ούτε μια χαρα δεν είδαμε....

δεν τα είδα τα ματσάκια χτες....(σιγα μην τα έβλεπα)
όσο είδα στις φάσεις....τα γνωστα...μουφα πέναλτυ,κανονικό γκολ (στην υγεια του νικοπολίδη), και 4~5 ευκαιρίες κλασσικές χαμένες
πράγμα ανεπίτρεπτο όταν το σκορ είναι απλά 2-1.......

Παοκ-Αρη.....ο αρης απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο....ο μπαοκ τον πέρασε πριονοκορδέλα και αν έπιασε τόσο καλή απόδοση όσο φάνηκε το βραδυ στις εκπομπές το βλέπω να μαζεύουμε 2 τεμάχια μεσα έξω...

υ.γ το κερατο μου ..αν έπαιζε το πράσινο τσίρκο πλευ ωχ θα είχαμε στανταράκια 6 βαθμους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ το κερατο μου ..αν έπαιζε το πράσινο τσίρκο πλευ ωχ θα είχαμε στανταράκια 6 βαθμους...

:a9: :a9: :a9:

το "πρασινο τσίρκο" κανει διακοπές :D

πφφφφφφφφφ...εμεις κάναμε διακοπές όλο το χρόνο

αλλά κ εγω αυτό λέω....

χανουμε 6 στανταρ βαθμούς τώρα...

Δημητριάδης: Στο πέναλτι που κερδίσαμε απλώς κοιτάξτε την έκφραση του Ζεβλάκοφ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

εντάξει το καταλαβαίνω ότι η Barcelona και η Liverpool δεν παίζουν μπάλα πάντα και θα χάσουν κάπου κάπου αλλά αυτός ο διαστημικός Ολυμπιακός που παίζει φοβερή μπάλα να χάσει από τον Αρη????? Οχι ρε γαμώτο δεν το ανέχομαι αυτό:mad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άτιμε Μουρίνιο

Για τα χθεσινά ματς:

O Μπάοκ κέρδισε άνετα τον Αρη δεν χωράει αμφισβήτηση καμιά, ο Αρης δεν υπήρχε στο γήπεδο

Εμείς μπήκαμε δυνατά το πρώτο 15λεπτο και είμασταν καλύτεροι από την Αεκ, έγινε το 1-1 από ένα μουφα πέναλτυ η Αεκ ανέβηκε λιγάκι, χαθήκανε ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες μέχρι το τέλος του αγώνα (με τον Ολυμπιακό να έχει περισσότερες βέβαια) και στο τέλος ακυρώθυκε ένα κανονικό γκολ της Αεκ δώρο του Νικοπολίδη με ανύπαρκτο φάουλ. Στο ματς ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα πιστεύω δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.:wave2:

Α ξέχασα, ο Βάζελος μαμιέται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

Συμφωνο σε ολα αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο γιατι δεν νικαη παντα ο καλυτερος.
Ας εβαζε τα δοκαρια ο γαυρος και ας νικαγε,κανενας δεν θα μιλαγε τωρα.Αλλα στην Ελλαδα εχουμε τους διαιτητες για να αποκαθιστουν την ..:lol: :lol: δικαιωσυνη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

mitsaras.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Συμφωνο σε ολα αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο γιατι δεν νικαη παντα ο καλυτερος.
Ας εβαζε τα δοκαρια ο γαυρος και ας νικαγε,κανενας δεν θα μιλαγε τωρα.Αλλα στην Ελλαδα εχουμε τους διαιτητες για να αποκαθιστουν την ..:lol: :lol: δικαιωσυνη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το βασικό είναι να συμφωνείς ότι μαμιέται ο Βάζελος, από εκεί και πέρα διαφώνησε όσο θες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ.........ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ

Για τό ποιός θάναι ό δεύτερος.....??

Άπλά πρίν άρχίσουν τά play-offs είχα έκφράσει τήν άπορία τού πώς.......

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ............

ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ......!!!!

ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...............ΣΑΠΙΛΛΑ, ΡΕΜΟΥΛΑ,

ΛΑΜΟΓΙΑ..........τό ποδόσφαιρο θά ξεχώριζε..???

Καί ποιός νοιάζεται γιαυτό..??

Έδώ γκρεμίζονται τά πάντα..........

ΥΓ.Έλα ρέ Στούμπι,........πές μας κάτι γιά τόν Καφέ, καί μετά άνέλυσε μας τό πώς ό Σκόκο
έβαλε τό κεφάλι του κάτω άπό τόν άγκώνα τού Παπαδόπουλου.
Έκεί μέ τό Μότα τά λέγατε τόσο ώραία μαζί μέ τόν Ζώρζ......!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ..........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠΟΥΡ
ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ....!!!
Έτσι δέν είπαν στήν tv...??..........Φάουλ είναι.........δίκαιο έχετε.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ..........ΤΡΙ-ΨΩΛΗΣ....!!!!

Ραντεβού στήν Τούμπα τό βράδυ, νομίζω πώς θάχει πολύ ζουμί,βλέπεις είναι κί ό ΠΑΟΚ.....!!!

:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ.........ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ

ΥΓ.Έλα ρέ Στούμπι,........πές μας κάτι γιά τόν Καφέ, καί μετά άνέλυσε μας τό πώς ό Σκόκο
έβαλε τό κεφάλι του κάτω άπό τόν άγκώνα τού Παπαδόπουλου.
Έκεί μέ τό Μότα τά λέγατε τόσο ώραία μαζί μέ τόν Ζώρζ......!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ..........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠΟΥΡ
ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ....!!!
Έτσι δέν είπαν στήν tv...??..........Φάουλ είναι.........δίκαιο έχετε.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ..........ΤΡΙ-ΨΩΛΗΣ....!!!!

Ραντεβού στήν Τούμπα τό βράδυ, νομίζω πώς θάχει πολύ ζουμί,βλέπεις είναι κί ό ΠΑΟΚ.....!!!

Ελα ρε τερενς......

Τι να σου πω για τον Καραγκουνοποιημενο Καφε... ....??? Οτι σου χαλασε το παρτυ..???

Στο χαλασε !!

Και αυτος ο Σκοκο..... Ουτε ενα τοσο δα χαδακι δεν ανεχετε....

Και αυτο το παπαρι του τζιμπουρ ....??? Να το μαζευετε λιγο ρε...???

Και πεστου...

Να πεταξει καμμια τριχα στο κεφαλι του.....

Μπερδευει τον Σαχα ρε παιδακι μου και ζηταει και τζαμπα φαουλ..... :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ελα ρε τερενς......

Τι να σου πω για τον Καραγκουνοποιημενο Καφε... ....??? Οτι σου χαλασε το παρτυ..???

Στο χαλασε !!

Και αυτος ο Σκοκο..... Ουτε ενα τοσο δα χαδακι δεν ανεχετε....

Και αυτο το παπαρι του τζιμπουρ ....??? Να το μαζευετε λιγο ρε...???

Και πεστου...

Να πεταξει καμμια τριχα στο κεφαλι του.....

Μπερδευει τον Σαχα ρε παιδακι μου και ζηταει και τζαμπα φαουλ..... :lol:

TO ΠAΡΤΥ..............ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.............ΟΤΑΝ ΣΤΟ 60ο ΗΤΑΝ 4 - 0

Καί μετά κάναμε πλάκα όλοι μαζί μέ τά κατεβασμένα κεφάλια τών γιαλατζί πρωταθλητών.....
έπειδή καί ΑΥΤΟΙ καί έμείς...........
ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..........:rotflmao: :rotflmao:

Πρωταθλητής...........ό θρύνος καί ή Καλαμαριά στή Δ' Έθνική....:lol:

Μέ μιά άπόφαση πού άκόμα δέν έχει τελεσιδικήσει....καί πού όμοια της ούτε στίς Μπανανίες παίρνεται....
Όπου καί νάγινε τιμωρήθηκαν οί παίκτες ,τιμωρήθηκαν οί όμάδες.........
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ....!!!

Όμως ξέρω.........τό θέλατε τόσο πολύ, μά τόσο πού ό Πρέζιντεντ δέν μπορούσε παρά νά σάς κάνει περήφανους.....

Δώρο άπό μένα οί μπανάνες.........:a25: :a25: :a25: :a25:

ΑΛΛΑ..............

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ..............ΚΑ-Ι-ΓΕΤΑ-Ι

ΚΑ-Ι ΤΟ ΜΟ-Ι-ΝΙ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑ-Ι

Καί μιά συμβουλή.............ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...............νά περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τό 84ο λεπτό.
Βέβαια έχουμε καί Θρασύβουλο στό 89ο...!!!
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΟΥ..........ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΠΟΥ............ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ....!!
Είδες πού λέγαν οί παλιοί..?? σοφό....

ΠΑΩ ΑΡΓΑ...........ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
TO ΠAΡΤΥ..............ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.............ΟΤΑΝ ΣΤΟ 60ο ΗΤΑΝ 4 - 0

Καί μετά κάναμε πλάκα όλοι μαζί μέ τά κατεβασμένα κεφάλια τών γιαλατζί πρωταθλητών.....
έπειδή καί ΑΥΤΟΙ καί έμείς...........
ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..........:rotflmao: :rotflmao:

Πρωταθλητής...........ό θρύνος καί ή Καλαμαριά στή Δ' Έθνική....:lol:

Μέ μιά άπόφαση πού άκόμα δέν έχει τελεσιδικήσει....καί πού όμοια της ούτε στίς Μπανανίες παίρνεται....
Όπου καί νάγινε τιμωρήθηκαν οί παίκτες ,τιμωρήθηκαν οί όμάδες.........
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ....!!!

Όμως ξέρω.........τό θέλατε τόσο πολύ, μά τόσο πού ό Πρέζιντεντ δέν μπορούσε παρά νά σάς κάνει περήφανους.....

Δώρο άπό μένα οί μπανάνες.........:a25: :a25: :a25: :a25:

ΑΛΛΑ..............

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ..............ΚΑ-Ι-ΓΕΤΑ-Ι

ΚΑ-Ι ΤΟ ΜΟ-Ι-ΝΙ ΚΤΕΝΙΖΕΤΑ-Ι

Καί μιά συμβουλή.............ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...............νά περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τό 84ο λεπτό.
Βέβαια έχουμε καί Θρασύβουλο στό 89ο...!!!
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΟΥ..........ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΠΟΥ............ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ....!!
Είδες πού λέγαν οί παλιοί..?? σοφό....

ΠΑΩ ΑΡΓΑ...........ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ...!!!

Ποτε σας δεν θα μπορεσετε να καταλαβετε ποιος ηταν υπευθυνος τοτε και γιατι......

Αμα στις συκοφαντιες και στις προκλησεις μπορουσε η κοντη διοικηση σου να σηκωσει λιγο αναστημα στους υπαληλους της ισως η ιστορια να ηταν διαφορετικη.....

Απο εκει και περα για το συγκεκριμενο θεμα εχω εκφερει αποψη (και ασφαλως ανθρωποι σαν και εσενα επιβαλετε να μην την παρουν καν στα σοβαρα...)

Για τα υπολοιπα....

Αν εχεις ομαδα....

Επιβαλεσε , κουτουπωνεις, και φευγεις.....

Αρης λεγετε !!!!

Για να μαθαινεις !

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποτε σας δεν θα μπορεσετε να καταλαβετε ποιος ηταν υπευθυνος τοτε και γιατι......

Αμα στις συκοφαντιες και στις προκλησεις μπορουσε η κοντη διοικηση σου να σηκωσει λιγο αναστημα στους υπαληλους της ισως η ιστορια να ηταν διαφορετικη.....

Απο εκει και περα για το συγκεκριμενο θεμα εχω εκφερει αποψη (και ασφαλως ανθρωποι σαν και εσενα επιβαλετε να μην την παρουν καν στα σοβαρα...)

Για τα υπολοιπα....

Αν εχεις ομαδα....

Επιβαλεσε , κουτουπωνεις, και φευγεις.....

Αρης λεγετε !!!!

Για να μαθαινεις !

OXI MONON AΡΗΣ.........ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΣΑ

http://www.youtube.com/watch?v=X7QO6NYiYBs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0UYhQxLx7Do&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=e6JfHtH_mGw&feature=related

Λίγη ντροπή ρέ........ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ..........έτσι έπιβάλεστε έσείς...??

ΟΥΣΤ.........ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ.......

http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E&feature=related

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα