• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ATHENS FLYING WEEK

Εντάχθηκαν
18 Σεπτεμβρίου 2009
Πόντοι αντιδράσεων
10
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολες και ολους και φετος (ελπιζουμε και του χρονου) διωργανωνουμε το AIR SHOW ATHENS FLYING WEEK στο Αεροδρομιο του Τατοιου 12-13 Σεπτεμβριου ελπιζουμε να σας δουμε εκει.
για περισοτερα εδω..www.athensflyingweek.gr.

ps αν δεν τω εχω σε σωστη σελιδα παρακαλω διορθωστε.Ευχαριστω!

Αυριο κοιταμε για εισητηρια και με το καλο να ερθει η ημερομηνια της διεξαγωγης....

Θα έχει και στατική έκθεση στο Ελ.Βενιζέλος 10-11 Σεπ.
/ Β

Και πως θα μπουμε στην στατικη;

Υπήρχε αρχικά(τον Ιούλιο) πρόβλεψη και για στατική εκθεση στο LGAV, μετάβαση εντός των πιστών/τροχοδρόμων με λεωφορεία του αεροδρομίου.
Όμως δεν βλέπω να διαφημίζεται στη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
/ Β

Παίδες άμα είμαστε μπόλικοι να κανονίσουμε να πάμε στυλ κοντινή ημιήμερη βολτίτσα.

ε; τι λέτε;

Τα εισιτήρια κλείστηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα, ας όψεται που δεν χορταίνουμε τη μυρωδιά αεροπορικού καυσίμου (ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από Klimov RD-33...).

Υ.Γ.1 Παράπονα για τα εισιτήρια να κάνω τώρα ή όταν με το καλό γίνει η διοργάνωση;
Υ.Γ.2 @ Ducpilot Αν επιτρέπεται είσαι στην οργανωτική επιτροπή;

Τελευταία επεξεργασία:
Τα εισιτήρια κλείστηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα, ας όψεται που δεν χορταίνουμε τη μυρωδιά αεροπορικού καυσίμου (ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από Klimov RD-33...).

Υ.Γ.1 Παράπονα για τα εισιτήρια να κάνω τώρα ή όταν με το καλό γίνει η διοργάνωση;
Υ.Γ.2 @ Ducpilot Αν επιτρέπεται είσαι στην οργανωτική επιτροπή;

Καλησπερα ναι ειμαι παρακαλω!

Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να σου στείλω ένα πμ; Ευχαριστώ.

Καλημερα και καλο μηνα και βεβαια στειλε μου,συγνωμη κιολας αλλα τρεχω και δεν ειμαι συνεχεια μεσα!

Α τς κιαρατάδες τάπα πάνε.Εχω βγει στο μπαλκόνι και χαζευω.

Ετοιμασιες πολλές και σε λίγη ώρα έχει δοκιμαστικά.

να βγάλετε πολλές φωτογραφίες.

(Στην ράμπα κατά προτίμηση :D ).

Με το κινητό βγάζεις φώτο και μετά φαίνεται μια κουκιδα σε γαλάζιο φόντο. Σε αναμονή για το mig. Τα phantom πέταξαν και τώρα κάτι αλλά πετάνε που δε ξέρω πως τα λένε.

Θα ανεβω αυριο εγω με τον τηλεφακο. Κατι θα βγαλουμε...

Πίσω
Μπλουζα