Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
Παιδια, ευχαριστω πολυ για ολες τις αποψεις σας !!!:beer:
Τελικα και λιγο οικονιμικα και λογω κ@υλας κατελειξα...cbf!!!
Ψαχνω ακομα,αν γνωριζετε κατι στειλ τε μου πμ!!!
Ευχαριστωωωωωω!!!!!!![]()
Χα,πριν 6 μήνες δεν είχα ουτε διπλωμα,ουτε λευτα
Αν θα την εδινες ετσι,γιατι οχι:rotflmao:
Να φανταστω την εδωσες για τους κλασικου λόγους που δινουν τις CBF 250?
Δεν είναι ότι τον δυσκολεύει η μηχανή, απλά είναι η καινουργίλα. Καταλαβαίνεις πιστεύω.Αρχικά δημιουργήθηκε από livbiker
Φαντάσου ο άλλος με 15.000 χιλ στο cbf 250 και προσπαθεί να εξοικειωθεί με το Bonneville που δεν θεωρείται και τόσο «δύσκολο»! Άντε τώρα να πάρεις «μεγάλο» κατευθείαν από παπί.
Αλήθεια φίλε Alexander τι δυσκολεύει περισσότερο το φιλαράκι σου με το Bonneville?
Πάντως αν το cbfάκι του είναι συντηρημένο σωστά τότε τα 15.000 χιλ δεν είναι και πολλά.
Πάντως από πολλούς CBFαδες απο ακουω ή 8α είναι πλήρως ικανοποιημένοι...ή θα βρίζουν την ωρα και τη στιγμή που την αγόρασαν!!!
![]()
Δεν το βρικα.
αν μπορείς στείλε μου το URL που ειναι το βιντεο:beer:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Το όριο δεν το βάζει το μηχανάκι αλλά ο κώλος μας. Ξεκινάμε με μικρές εξορμήσεις και ανεβαίνουμε σιγά-σιγά απόσταση
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valantis_Strom
δηλαδη αμα του αλλαξω σελα θα ειμαι οκ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valantis_Strom
παρακολουθησα την συζητηση που κανετε και ηθελα να ρωτησω κατι.. με το cbf 250 μπορεις να κανεις ταξιδι?? δεν εννοω να φτασεις στην αλλη ακρη του κοσμου αλλα ενα ταξιδι 300-400 χλμ αντε με μια σταση.. και με ποσα χλμ θα πηγαινεις? 100 ή και παραπανω? οποιος εχει κανει ταξιδι ας με βοηθησει..
Ευχαριστω..