• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΑΠΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΣΟΥ...ΠΩς;

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Εντάχθηκαν
7 Φεβρουαρίου 2013
Πόντοι αντιδράσεων
1.912
Πόντοι
113
Καλησπερα.
Μια βοηθεια ρε παιδια:
Ας πουμε οτι ειμαστε αεροδρομια και θελουμε να παμε (με τρενο) μεχρι (σχεδον) στα ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΣΟΥ.
Σε ποια σταση πρεπει να κατεβουμε απο το τρενο για να ειμαστε οσο πιο κοντα γινεται στα ΚΤΕΛ;
Πρεπει καπου να αλλαξουμε σε Μετρο;

Τελευταία επεξεργασία:
Γιατι να μπεις σε τρενο.

Απο το Αεροδρομιο μπαινεις στο Χ93 και σε παει Κτελ Κηφισου

Ειναι το πιο ευκολο, εχει καθε 9 λεπτα δρομολογιο και μαλλον το πιο γρηγορο

Εναλλακτικά μπορείς να κατέβεις στον σταθμό μετρό Ελαιώνα και να πάρεις λεωφορείο (052) για ΚΤΕΛ.

Γιατι να μπεις σε τρενο.

Απο το Αεροδρομιο μπαινεις στο Χ93 και σε παει Κτελ Κηφισου

Ειναι το πιο ευκολο, εχει καθε 9 λεπτα δρομολογιο και μαλλον το πιο γρηγορο

Καθε 9 δεν έχει. Καθε 39 μπορει..

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: spyro
μόνο ταξί ΜΗΝ πάρεις ....
αν εισαι και λίγο νευρικός ... θα μπλέξεις με δικαστήρια για μπουνιές που θα παίξεις με τον οδηγό με αυτα που θα σου ζητήσει ...
το χ93 θα πάρεις εχω καιρό να το πάρω ομως ,οπότε δεν ξέρω ποσο εχει φθάσει το εισιτήριο σήμερα

μόνο ταξί ΜΗΝ πάρεις ....
αν εισαι και λίγο νευρικός ... θα μπλέξεις με δικαστήρια για μπουνιές που θα παίξεις με τον οδηγό με αυτα που θα σου ζητήσει ...
το χ93 θα πάρεις εχω καιρό να το πάρω ομως ,οπότε δεν ξέρω ποσο εχει φθάσει το εισιτήριο σήμερα

Ευτυχώς δεν είναι για μένα η ερώτηση που κάνω.
Είναι για τον γιο μου.
Ήδη παίζω μπουνιές με τον ταρίφα που διάβασα ότι ζητάνε 30 ευρώ Ελ Βενιζέλος -Αθηνα.

Ευτυχώς δεν είναι για μένα η ερώτηση που κάνω.
Είναι για τον γιο μου.
Ήδη παίζω μπουνιές με τον ταρίφα που διάβασα ότι ζητάνε 30 ευρώ Ελ Βενιζέλος -Αθηνα.

50 ΕΥΡΩ ειναι,οχι 30.

50 ευρώ!!!!??!
Α..εσύ θέλεις να περάσω από το πλημμέλημα στο κακούργημα.

50 + τα διόδια ζητάνε....το κάνανε στην αδελφή της γυναίκας πριν λίγες μέρες όταν επέστρεψε από Παρίσι.....

υπαρχει εως 3ωρη αναμονη του ταριφα στο αεροδρομιο λογω ουρας απο δεκαδες ταριφες.η ταριφα ειναι 50 ευρω,οποιος δεν γουσταρει παιρνει προαστιακο ή λεωφορειο.με κινδυνο φυσικα για τον ταριφα ο πελατης να του πει,παμε μαρκοπουλο ή σπατα που ειναι δίπλα,οποτε τον ηπιε,διοτι εκαι θα παρει 20.

Ε..άμα τραβάνε τέτοιες λαχταρες και τόσο σοβαρά ρίσκα....εντάξει,ας πάρουν 50 ευρώ για μια κούρσα.

Ε..άμα τραβάνε τέτοιες λαχταρες και τόσο σοβαρά ρίσκα....εντάξει,ας πάρουν 50 ευρώ για μια κούρσα.

αυτη η ταριφα δεν ειναι τωρα,ειναι τουλαχιστον 10 χρονια.Εχω φιλο που δουλευει 18ωρο στο ταξι για να παρει 6 κουρσες 300 ευρω (κοιματε μεσα στο ταξι,και οταν ερχεται η σειρα του να προχωρησει,τον ξυπνανε οι υπολοιποι) βγαλε βενζινες,βγαλε ενοικιο-γιατι δεν ειναι δικο του-βγαλε ασφαλιση, βγαλε βλαβες,τυχον τρακαρισμα,του μενουν τα μισα σχεδον.Αλλα στο σπιτι του παει να δει τα παιδια του μονο για μπανιο και τουαλετα.ΚΙ αυτο σχεδον ολο τον χρονο.Γι αυτο οποιος ειναι εξω απ τον χορο πολλα τραγουδια ξερει.

60 λεπτα λέει με το λεφωρειο ,δεν ειναι κοντα, αν κανει με ταξι κανα 40 λεπτο δεν θα γραψει 30 ευρω?
Και πως παει μονη η διπλη ταριφα?

αυτη η ταριφα δεν ειναι τωρα,ειναι τουλαχιστον 10 χρονια.Εχω φιλο που δουλευει 18ωρο στο ταξι για να παρει 6 κουρσες 300 ευρω (κοιματε μεσα στο ταξι,και οταν ερχεται η σειρα του να προχωρησει,τον ξυπνανε οι υπολοιποι) βγαλε βενζινες,βγαλε ενοικιο-γιατι δεν ειναι δικο του-βγαλε ασφαλιση, βγαλε βλαβες,τυχον τρακαρισμα,του μενουν τα μισα σχεδον.Αλλα στο σπιτι του παει να δει τα παιδια του μονο για μπανιο και τουαλετα.ΚΙ αυτο σχεδον ολο τον χρονο.Γι αυτο οποιος ειναι εξω απ τον χορο πολλα τραγουδια ξερει.

Αν τον δυσκολευει τοσο αυτη η δουλεια ,ας γυρισει πισω στο κομμωτηριο.(οχι ο φιλος σου..αλλα οποιος εχει θεμα με αυτη τη δουλεια)

Τελευταία επεξεργασία:
Το ταξί δεν είναι ούτε ήταν το φτηνό μεταφορικό μέσο μεταφοράς. Μη ξεχνάμε αεροδρόμιο Αθήνα είναι κοντά στα 25χλμ αν δεν κάνω λάθος και μισή ώρα ταρίφα. Με προαστιακό μετακίνησε αξιοπρεπές. Με λεωφορείο δεν έχω πάει αεροδρόμιο.

Και το μετρο και τα λεωφορεια μια χαρα δουλεια κανουν απο και προς το αεροδρομιο.
Τωρα αν συντρεχει αλλος λογος για να προτιμησει καποιος ταξι...αλλαζει. Αλλα το πληρωνει.

Εγω Ελλαδα και εξωτερικο ποτε δεν εχω παρει ταξι να μετακινηθω προς και απο αεροδρομια.
Δεν ηθελα να τρωω γ@μησιατικα.
Εκτος και αν ηταν πληρωμενα τα εξοδα...

Κατάσταση
Η συζήτηση δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα