Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re crssssssssssssssssssssssssss
pou pige afto to pedi pali![]()
gia tin sela tou batzio reeeeeeeeeeeeeeee
![]()
mazepsame ke stixia gia odiki voi8ia
europassistanse
2103423631
2103423787
2103423814
afti opos anafere o filos hornet
se kaliptoun ke ektos eladas
mototrans
2109412200
6973694444
ke i gnosti expres service
stixia gia aftous sto 131
o gilos thanos anafere oti tou zitisan 100 euro ton xrono gia ananeosi !!!!!!!!
episis ELPA
2106068800
me 85 euro ton xrono
opos leei o filos superfour
ke kati asxeto lete i odiki voi8ia na exi kapia sxesi me ta odika ptina?:eyepop:
kala min apantate ine ritoriki erotisi
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmak
Εγώ πλήρωσα 52 ευρω στην ιντεραμερικαν γαι συμβολαιο 6 μηνων....προληπτικα..
τώρα θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε....
στα ξαφνικα μου μηδενιζει το trip computer..αλλες φορες το κανει συχνα αλλες σπανια...τι μπορει να συμβαινει...και αν διαβαζει και κανενας πατρινος μπορει να μου συστησει ηλεκτρολογο στην πατρα??
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Νομίζω φίλε μου ότι φταίει κάποια επαφή στο βίσμα του tripmaster και συγκεκριμένα στο ρευμα. Αν εχεις χρόνο μια μέρα βγάλε την μασκα μπροστα ωστε να εχεις προσβαση και κούνα τα καλωδιάκια που ξεκινάνε απο το τρπμαστερ. Καλή τύχη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
Χαιρετώ φίλους Αφρικάνους,
Υποτίθεται οτι θα τα πληρώσει η ασφάλειά του... αλλά....
Τι να πω δηλαδή....... απλά ποτέ ξανά παρκάρισμα στο δρόμο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
για ολη την ελλαδα ελπα....
στ 20000 ΧΛΜ χαλασε η τρομπα βενζινης,στα 32000 (χθες μετα απο 14 μηνες παλι μου εκανε προβλημα.....!!) υπαρχει καοια αλλη υποψη εκτος απο Σαρακακη? σε τοσα λιγα χλμ 2 φορες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmak
Εγώ πλήρωσα 52 ευρω στην ιντεραμερικαν γαι συμβολαιο 6 μηνων....προληπτικα..
τώρα θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε....
στα ξαφνικα μου μηδενιζει το trip computer..αλλες φορες το κανει συχνα αλλες σπανια...τι μπορει να συμβαινει...και αν διαβαζει και κανενας πατρινος μπορει να μου συστησει ηλεκτρολογο στην πατρα??
Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
Χαιρετώ φίλους Αφρικάνους,
μια δυσάρεστη εμπειρία: Αφού γύρισα την μισή Ελλάδα με τη μηχανή φέτος το καλοκαίρι (και ομολογώ με έβγαλε ασπροπρόσωπο) χωρίς γρατζουνιά η την παραμικρή ζημιά, μια ωραία μέρα του Σεπτεμβρίου στην ΑΘΗΝΑ ένας *$%^$@%^ να μην πω τίποτα τώρα και μας λογοκρίνουνε, παρκάροντας το προπολεμικό μερτσεντέ του έριξε κάτω το Αφρικα. Το χτύπησε με τέτοια δύναμη που έπεσε από την αντίθετη μεριά του stand (μιλάμε για μετατόπιση βάρους έτσι!) κάτω στο δρόμο.
Απολογισμός:
Το κάγκελο έσπασε στη βάση, και βρήκε πάνω στο πλαινό πλαστικό. Κι έχουμε και λέμε, πλαινό πλαστικό, μάσκα (έσπασε), κάγκελα, 2 φλας χόυφτα και καθρέφτης, μαρσπιέ.
:hypnotize :eyepop: :dizzy: :sad:
Υποτίθεται οτι θα τα πληρώσει η ασφάλειά του... αλλά....
Τι να πω δηλαδή....... απλά ποτέ ξανά παρκάρισμα στο δρόμο!
ego exo vali mia trompa venzinis asxeti me tin mamisia pou mou teriakse o mixanikos ke den exo provlima
ala an valis apo montelo 2002 ke meta exi alaksi trompa o kataskevastis ke den exi provlima diladi se afto to zitima na pis tou mixanikou sou na min psonizi trompa me vasi ta noumera tis mixanis episis ke to varadero forai idia trompa venzinis me ta teleftea africa
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Φιλαράκι έλεγξε τους πόλους της μπαταρίας σου, κατά 99.9% αυτό φταίει. Δεν είναι ασυνήθιστο να χαλαρώνουν που και που.
Ψέκασε τες και με λίγο καθαριστικό επαφών και είσαι αρχηγός