• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

αν μαζευτούμε όλοι το λύνουμε επί τόπου

Ajax, καθαριστικά για πατώματα, χλωρινες, και τέτοια?

Ajax, καθαριστικά για πατώματα, χλωρινες, και τέτοια?

Αν παρετε απορυπαντικα,προτιμηστε επαγγελματικες συσκευασιες.Πολλες φορες εχουνε ιδιες τιμες με τις μικρες,αλλα πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα.

Θα μας κανει και καλο καιρο για τον καφε :D

Ξερουμε ποσους θα περιμενουμε αυριο;

εγώ θα έρθω σίγουρα... για τον καφέ δεν είμαι σίγουρος μετά...

Θα μας κανει και καλο καιρο για τον καφε :D

Ξερουμε ποσους θα περιμενουμε αυριο;

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν αύριο....
Αυτό που ξέρω

είναι πως μου έχουν δώσει

ΜΙΑ ΚΟΡΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
(από τις παλιές τις μεγάλες)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν αύριο....
Αυτό που ξέρω

είναι πως μου έχουν δώσει

ΜΙΑ ΚΟΡΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
(από τις παλιές τις μεγάλες)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Μπράβο ρε μάγκες!!!!

Ο ωκεανος ειναι στη βουλιαγμενης;;;;

Πηγατε ρε;;;Τι έγινε πειτε και σε μας που δουλευαμε

Ολα καλως! Πηγαμε, δωσαμε, κουβεντιασαμε και φυγαμε! Χαρηκα για οσους γνωρισα απο κοντα, αλλη φορα ελπιζω οι υποχρεωσεις να ειναι λιγοτερο επιτακτικες και να υπαρχει χρονος και για καφε...

Πήγαμε και όποιος δεν ήρθε έχασε.
Για την ιστορία είχαμε πολλά πράγματα.
(αν και με τις καταστάσεις που ζούμε ποιός μπορεί να ξέρει πόσο είναι το πολλά ή το λίγα?)
Η επίσκεψη εκεί άξιζε σίγουρα τον κόπο.
Η εντύπωση που αποκόμισα για το μέρος εκεί ήταν θετική.
Ας ελπίσουμε να καταφέρουν να μείνουν ανοιχτοί γιατί με υπουργική απόφαση
τους πάνε για λουκέτο.
Και κάτι ενδιαφέρον.
Το κράτος φορολογεί τις χρηματικές δωρεές με...
35%
Το ξαναγράφω -όχι 3,5%-
Τριανταπέντε 35

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν,
το φλόρουμ που μας έδωσε τη δυνατότητα να γίνει πράξη η ιδέα
και κυρίως, όσους θέλησαν να συμμετάσχουν και δεν τα κατάφεραν λόγω διαφόρων προβλημάτων.
:beer:

Τελευταία επεξεργασία:
Να ειστε καλα παιδια ............χαρηκα που εγινε ολο αυτο.......και που σας γνωρισα απο κοντα!

Ελπιζω να συνεχισουμε αναλογα!

δυστυχως δουλευα μεχρι τις 430 το πρωι κ δε καταφερα παρα να σηκωθω λιγο μολις χτυπηε το ξυπνητηρι για να ξεναπεσω αμεσως μετα. Κριμα γιατι ο μικρος ακομα το μελεταει, ομως θα πεταχτουμε με την πρωτη ευκαιρια.
:beer:

Ωραία ηταν όλα.
Και η "δράση" & η βόλτα & οι άνθρωποι που συμμετείχαν.
Ωραίο κ το περιβάλλον στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης.

Χάρηκα για την γνωριμία κ την κουβέντα με αξιόλογα άτομα που δεν γνώριζα προσωπικά μέχρι χθές.
Χάρηκα που είδα ξανά γνωστές 36αωρίτικες φάτσες.

Αντε κ στην επόμενη ,καλά να είμαστε.

Και...
Ένα μπράβο στον εμπνευστή της "δράσης".

Ολα καλως! Πηγαμε, δωσαμε, κουβεντιασαμε και φυγαμε! Χαρηκα για οσους γνωρισα απο κοντα, αλλη φορα ελπιζω οι υποχρεωσεις να ειναι λιγοτερο επιτακτικες και να υπαρχει χρονος και για καφε...

Το αυτό όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω!!

Οι άνθρωποι εκεί κάνουν σπουδαία δουλειά και μπράβο τους. Γίνεται μεγάλη προσπαθεία ώστε τα παιδιά να ζουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και όχι σε ίδρυμα, όπως προσπαθεί να επιβάλει ο υπουργός :moutza: Για να πάρετε μια ιδέα, οι μαμάδες sos, που εργάζονται εκεί είναι εσωτερικές με κάποια ρεπό, είναι εκεί πάντα στις γιορτές, (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, Πάσχα κλπ) και έχουν 10ετή σύμβαση προκειμένου να μπορούν να αναλάβουν ένα παιδάκι από την την ηλικία των 5-6 ετών μέχρι την ενηλικίωση.

Πραγματικά μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν την πρωσοπική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα ώστε να σταθούν δίπλα σε αυτά τα παιδιά σαν πραγματικές μητέρες :)

Χάρηκα που είδα κόσμο από εδώ και από άλλα φόρουμ. Επίσης το καφεδάκι με θέα θάλασσα και ωραία κουβέντα, για εμάς που προλάβαμε, ήταν σούπερ :p

Και μην ξεχάσω, μεγάλο ρισπέκτ στο παλικάρι που ήρθε αυθημερόν από Μύκονο μόνο για αυτό. Μεγάλε μπράβο σου :beer::beer::beer:

μπραβο σε ολα τα παιδια...:beer:

Πίσω
Μπλουζα