• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αν κατι παει στραβα πανε ολα στραβα!!!!

βαλε το μοτερ αναποδα .. YZF κι ετσ :cool:12_Yamaha_YZ450F_FirstRide-2.jpg

ποσο το πουλαει μαθαμε;;;;;; :evil:

εγώ ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. όποιος ενδιαφέρεται τις πουλάω

υπάρχει λόγος που οι λαιμοί δεν ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ.
Επίσης μεγαλύτερο ψυγείο, θα χρειαζόσουν αν είχες κάνει σοβαρές μετατροπές στο μοτέρ, και πάλι δεν είναι σίγουρο. Ξαναβάλε όλα τα μαμά επάνω, πούλα αυτά που πήρες μπας και σου μείνει κάτι στο χέρι....

Δεν θέλω να ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ. ..Τώρα έχουν απόσταση περίπου είκοσι πόντους. Αυτήν η απόσταση θέλω να μειωθεί στο μισό οπότε δεν θα ακουμπάει ούτε το ψυγείο στους λαιμούς ούτε οι λαιμοι στο μοτέρ

Δεν θέλω να ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ. ..Τώρα έχουν απόσταση περίπου είκοσι πόντους. Αυτήν η απόσταση θέλω να μειωθεί στο μισό οπότε δεν θα ακουμπάει ούτε το ψυγείο στους λαιμούς ούτε οι λαιμοι στο μοτέρ

Το οτι θα ζεσταινεται το λαδι στο φιλτρο και θα σου σκασει στη μαπα, δε σου περασε απο το μυαλο;

Το οτι θα ζεσταινεται το λαδι στο φιλτρο και θα σου σκασει στη μαπα, δε σου περασε απο το μυαλο;

Αν κρινω απο την φωτογραφία στο αβαταρ,μάλλον καλο θα του κανει........

Ρε παιδιά, μια και δεν μπαίνω τόσο συχνά πια, είναι αληθινός; Είστε σίγουροι;

έχω αλλάξει ήδη. και πηνία και ανορθωτή.

δέχομαι quickshifter

Δε μπορω, γιατι μετα θα με περνας.....χιχιχι Να αντιπροσφερω ενα σετ ασφαλειες; (δε μπορει, ιταλικο ειναι, κατι θα καψει....χιχιχι)

5 χρόνια τώρα δεν εχει καψει ασφάλεια ποτέ.
μόνο ένα μικρό λαμπάκι θέσης το οποίο μια ζωή ξεχνάω να το αλλάξω

ρε για τα μπουρδέλα τα απρίλια θα μιλήσουμε εδώ; :lol:

5 χρόνια τώρα δεν εχει καψει ασφάλεια ποτέ.
μόνο ένα μικρό λαμπάκι θέσης το οποίο μια ζωή ξεχνάω να το αλλάξω

ρε για τα μπουρδέλα τα απρίλια θα μιλήσουμε εδώ; :lol:

Ε ναι.... τα χοντα απεδειξε ο νταλτον, πως ειναι αθανατα.....

Πίσω
Μπλουζα