- Εντάχθηκαν
- 25 Αυγούστου 2013
- Πόντοι αντιδράσεων
- 34
- Πόντοι
- 0
Kαλα!Θα μπορουσε να βαλει το ψυγειο μεσα από τις εξατμησεις!Μην σπαμαρετε παρακαλω!
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Kαλα!Θα μπορουσε να βαλει το ψυγειο μεσα από τις εξατμησεις!Μην σπαμαρετε παρακαλω!
Μονο στα vstromKαλα!Θα μπορουσε να βαλει το ψυγειο μεσα από τις εξατμησεις!![]()
ποσο το πουλαει μαθαμε;;;;;; :evil:
Φιλαράκι στην σειρα σου.......
Πισω και σας εφαγα...... Προηγουμαι γιατι εχω μεγαλη κοιλια και ηδη πανω απο 1 χοντα ακομη......!!!!!!![]()
![]()
![]()
Α! Τον καημένοοοοο ......
![]()
υπάρχει λόγος που οι λαιμοί δεν ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ.
Επίσης μεγαλύτερο ψυγείο, θα χρειαζόσουν αν είχες κάνει σοβαρές μετατροπές στο μοτέρ, και πάλι δεν είναι σίγουρο. Ξαναβάλε όλα τα μαμά επάνω, πούλα αυτά που πήρες μπας και σου μείνει κάτι στο χέρι....
εγώ ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. όποιος ενδιαφέρεται τις πουλάω
Δεν θέλω να ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ. ..Τώρα έχουν απόσταση περίπου είκοσι πόντους. Αυτήν η απόσταση θέλω να μειωθεί στο μισό οπότε δεν θα ακουμπάει ούτε το ψυγείο στους λαιμούς ούτε οι λαιμοι στο μοτέρ
Το οτι θα ζεσταινεται το λαδι στο φιλτρο και θα σου σκασει στη μαπα, δε σου περασε απο το μυαλο;
Το οτι θα ζεσταινεται το λαδι στο φιλτρο και θα σου σκασει στη μαπα, δε σου περασε απο το μυαλο;
Για όλα υπάρχει λύση. ..
αρκεί να βρεθεί ένας εξατμισας
Στις ανταλλασω με ενα σετ πηνια για το πραπριλια......![]()
έχω αλλάξει ήδη. και πηνία και ανορθωτή.
δέχομαι quickshifter
5 χρόνια τώρα δεν εχει καψει ασφάλεια ποτέ.
μόνο ένα μικρό λαμπάκι θέσης το οποίο μια ζωή ξεχνάω να το αλλάξω
ρε για τα μπουρδέλα τα απρίλια θα μιλήσουμε εδώ;![]()