• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

agora tdm 900

Εντάχθηκαν
3 Αυγούστου 2011
Πόντοι αντιδράσεων
0
Πόντοι
0
γεια σασ θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξησ.ειμαι κατοχοσ ενοσ transalp 600 μοντελο του 1996 japan η μηχανη ειναι σε υπεραριστη κατασταση και παρα πολυ προσεγμενη διοτι ειμαι και λιγο περιεργοσ.απο extra εχει xenon φωτα spyball συναγερμο και βαλιτσα.το θεμα ειναι οτι ενασ φιλοσ εχει ενα tdm 900 μοντελο 2006 δεν εχει τιποτα απο extra εκτοσ απο μια βαλιτσα και το ανταλασει που ευχαριστα με το δικο μου διοτι απο οτι λεει εχει βαρεθει να το φτιαχνει και εχει ολο θεματα με ηλεκτρολογικα αλυσιδεσ που βγαινουν συνεχεια και αλλα εκτοσ απο μηχανικα προβληματα,εχω ερθει σε μεγαλο διλημα και δεν ξερω τι να κανω.παρακαλω οποιαδηποτε πληροφορια ειναι πολυ χρησιμη γιατι εγω πιστευω πωσ ειναι ευκαιρια και το προβλημα τησ μηχανησ εινια καθαρα οτι δεν παει σε σωστα συνεργεια μιασ και στο νησι που ζουμε δεν υπαρχουν εσεισ τι λετε??????????

οποιαδηποτε πληροφορια θα ειναι χρησιμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από power77
οποιαδηποτε πληροφορια θα ειναι χρησιμη

Πληροφορίες σχετικές με TDM είναι άχρηστες.. Όπως και το TDM.

δηλαδή μη το πάρεις

δηλαδη ειναι καλυτερο το transalp που εχω σε σχεση με το tdm???

οκ σε ευχαριστω πολυ θα το σκεφτω απλα το θεωρω ευκαιρια γι αυτο και απευθηνθηκα εδω διοτι απο tdm ειμαι ασχετοσ και απο τον αδελφο μου που το εχει εχω τισ καλυτερσ εντυπωσεισ αλλα εχω ενδιασμουσ ακομα

φιλε μου δεεν το καταλαβα τουσ στιχουσ σου αλλα μαρεσε οτι με ενθαρυνεισ να το παρω εξαλου μιλαμε για μια τιμη στην ουσια ξεφτιλα 1000 ευρω.ο τυποσ που το εχει ειναι ασχετοσ με τισ μηχανεσ και δεν εχει θεμα με χρηματα απλα δεν το γουσταρει εγω αυτο πιστευω

φιλε μου δεεν το καταλαβα τουσ στιχουσ σου αλλα μαρεσε οτι με ενθαρυνεισ να το παρω εξαλου μιλαμε για μια τιμη στην ουσια ξεφτιλα 1000 ευρω.ο τυποσ που το εχει ειναι ασχετοσ με τισ μηχανεσ και δεν εχει θεμα με χρηματα απλα δεν το γουσταρει εγω αυτο πιστευω

Αν το μηχανάκι δεν είναι στουκαρισμένο ή με κολλημένο μοτέρ, ένα χιλιάρικο είναι χάρισμα.
Ντου!
:wave2:

ενασ φιλοσ εχει ενα tdm 900 μοντελο 2006 δεν εχει τιποτα απο extra εκτοσ απο μια βαλιτσα και το ανταλασει που ευχαριστα με το δικο μου διοτι απο οτι λεει εχει βαρεθει να το φτιαχνει και εχει ολο θεματα με ηλεκτρολογικα αλυσιδεσ που βγαινουν συνεχεια και αλλα εκτοσ απο μηχανικα προβληματα,
Για να το δούμε το θέμα λίγο ψύχραιμα...:smokin:

Αν πιστεύεις το φιλαράκι σου, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να κάνεις την ανταλλαγή ...

Αν δεν τον πιστεύις, τότε πάει να σε "ρίξει" άρα πάλι δεν πρέπει να κάνεις την ανταλλαγή..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αν το μηχανάκι δεν είναι στουκαρισμένο ή με κολλημένο μοτέρ, ένα χιλιάρικο είναι χάρισμα.
Ντου!
:wave2:

Κοίτα τι λέει: "...μιασ και στο νησι που ζουμε δεν υπαρχουν..."

Σε ποιο νησί ρε παλικάρι;

(Και πάτα το W αντί για το S)

Πίσω
Μπλουζα