Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Μόλις αγόρασα Dell Inspiron 3542 ,Intel pentium 1,7 ,4gb ram, με αναβαθμισμένο σκληρό σε 250gb ssd,win 8.1 και πάει σφαίρα.450€ . Όταν του είπα ότι θέλω κάτι μικρότερο με ίδιες δυνατότητες μου είπε ότι ξεφεύγει σε τιμή
Edit : είναι 15,6" 2,4kg κομματάκι άβολο για τσάντα μοτοσικλέτας αλλά η τιμή ήταν το ταβάνι μου
Η οθόνη πάντως είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΗ και ο ήχος για τα πανηγύρια... Ένας Compaq που είχα αν και φθηνότερος, κλάσεις ανώτερος στην απόδοση των χρωμάτων, την ανάλυση και τον ήχο. Το πρώτο μου Dell (3542 κι εγώ) μάλλον θα είναι και το τελευταίο, άκουγα πολύ καλά λόγια για την εταιρεία αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα. Εκεί που διαπρέπει σίγουρα είναι η απόδοση της μπαταρίας και ο ανύπαρκτος θόρυβος (σε σχέση με τα HP και Compaq που είχα).
Για βοηθατε λιγο οι κατεχοντες το θεμα.
Θελω να παρω laptop ή netbook. Δεν θελω 15,6''. Απο 14'' και κατω μεχρι και 11,6''.
Οι εργασιες που θελω να κανει ειναι internet, word, excel. Παιχνιδια δεν παιζω.
Budget 500 Euro max.
Καμια προταση ?
αυτο http://www.mrcheap.gr/laptop-notebo...-11.6-celeron-n2830-win-8.1-gr-471343284.html λεει τιποτα ?
εχω ενα Acer netbook aspire ..κατι, 2-3 χρονων αλλα ειναι πιο αργο και απο την καθυστερηση.
Το word θελει 5 λεπτα να το ανοιξει. Παιζει καμια αναβαθμιση για να γλιτωσουμε τα εξοδα αγορας καινουργιου ?
Thanks![]()
Sorry δεν ενημερωσα.
μπηκε 1giga extra μνημη, 120αρης ssd , win 7 και παει σφαιρα.
Ομορφουλι δειχνει!
Νομιζω εχω ενα αδειο 250αρη 2.5 δισκο, θα δω αυτο και το mint που ειχε πει ο evil καποτες... Ισως και το ubuntu.
Ρωταω ο ασχετος,
Ειναι τσαμπα το ουμπουντου? Παλια ηξερα πως το λινουξ ειναι τσαμπα.
Δευτερο τα προγραμματα που εχω στα χπ θα πρεπει να τα ξαναπερασω στο ουμπουντου? Και μπορουν να εγκατασταθουν?
Και ενα τελευταιο, σε λαπτοπ 10ετιας με περιπου 1gb ram οπου τα χπ πλεων σερνονται και θελει 5 λεπτα να ανοιξει ο μοζιλα, με το ουμπουντου θα φυσαει?
Ήρθα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.
Όμορφα αυτά που λέτε και είναι εκπληκτικό το ότι προτείνετε linux distros σε οποιονδήποτε τυχαίο χρήστη επειδή-έχει-αθηναϊκές-πινακίδες (α σόρρυ, επειδή η MS είναι ο σατανάς ο ίδιος και πρέπει να καταστραφεί, δεν το διαβάσατε στο blog του cosmo; ), αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που το 95% των home users τρέχουν windows. Αν το linux ήταν η επιτομή του λειτουργικού συστήματος, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, δε νομίζετε; Ευχαριστώ.