- Εντάχθηκαν
- 25 Οκτωβρίου 2017
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1.649
- Πόντοι
- 0
Η απάντηση που έλαβα ήταν κάπως ικανοποιητικήποιητική αν και δεν πιστεύω ότι τα κατάλαβε όλα όσα του είπα. Anyway, πάμε παρακάτω και βλέπουμε.
Σίγουρα είναι ο κουμπάρος μου και δεν θα τον καρφώσω (ακόμα), θα τον δω πάλι στο δρόμο. Θα του δώσω κιάλλη ευκαιρία μέχρι να ξανακερδίσει ή να χάσει 100% την αμπιστοσύνη μου
Έλαβα το παρακάτω μήνυμα.
''Όλα δίκιο όλα όμως!
Σήμερα με έπιασα πολλές φορές ότι πίεζα δίχως λόγο, σε κάποια σημεία κρατιομουν, μετά ξανά, όντως αρχάριος!
Όντως σαν καγκουρας!
Δεν έχω δικαιολογία για πουθενά, θα μου φανεί λογικό τα παιδιά να μην θέλουν πάλι να βγούμε στον δρόμο μαζί! Μάλλον στο φτωχό μου μυαλό ήθελα να δείξω κάτι σε όλους σας! Τρομερό λάθος! Δεν έχω την εμπειρία!
Αυτό που έγινε σήμερα δεν το έχω ξανακάνει εννοώ τόσο απρόσεκτος να ανοίξω σε έναν δρόμο που δεν γνωρίζω τόσο βάρκα στο γυαλο!
Τύχη βουνό!
Έκανα αυτά που κοροϊδεύω!
Όσο για το τελευταίο το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι αναγκαίο!
Λάθος τρόπος σκέψης κ λάθος διαχείριση θα πω!
Μεγάλο μάθημα η σημερινή βόλτα!
Θέλω να πεις στα παιδιά συγνώμη για την ηλίθια συμπεριφορά μου σήμερα!
Και μια τεράστια συγνώμη σε εσένα για όλα τα συναισθήματα που σου προκάλεσα!''
Σίγουρα είναι ο κουμπάρος μου και δεν θα τον καρφώσω (ακόμα), θα τον δω πάλι στο δρόμο. Θα του δώσω κιάλλη ευκαιρία μέχρι να ξανακερδίσει ή να χάσει 100% την αμπιστοσύνη μου
Έλαβα το παρακάτω μήνυμα.
''Όλα δίκιο όλα όμως!
Σήμερα με έπιασα πολλές φορές ότι πίεζα δίχως λόγο, σε κάποια σημεία κρατιομουν, μετά ξανά, όντως αρχάριος!
Όντως σαν καγκουρας!
Δεν έχω δικαιολογία για πουθενά, θα μου φανεί λογικό τα παιδιά να μην θέλουν πάλι να βγούμε στον δρόμο μαζί! Μάλλον στο φτωχό μου μυαλό ήθελα να δείξω κάτι σε όλους σας! Τρομερό λάθος! Δεν έχω την εμπειρία!
Αυτό που έγινε σήμερα δεν το έχω ξανακάνει εννοώ τόσο απρόσεκτος να ανοίξω σε έναν δρόμο που δεν γνωρίζω τόσο βάρκα στο γυαλο!
Τύχη βουνό!
Έκανα αυτά που κοροϊδεύω!
Όσο για το τελευταίο το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι αναγκαίο!
Λάθος τρόπος σκέψης κ λάθος διαχείριση θα πω!
Μεγάλο μάθημα η σημερινή βόλτα!
Θέλω να πεις στα παιδιά συγνώμη για την ηλίθια συμπεριφορά μου σήμερα!
Και μια τεράστια συγνώμη σε εσένα για όλα τα συναισθήματα που σου προκάλεσα!''