Χαιρετώ τον απανταχού πληθυσμό.
Το δίλλημα μου νομίζω ότι το εκφράζει μια χαρά ο τίτλος του post.
Κατά πρώτον : Ποια η διαφορά ρε παίδες του KTM 990 Adventure με το με S?Μόνο στο ABS?
Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο.
Τη μηχανή λογικά θα την αγοράσω μέσα στο καλοκαίρι που έρχεται ή τέλος πάντων έτσι σχεδιάζω.Προς το παρόν έχω ένα BMW F 650 Gs από το οποίο δηλώνω γενικά ευχαριστημένος.
Νομίζω ότι κλείνω γενικά προς το 1200 με σημαντικό ρόλο να παίζουν η ευκολία του να ταξιδεύει, η οδηγική του ευκολία και σίγουρα το ότι είμαι υπερ ευχαριστημένος από το μηαχνικό μου στη BMW (Ηράκλειο Κρήτης) που δε θα τον άλλαζα με τίποτα.
Από εκεί και πέρα το ΚΤΜ έχει αυτό το καβλωτικό.Στενό,ωραία χρώματα,πιθανόν καλύτερο γκάζι (δεν έχει τύχει να το οδηγήσω ακόμα) και από ότι ακούω καλύτερο στο χώμα.Εννοείται ότι η κύρια χρήση της μηχανής είναι η άσφαλτος και υπόψην κινούμαι μόνο με μηχανή.Τουτού δε παίζει.Βέβαι με ενδιαφέρει σημαντικά η δυνατότητα ταξιδιού και δεν εννοώ για 500 χλμ αλλά πχ για να φύγεις από Ελλάδα να πας Γαλλία.Τέλος το χώμα το έχω μέσα μου, τουτέστιν βολτίτσες και προσπάθειες ψιλοεντούρο γίνονται.Μέσες άκρες νομίζω καταλάβατε...
Θα σας παρακαλούσα να μη γίνει κόντρα BMWδακιδων με KTM.Αυτό που με προβληματίζει αφάνταστα είναι το service και το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό αφού τα χλμ τα γράφω πολύ εύκολα.Θα παρακαλόυσα να μιλήσετε με στοιχεία.Γενικά για το GS ξέρω αρκετά.Θα με ενδιέφερε να ακούσω κυρίως για το KTM.
Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να βοηθηθώ αρκετά.