• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

wild thing

power hornet

nightrider
Εντάχθηκαν
8 Φεβρουαρίου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
12
Πόντοι
0
παει και το wild thing παιδια.
οσοι το ξερρατε και πηγαινατε ηταν ενα ροκομαγαζο στο μικρολιμανο που μαζευε και αρκετους μοτοσυκλετιστες.

τα τελευτα 3 χρονια μου φαινετε το παλιο αφεντικο το ειχε δωσει σε εναν αλλον και αυτος το πηγε στα σκατα το μαγαζι.

ηταν παλια ενα απο τα φτηνα μαγαζια,δεν θα ξεχασω τις κανατες απο μπυρες που παιζανε εκει συν την καλη μουσικη που μας συντροφιαζε.

κριμα,να δω που θα βρουμε κανενα στεκι ετσι τοσο καλο.

ela re!

πηγαινα μια εποχη. μου αρεσε αλλα ποτε δεν μου φαινοταν φτηνο!

νομιζω τοχε καποιος ιστιοπλοος

ηταν φτηνο,αμα σκεφτεις το ποτηρι το μικρο μπυρα το ειχε 2,50ευρω.
αυτο φυσικα πριν το παρει ο αλλος.
ο παλιος οχι καμια σχεση ηταν χαρλεας και γενικα πολυ καλο τυπακι γουσταρε ολους τους μοτοσυκλετιστες.

Τα καλυτερα ροκαδικα του Πειραια εχουν κλεισει εδω και χρονια..
Προσφατα ανακαλυψα ενα καλο "καφενε" με πολυ ωραια μουσικη,και απ'οτι καταλαβα ειναι και καλο στεκι
:beer:

..επισης δεν βλεπεις γυρω τη σαρα και τη μαρα του μικρολιμανου:winka:

Χάσαμε την πασαρέλα στο μικρολίμανο ρε πστ μου...:mad:

να ζησουμε να τα θυμομαστε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να ζησουμε να τα θυμομαστε....

Είχες προλάβει καμιά συναντηση του moto εκεί;

Είχαμε κόψει και πιτα το 2004 αν δεν κάνω λάθος (στο έτος)

:smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχες προλάβει καμιά συναντηση του moto εκεί;

Είχαμε κόψει και πιτα το 2004 αν δεν κάνω λάθος (στο έτος)

:smokin:

δε θα σου απαντησω εδω γιατι θα εκτεθει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ πολυς κοσμος και δεν κανει :winka: :smokin:

Καταρα σε αυτον που "εκοψε" το ποπκορν.:smokin:

Και καποτε υπηρχε και το διαχρονικο στην καστελλα

και παιδες παρακαλω

τουρκολιμανο λεγεται

αυτα τα μικρολιμανα αφηστε τα για αυτους που ξεχασαν οτι ο αγ.δημητριος ειναι το μπραχαμι

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Και καποτε υπηρχε και το διαχρονικο στην καστελλα

Οι πρωτες μου μπυρες...πρωτα στον πανω οροφο,μετα κατω,και μετα ο κατηφορος..
Καπου εχω ακομα μια καρτα!

Εδώ και ένα χρόνο έχουν κλείσει σχεδόν 500 μαγαζιά σε όλο τον Πειραιά. Όπου υπήρχε μικρή αγορά πχ 10-20 μαγαζιά το ένα κοντά στο άλλο ζήτημα είναι να υπάρχουν ακόμα τα πέντε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
Εδώ και ένα χρόνο έχουν κλείσει σχεδόν 500 μαγαζιά σε όλο τον Πειραιά. Όπου υπήρχε μικρή αγορά πχ 10-20 μαγαζιά το ένα κοντά στο άλλο ζήτημα είναι να υπάρχουν ακόμα τα πέντε.

Εδώ στον Πειραιά, έκλεισαν τα Goody's. Είναι το πρώτο που κλείνει στην Ελλάδα ever...:rolleyes:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider

..επισης δεν βλεπεις γυρω τη σαρα και τη μαρα του μικρολιμανου:winka:

Μα αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο προτιμούσαμε το συγκεκριμένο μαγαζί. Έπαιζε ροκ, αλλά είχε κόσμο μικρολίμανου ;P

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Μα αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο προτιμούσαμε το συγκεκριμένο μαγαζί. Έπαιζε ροκ, αλλά είχε κόσμο μικρολίμανου ;P

στο μαγαζι που λεει ο red rider ειμαστε αρκετοι που πηγαιναμε και μικρολιμανο :smokin:

2 ειχαν το wild thing ο ενας εφυγε. Κατι εμαθα απο παιδια που δουλευουν εκει αλλα κανεις δε ξερει τι πραγματικα εγινε και εκλεισε. Παει και αυτο... διαχρονικο - cult - no name - la rocka - wild thing , μονο ενας παιζει πια ροκ στον Πειραια ... :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

και παιδες παρακαλω

τουρκολιμανο λεγεται

αυτα τα μικρολιμανα αφηστε τα για αυτους που ξεχασαν οτι ο αγ.δημητριος ειναι το μπραχαμι

απο ποτε απαγορευετε εμεις οι κατοικοι να λεμε τις περιοχες μας οπως λεγωντε ? τα ονοματα αλλαζουν ξερεις... σχεδον παντου... τωρα λεγετε ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ αμα δε γουσταρεις δεν υπαρχει προβλημα κανενα , μην δημιουργεις και σε εμας θενκς μΕιτ :beer:

Πίσω
Μπλουζα