• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Βρέξει χιονίσει...

LOUKILOUK

αράζω άρα ζω
Εντάχθηκαν
10 Ιανουαρίου 2009
Πόντοι αντιδράσεων
245
Πόντοι
0
Η απόφαση είχε παρθεί εδώ και μια εβδομάδα, το χρήμα είχε πέσει ζεστό αλλά ο καιρός αντιθέτως ήταν τα ανάσκελα που λεν και στο χωριό μου...Μια βδομάδα υπομονή λοιπόν, (υποχρεωτικά και εξαιτίας της δουλειάς), αλλαγή στον καιρό καμία, ή μάλλον μία μικρή, προς τα χειρότερα... Η υπομονή μου κάτω του μηδενός ταιριαστά με το θερμόμετρο...
Τρενάκι λοιπόν πρωινό για Newcastle, ραντεβού αγγλικό και τσουπ καβάλα στα ανάποδα με το θερμόμετρο να φλερτάρει με τιμές γύρω στο μεδέν... τα πάντα όλα γύρω χιονισμένα αλλά μυαλό κουκούτσι...Βρέξει, χιονίσει είπαμε....

Η επιστροφή ζόρικη λίγο χιόνι, πολύ κρύο και δυο στάσεις για καφέ/βενζίνη και τσάι...μερικές ενδιάμεσες στάσεις για να συνέλθουν τα χέρια και βουρ...αυριο πάμε για θερμενόμενα...απαραιτήτως...
Καλή μας όρεξη παλικάρια...

υ.γ. http://www.gumtree.com/p/cars-vans-...zer-fzs-600-in-excellent-condition/1011575378

Αυτή την αγγελία είδα...αλλά δεν μπορώ να επισυνάψω τις φωτό από την διαδρομή της επιστροφής...!!!

θα επανέλθω με σχόλια, ερωτήσεις, απορίες και όρεξη για κουβεντούλα αφού ο καιρός εδώ δεν είναι για πολλά πολλά προς το παρόν...
τα σέβη μου σε όλους σας

βρέξει - χιονίσει
η ΑΕΚ θα μαμίσει!!!!!!!!

καλοτάξιδο ρε φίλος.....

:beer:

καλοτάξιδο και 36ωρο ρεεεεεεεεεε !!!!!

:a46:

Καλοτάξιδο το μοτέρ, μια χαρά φαίνεται, με τα εξτρά του και τα όλα του!
:wave2:

καλοταξιδο και καλοστριφτο...

Καλά χιλιόμετρα! :beer:

Καλοτάξιδο, καλές βόλτες στα επαρχιακά δρομάκια.

ωραίο άλογο καουμπόη ....καλα χλμ:beer::beer:

καλοβολτο !!!!

:beer::beer::beer::beer:

μπιουτιφουλ..καλες βολτες μαν :beer:

Nα το χαρείς. :beer: :beer: :beer:

Καλές βόλτες εκεί στο νησί!

Μια χαρά! Με γεια!

Καλοτάξιδο!!
Θα το χαρείς απίστευτα :beer:

Kαλές βόλτες! Καλά αδιάβροχα κι από διαδρομές εκεί άλλο τίποτα! :beer:

καλοτάξιδος !!!
show them the greek way bikes are riden (με την καλή την έννοια :p)

Με'γειες!!! Καλοτάξιδο:beer:

:beer: μπράβο ρε Γιώργη!!!!, καλά χιλιόμετρα να έχεις φίλε.

Πίσω
Μπλουζα