• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

βινυλια

power hornet

nightrider
Εντάχθηκαν
8 Φεβρουαρίου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
12
Πόντοι
0
επειδη επεσε στην κατοχη μου ενα πικαπ dual και μερικοι δισκοι λεω να ασχοληθω λιγο με τον κοσμο του βινυλιου.
ξερει κανεις κανενα μαγαζι?η και ακομα κανενα ιντερνικο μαγαζι εξωτερικου που να πουλαει βινυλια σε καλες τιμες?

για ποια περιοχη μιλαμε? τι ειδος μουσικης?

Ριξε μια ματια εδω εχει μεγαλη ποικιλια και τιμες για ολα τα γουστα ;)

βασικά πες τι ακούς, να πούμε καμιά ιδέα...
ωραία φάση το βινύλιο, αλλά είναι καθαρά συλλεκτική φάση, κακά τα ψέματα :)

και χρονοβορα στο ακουσμα.... αλλα......

ζαχαριας....καπου στο μοναστηρακι αν θυμαμαι καλα ονομα στο βυνυλιο..

ειδος μουσικης ροκ,κλασικο ροκ και μεταλ

έφυγες για Ζαχαρία (υπάρχει, το κοίταξα στο νετ)

382249_382812361816417_1524494913_n.jpg

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το συλλεκτικη.Εχω κανει αυτο το χωρο μονο για βυνιλια.Καθε φορα που παω στο βουνο ,του δινω και καταλαβαινει.

Προβολή συνημμένου 299699

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το συλλεκτικη.Εχω κανει αυτο το χωρο μονο για βυνιλια.Καθε φορα που παω στο βουνο ,του δινω και καταλαβαινει.

ότι είναι σαφώς πιο δύσχρηστα από τα cd που επικράτησαν κατόπιν, πολλώ δε μάλλον αν τα συγκρίνεις με τα mp3...
αντικειμενικά, ο μόνος λόγος για να αγοράσεις βινύλιο και όχι cd, είναι γιατί είσαι συλλέκτης ;)

Προβολή συνημμένου 299699

πολυ αγχολυτικο, ηρεμεις πραγματικα με την διαδικασια!!!!

το πιο ωραιο το πικαπ που δουλευει με υγραεριο :lol:

:beer:

Στο Μοναστηράκι επι της Ηφαιστου και σε κάθετα στενάκια..
Στην Ιπποκράτους Μοουζικ χαους ή κάπως ετσι….
Στο πεζόδρομο της Καπλανων … καλτ υπόγειο με πολλά βινύλια αλλά και κλασικό εξοπλισμό (λαμπατοι , πικ-απ κ.λ.π)
Υπάρχουν και διάφορες «τρύπες» π.χ πανεπιστημίου 34 (στοα) ή σε διάφορα στενάκια στα Εξάρχεια που οι ιδιοκτήτες και οι πελάτες θυμίζουν τους πρωταγωνιστές του μυθιστορήματος «Για μια Χούφτα Βινύλια»…

Φυσικά μιλάμε για μεταχειρισμένα (σπάνια θα βρεις του κουτιού)….
ΔΕΝ είναι φτηνά (και όσο πιο σπάνια , η αξία τους μπορεί να σε κάνει να λιποθυμήσεις…)
Υπάρχουν πολλοί συλλέκτες και πολλές ιδιωτικές δισκοθήκες που αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρω…

Πίσω
Μπλουζα