• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Track notes

RaGe_Raptor

SlowRaptoR
Εντάχθηκαν
3 Σεπτεμβρίου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
4.489
Πόντοι
113
Κρατάτε σημειώσεις,αποτυπώνετε σκέψεις στο χαρτί;

Έτοιμος!:tooth: τώρα η εφαρμογή!
IMG_2905.jpgIMG_2905.jpg

Χα! Τώρα ξέρουμε τα μυστικά σου και πως να σε περάσουμε, και κυρίως πού! ;)

Το έκανα κι εγώ παλιότερα αυτό. Εδώ και 3 χρόνια όμως έχω προσλάβει τον Μπέρτζες. Τονε λυπήθηκα.
Μπάμπης ο μεγαλόκαρδος :lol:
Χα! Τώρα ξέρουμε τα μυστικά σου και πως να σε περάσουμε, και κυρίως πού! ;)
Κι αν είναι αυτά που θέλω να σας δείξω; :D

έκθεση:

"χτες ονειρεύτηκα ότι πήρα το τζίξερ και πήγα στις σέρρες. ήταν πολύ όμορφα κυρία δασκάλα, αλήθεια. στην ΚάπαΈνα μπήκα χαλαρός με καμμιά εκατονεικοσαριά γιατί ακόμα ζέσταινα το λάστιχο και ξέρετε, πρέπει να ανοίξω το γκάζι για την δύο, να το κλείσω στιγμιαία να αλλάξω κατεύθυνση πιο εύκολα στην τρία και να ξανανοίξω. Μετά....

....και αυτή ήταν η ημέρα μου στις σέρρες.

σας αγαπώ πολύ κυρία και σκέφτομαι τι θα κάνω στο γυμνάσιο χωρίς εσάς.
Ο πιο καλός ο μαθητής, Γιώργος_Ρπ".

έκθεση:

"χτες ονειρεύτηκα ότι πήρα το τζίξερ και πήγα στις σέρρες. ήταν πολύ όμορφα κυρία δασκάλα, αλήθεια. στην ΚάπαΈνα μπήκα χαλαρός με καμμιά εκατονεικοσαριά γιατί ακόμα ζέσταινα το λάστιχο και ξέρετε, πρέπει να ανοίξω το γκάζι για την δύο, να το κλείσω στιγμιαία να αλλάξω κατεύθυνση πιο εύκολα στην τρία και να ξανανοίξω. Μετά....

....και αυτή ήταν η ημέρα μου στις σέρρες.

σας αγαπώ πολύ κυρία και σκέφτομαι τι θα κάνω στο γυμνάσιο χωρίς εσάς.
Ο πιο καλός ο μαθητής, Γιώργος_Ρπ".

Ρε άι χάσου!!! :moutza::bawl:

Ούτε ο Καρανίκας να ήμουν ...

Γεωργιε_Ρπ, ασχετο, αλλα γιατι τα εχεις γραμμενα αγγλικα...;;; :confused:

Γεωργιε_Ρπ, ασχετο, αλλα γιατι τα εχεις γραμμενα αγγλικα...;;; :confused:

Καθόλου άσχετο. Ότι έχω διαβάσει/δει/ακούσει σχετικό με την τέχνη του στρίβειν της μοτοσυκλέτας είναι στα αγγλικά. Οπότε έχοντας αφομοιώσει/καθιερώσει στο μυαλό μου την ορολογία ,μου βγαίνει πιο αβίαστα το να σκέφτομαι και γράφω (αμυρού :lol: ) στα αγγλικά . It just feels natural mate! :D

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα