• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

TD Ζαφειρόπουλος - Μέγαρα 4/9/2016

congate7

d.m.w.t.l.
Εντάχθηκαν
2 Ιουνίου 2012
Πόντοι αντιδράσεων
1.138
Πόντοι
0
4/9 trackday στα Μέγαρα. Μεγάλη πιθανότητα να είμαι εκεί!

Αν το καταφέρω....

Ποιός το διοργανώνει;

Παίζει να έρθω κι εγώ.
το δικό μου είναι κόκκινο... :cool:

Ξέρει κανείς το κόστος;

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 40-45€.

Ολοήμερα είναι πάντα στα € 60.
Είναι μεγάλη η μέρα και θα βγαίνουνε 7-8 sessions άνετα, συμφέρει!
Εγώ ίσως να περάσω βόλτα να κάνω λίγο με το CBR να ξεπιαστώ. Το Agusta θα είναι με λυμένο κινητήρα για κανενα overhaul μην έχουμε κανένα θέμα, με 10000 χλμ και βάλε στην πίστα από τα 18000 σύνολο... Πρέπει να είναι έτοιμο και σε καλή κατάσταση για Σέρρες :)

Ολοήμερα είναι πάντα στα € 60.
Είναι μεγάλη η μέρα και θα βγαίνουνε 7-8 sessions άνετα, συμφέρει!
Εγώ ίσως να περάσω βόλτα να κάνω λίγο με το CBR να ξεπιαστώ. Το Agusta θα είναι με λυμένο κινητήρα για κανενα overhaul μην έχουμε κανένα θέμα, με 10000 χλμ και βάλε στην πίστα από τα 18000 σύνολο... Πρέπει να είναι έτοιμο και σε καλή κατάσταση για Σέρρες :)

Ωχ :plaf:
Έχεις δίκιο :beer:. Θυμόμουν το τελευταίο που ήταν απογευματινό.
Συγγνώμη Χάρη

και επειδή οι Σέρρες μπορεί να χλωμιάσουν στην πράξη γιατί πρέπει να συγχρονιστούν πολλά για να βγει, λέω να μη χάσω την ευκαιρία και έκλεισα θέση για τη Κυριακή στα Μέγαρα

τα λέμε εκεί για όσους βρεθούμε

Μέσα και εγώ!!!! (εκτός και αν τσινήσει το δρζ)

Τι ώρα λέτε να πάτε;

το αργότερο 0900 θα είμαι εκει.

Μέσα και εγώ!!!! (εκτός και αν τσινήσει το δρζ)

Τι ώρα λέτε να πάτε;

ωραίος

:beer:

μακάρι να μου βγεί τελικά γιατί σήμερα με το που μπήκε ο Σεπτ. άρχησαν τα περίεργα στη δουλειά και υπήρξαν συζητήσεις για πιθανή εργασιακή απασχόληση Κυριακάτικα :a26:
θα το παλέψω

Μάλλον θα έρθω να χαιρετησω όπως όπως θα γυρίζω από πατρα...αν φτάσει στην ώρα του το παπορι

Πίσω
Μπλουζα