• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

SUZUKI GLADIUS 650 2010

Εντάχθηκαν
8 Ιουλίου 2013
Πόντοι αντιδράσεων
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδία, με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα Suzuki Gladius του 2010 μοντέλο, με ενδιαφέρει κύριος να μάθω εάν έχει παρουσιάσει τίποτα σοβαρά προβλήματα!

Καλημέρα παιδία, με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα Suzuki Gladius του 2010 μοντέλο, με ενδιαφέρει κύριος να μάθω εάν έχει παρουσιάσει τίποτα σοβαρά προβλήματα!

Eίναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα και αμφιβάλλω αν το έχει καποιος εδω μέσα.
Ειναι η συνεχεια του SV και δεν πιστεύω να έχει προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά απο μεταπώληση και ανταλλακτικά μπορεί να εχεις πρόβλημα λόγω της σπανιότητας.

Eίναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα και αμφιβάλλω αν το έχει καποιος εδω μέσα.
Ειναι η συνεχεια του SV και δεν πιστεύω να έχει προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά απο μεταπώληση και ανταλλακτικά μπορεί να εχεις πρόβλημα λόγω της σπανιότητας.

10 όλα κιολα στο car

Παντως πολυ δελεαστικές τιμες

Eίναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα

και έλεγα ότι είμαι ο μόνος που το κοίταγε και έλεγε:
"μα γιατί δε το έχω ξαναδεί"...

μοιάζει σχεδιαστικά πολύ με το hornet...
τι τιμή το βρίσκεις αν επιτρέπεται ;

Αν τελικά το πήρες πες μου εντυπώσεις γιατι με ενδιαφέρει κ μενα

παντως δειχνει να εισαγεται:
http://www.suzuki.gr/motos/model.php?id=441
και σε καλη τιμουλα για καποιον που παει για γυμνο με οτι αυτο σημαινει

Eχει ένα στις αγγελιες,με σουπερ τιμη 2500ε και πες το κρατας 2-3 χρονια,ποσο να χασεις;

με 105000 χιλιόμετρα σε v2 μοτέρ; πόσα ακόμα θα βγάλει λες;

επί του ζητήματος, το έχω οδηγήσει. παπάκι εντελώς. μοτέρ που τραβάει από πολύ χαμηλά, κιβωτιο μιά χαρά, η ανάρτηση πολύ άνετη, ωραία θέση οδήγησης, μιά χαρά φρένα και πήγαινε ωραία και δικάβαλο. δεν το πήρα βράδι για να σου πω για φώτα. αρκετά στενό και βολικό στη διήθηση, οι καθρέφτες δεν ήταν διακοσμητικοί, έβλεπες και πίσω.

Τελευταία επεξεργασία:
με 105000 χιλιόμετρα σε v2 μοτέρ; πόσα ακόμα θα βγάλει λες;

επί του ζητήματος, το έχω οδηγήσει. παπάκι εντελώς. μοτέρ που τραβάει από πολύ χαμηλά, κιβωτιο μιά χαρά, η ανάρτηση πολύ άνετη, ωραία θέση οδήγησης, μιά χαρά φρένα και πήγαινε ωραία και δικάβαλο. δεν το πήρα βράδι για να σου πω για φώτα. αρκετά στενό και βολικό στη διήθηση, οι καθρέφτες δεν ήταν διακοσμητικοί, έβλεπες και πίσω.
Είναι Suzuki αυτό ρε,δεν μασαει τιποτα:lol:

Eχει ένα στις αγγελιες,με σουπερ τιμη 2500ε και πες το κρατας 2-3 χρονια,ποσο να χασεις;

Φιλε αυτο με τα 2500 το εχω δει απο κοντα. Πρωτον εχει 107000 χλμ σε ταξιδια βεβαια τα εχει κανει αλλα και εχει κατι ψιλογρατζουνιες στο ντεποζιτο πανω στο κοκκινο το οποιο εχει γινει καπως ροζ... Επίσης να ξερεις οτι αυτο που εχει στο Βινιο ειναι γυρισμενο 15000χλμ λιγοτερο απο οτι το πουλουσε το παιδι που το ειχε..
Επίσης ενω φορουσε τιμονι, καθρεπτες και φιλτρο κ&ν αυτα δεν υπαρχουν.. Επίσης εχει αλλαχτει και το πλαινο αριστερο πλαστικο στο ψυγειο που ειχε ψιλοσπασει

Φιλε αυτο με τα 2500 το εχω δει απο κοντα. Πρωτον εχει 107000 χλμ σε ταξιδια βεβαια τα εχει κανει αλλα και εχει κατι ψιλογρατζουνιες στο ντεποζιτο πανω στο κοκκινο το οποιο εχει γινει καπως ροζ... Επίσης να ξερεις οτι αυτο που εχει στο Βινιο ειναι γυρισμενο 15000χλμ λιγοτερο απο οτι το πουλουσε το παιδι που το ειχε..
Επίσης ενω φορουσε τιμονι, καθρεπτες και φιλτρο κ&ν αυτα δεν υπαρχουν.. Επίσης εχει αλλαχτει και το πλαινο αριστερο πλαστικο στο ψυγειο που ειχε ψιλοσπασει[/QUOTE
Μην βαρατε μωρε!Δεν ειδα χιλιόμετρα.

Απ οτι εχω μαθει(διορθωστε με αν κανω λαθος)
Το παλιο strom φοραει μοτερ sv,ενω το καινουργιο strom μοτερ gladius το οποιο σχεδιαστικα μοιαζει ιδιο αλλα τις ψιλοδιαφορες του τις εχει

Το μοτερ αρχικα μπηκε στο SV
Υστερα στο στρωμα με αλλο στροφαλο εκκεντροφορους σωματα κτλ κτλ και εβγαζε 8 ιππους κατω.
Μετα το φορεσανε στο gladius που ειναι και η 2η γενια με 2μπουζο και καλυτερη καταναλωση ενω εφυγε και το ψυγειο λαδιου.και μπηκε τωρα και στο καινουργιο στρωμα.το μοτερακι ,ειδικα της 2ης γενιας ειναι αρκετα καλο και οικονομικο.
Αλλα εκει μετα τα 100000χλμ οντως δε παιζει να ειναι για πολλα

Καλά ο Βύνιος το κατέχει καλά το άθλημα του ''κατεβάζειν'' τα χιλιόμετρα.
Μιλώ εκ πείρας.
Δικύλινδρο V με πάνω από 100.000 χλμ, ε χμ θα το απέφευγα.

Καλά ο Βύνιος το κατέχει καλά το άθλημα του ''κατεβάζειν'' τα χιλιόμετρα.
Μιλώ εκ πείρας..

πραγματικά... με αυτό τον τύπο ποιός θα ασχοληθεί κάποια στιγμή σοβαρά...?
όλοι έχουν και από μια ιστορία για την πάρτη του...!

Πίσω
Μπλουζα