Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Τστσ τσ τσ....κοπηκε η ντίζα και γερανός?Ελεος....έχω γυρίσει με το Gsxr 600 K4 με κομμένη ντίζα από λιμανάκια ρελαντί μέχρι Αιγάλεω.....βέβαια ήθελά κούρεμα και ξύρισμα μετά αλλά οκ με πήγε.![]()
Αν ηθελες συμπλεκτη εχω. Αλλα γκαζιου οχι. Αναθεμα με τα ρημαδια τα ανταλλακτικα αυτης της εταιριας. Ζουαν εξατμισης σε 2, 5 μηνες. Λιγο ακομη και θα αλλαζε μοντελο.....
Και γιατι την πληρωνουμε την Interamerican φιλτατε ?![]()
Πρωτα βγαλε τη φωτο με την οδικη.Καταστρεφεις τη φημη μας και ριχνεις την αξια της επενδυσης μας.
Μετα κανε (αν δεν εκανες) ενα τηλεφωνο εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139079.Μου στειλανε ανταλλακτικο σε 18 ωρες.Η αντιπροσωπεια ηθελε 18 μερες.
Λοιπον. Το μοτορι εκοψε την ντιζα γκαζιου. Σιγα τα αυγα θα μου πειτε.
Το ασχημο ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα και η suzuki θελει 15-20 μερες να τη φερει.
Τους εκανε και εντυπωση. Δεν τους εχουν ξαναζητησει ντιζα.
Αν ηθελες συμπλεκτη εχω. Αλλα γκαζιου οχι. Αναθεμα με τα ρημαδια τα ανταλλακτικα αυτης της εταιριας. Ζουαν εξατμισης σε 2, 5 μηνες. Λιγο ακομη και θα αλλαζε μοντελο.....
Δεξι μερος απο το μπροστα φτερο το περιμενω απο 10 Αυγουστου...........
Πρωτα βγαλε τη φωτο με την οδικη.Καταστρεφεις τη φημη μας και ριχνεις την αξια της επενδυσης μας.
Και μετα σας φταινε τα Ευρωπαϊκά...
Αντε και καλη σας χρονια χωρις μηχανακι ...
![]()
Έχω πάψει προ πολλού να ψωνίζω ανταλλακτικά για το DR από Ελλάδα. Θες η κακή κάκιστη αντιπροσωπεία της Ζουζούκι στην Πάτρα (χρόοοοονια τώρα) θες η μ@λ@κι@ του εισαγωγέα, ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος και πάει.
Θυμάμαι παλιότερα για μια ντίζα κοντέρ έπρεπε να περιμένω 3 μήνες και όταν είχα το DR το 250 που έκοβε ντίζες συμπλέκτη από κακή σχεδίαση τς διαδρομή της (περνούσε πολύ κοντά στην εξάτμιση και στέγνωνε), είχα μέγα θέμα.
Μερες που ειναι ηθελα να δωσω λιγη χαρα στους φιλους με τα ευρωπαικα παρταλια.![]()