Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Καμια καλη και οικονομικη προταση για σφυροκατσαβιδο ?
Γιατί δε ρωτάς και μια το Βράττη?
Ρε παιδιά που ακριβώς χρησιμοποιούνται τα σφυροκατσάβιδα; Για τι είδους εργασίες;

Καλά αυτή η βίδα πρέπει να ήταν χαλαρή για τις ανάγκες του βίντεο. Ο τύπος το χάιδεψε!
Μια συνηθισμένη χρήση στις μοτό είναι οι βίδες των δισκόπλακων που συνήθως είναι κολλημένες με σπειρόκολλα.
Προβολή συνημμένου 345796
Προβολή συνημμένου 345797
Για σφυροκατσαβιδο αυτο http://www.ebay.com/itm/WERA-TOOLS-...DRIVER-BIT-SET-STAR-TX-PHILLIPS-/360831384070 λεει τιποτα ?
Αυτό είναι κρουστικός αντάπτορας για παλμικό κατσαβίδι. Καμία σχέση.
Αμαν. Να σαι καλα, ετοιμος ημουν να το παραγγειλω.
:beer:

έχω αυτό πολλά χρόνια και με χρήση ερασιτεχνική. Έχει φάει τις κατραπακιές του και οι μύτες του έχουν μπει και σε αερόκλειδο. Αν κρίνω από την τιμή του 2.350 δρχ το είχα πάρει δεν πρέπει να είναι κάτι αξιόλογο σε ποιότητα (γράφει IMPACT TYPE DRIVER NO.2500) No name του κερατά μου βρομάει αλλά όπου το χρειάστηκα δούλεψε σωστά. Οπότε λέω για ερασιτεχνική χρήση μήπως είναι υπερβολή να πάρεις κάποιο κορυφαίο ενώ με κάτι μέτριο μπορείς να κάνεις την δουλειά σου??
Προβολή συνημμένου 345840
Προβολή συνημμένου 345841
Προβολή συνημμένου 345842
Τι διαφορά έχουν οι μαύροι ανταπτορες σε σχέση με τους άλλους? Είναι πιο ενισχυμένη?
Όχι βασίλη,όχι κατηγορηματικά. Ούτε 10 ευρώ δε θα έδινα για τέτοιο εργαλείο. Αν δεν έχεις ναι, να πάρεις ότι μπορείς, αλλά την επόμενη φορά που θα σου χρειαστεί ίσως να σε αφήσει με το .... κατσαβίδι στο χέρι. Ίσως χαλάσει και στην πρώτη χρήση.
Μιλάμε ότι υπάρχουν βίδες που σπάνε τις μύτες την μια μετά την άλλη. Για να λύσουν κάποιες βίδες πρέπει να φάει τέτοια μπούφλα που ή θα μάθεις να χτυπάς με το σφυρί ή θα σπάσεις το χέρι σου.
Δεν υπάρχει ερασιτεχνική χρήση σε αυτά. Εδώ η αντοχή δεν παίζει ρόλο στο πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσουμε αλλά στο πόσο μπορεί να αντέξει ακόμα και την μια φορά που θα μας χρειαστεί.
Από το να δώσω 20 ευρώ για να πάρω το φορς σε κασετίνα με μύτες αντάπτορες και λοιπά, καλύτερα να τα φάω σε σοκολάτες. Οι σοκολάτες δεν πιάνουν άδικο χώρο στην εργαλειοθήκη μου.![]()