• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

R1 Graves Velocity Stacks - Help ! !

TokTok

#WE_R1
Εντάχθηκαν
18 Μαΐου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
102
Πόντοι
0
Σήμερα τοποθέτησα το ΚΙΤ της GRAVES στην εισαγωγή. Είδα διαφορά στις χαμηλές στροφές, στα ψηλά όμως μου φαίνεται ότι έχασα.

Εχω τελικά REMUS, μαμα Υ και επίσης μαμά φίλτρο αέρα.

Χρειάζεται κάποια χαρτογράφηση ή Power Commande? Eχει αλλάξει και η απόκριση στο γκάζι.
Ανοίγω και κλείνω γκάζι και για πολύ ελάχιστα του δευτερολέπτου το γκάζι είναι σαν να είναι ανοικτό.

Όποιος έχει τοποθετήσει κάτι παρόμοιο ας βοηθήσει.

04-06vstacks.jpg

Τώρα είναι αναγκαίο να βάλεις PowerCommander και ρύθμιση σε δυναμόμετρο. Δεν είναι καιροός για πειράματα. Με σωστο χάρτη στο PC και φίλτρο και ολόσωμη και χωνιά θα πρέπει να δει και 160+ άλογα τροχό.

Για πείτε ρε παίδες τί κάνουν αυτά τα μαραφέτια να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι...

το ιδανικο θα ειναι να βαλεις ολοσωμες......

και μαλιστα graves......στο δικο μου η διαφορα ηταν εντυπωσιακη σε σχεση ακομα και με αλλα ολοσωμα συστηματα!

ασε που ισως υπαρχει ενα ζευγαρι φουλ τιτανιο......αν σε ενδιαφερει, θα μαθω τιμη!

Έχω έναν φίλο με R1sp που ενδιαφέρεται για εξάτμιση αν μπορέσεις να πάρεις μια τιμή και για τις graves (σκέφτεται για την akrapovic που έχεις ήδη βάλει) και να μου πείς ποια τελικά έχει θα σου ήμουν ευγνώμων.

:beer: :beer: :wave2:

Πίσω
Μπλουζα