• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Πληροφορίες για το Varadero - TDM900

Βρε συνάδελφοι σαν πολλά μου φαίνεται να δίνετε! μα πού κάνετε σέρβις;;;

Ο μάστοράς μου μου πήρε 60? για το πρώτο (με 4λίτρα λάδι μέσα).

Και όπως μου τα είπε, στο "μεγάλο" (γιατί πρίν είχα το 650) έχεις περιθώρια να αλλάζεις μεν πχ λάδια κάθε 5 όπως μου πρότεινε, και (ανάλογα και χρήση κλπ) να παρατείνεις τα μεγάλα (όπως βαλβίδες) οπου πραγματικά δεν χρειάζεται να γίνονται συχνά στο 1000...

Φυσικά είναι εξουσιοδοτημένος και ισχύει και η εγγύηση - αν θέλετε και καθότι 3 χρόνια απόλυτα ευχαριστημένος, σαν στον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger

...Και όπως μου τα είπε, στο "μεγάλο" (γιατί πρίν είχα το 650) έχεις περιθώρια να αλλάζεις μεν πχ λάδια κάθε 5 όπως μου πρότεινε, και (ανάλογα και χρήση κλπ) να παρατείνεις τα μεγάλα (όπως βαλβίδες) οπου πραγματικά δεν χρειάζεται να γίνονται συχνά στο 1000...

Πρώτη φορά ακούω οτι το διάστημα ρύθμισης βαλβίδων έχει σχέση με τα κυβικά!!!! Μάλλον κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ κάνεις.:wave2:

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μόνο βαλβίδες και ποιά άλλα το ομολογώ - νομίζω οτι ούτως ή άλλως είναι αραιό το προτεινόμενο σέρβις για βαλβίδες (σόρυ για τα πολλά νομίσματα... :blush: )
Θα ρωτήσω το μηχανικό μου για να είμαι πιό σωστός!
;) :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μόνο βαλβίδες και ποιά άλλα το ομολογώ - νομίζω οτι ούτως ή άλλως είναι αραιό το προτεινόμενο σέρβις για βαλβίδες (σόρυ για τα πολλά νομίσματα... :blush: )
Θα ρωτήσω το μηχανικό μου για να είμαι πιό σωστός!
;) :wave2:

Τα διαστήματα συντήρησης και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, τα καθορίζει ο κατασκευαστής φίλε μου και όχι ο κάθε μηχανικός. Αν θυμάμαι καλά για το VARADERO η HONDA λέει ρύθμιση βαλβίδων κάθε 24.000 χλμ. Τώρα αν ο μηχανικός σου ανοίξει το μοτέρ και σου πει οτι δεν χρειάζονται τότε οκ. Αλλά τα λεφτά θα τα σκάσεις!!!

Γιατί πλήρωσες τόσα; Έκανες κάτι ιδιαίτερο; Με ενδιαφέρει γιατί πλησιάζει το Service των 12000 χλμ...

πλήρωσα τοσα γιατι ακουγα φιλους και γνωστους που μου ελεγαν πως μονο ο εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος πρέπει να "βαζει χερι" στην μηχανή μου...
:nono:

ευτυχώς εφυγα απο αυτον (ευχαριστως να τον "δωσω" σε οποιον ενδιαφερεται) και πηγαινοντας στον παλιο μου (στην κυριολεξια μαστορα) μηχανικο ειδα τι μπορει να κανει το varadero μου, με ενα σωστο ρυθμισμα βαλβίδων - καρμπυρατερ και το βασικοτερο ολων με το μισο κόστος, ολα τα ανταλλακτικα γνησια και επιδειξη των παλιων πριν πεταχτουν.

... Αν θυμάμαι καλά για το VARADERO η HONDA λέει ρύθμιση βαλβίδων κάθε 24.000 χλμ. ... [/B]

Εδώ νομίζω οτι είναι και μια βασική διαφορά με το 650 οπου οι βαλβίδες είναι κάθε 12.000 - διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Σέρβις

Γενικά τα σέρβις όλων των μεγάλων μηχανών είναι ψιλοακριβά!
Εσείς στην αθήνα έχετε και τα καλά σας λόγο ανταγωνισμού και πολλών και καλών μηχανικών σε αντίθεση με μας στην επαρχία όπου απλά χάσαμΚαλό βράδυ:)

Πίσω
Μπλουζα