• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Open Riding Days @ ΜΕΓΑΡΑ

• Συντάκτης Συντάκτης basilis_k6
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
όταν οι Σέρρες με αυτές τις προδιαγραφές έχουν 40 ευρώ το ολοήμερο τη καθημερινή τα Μέγαρα θα έπρεπε να έχουν 25 ευρώ.

Πες ότι εγώ μπαίνω 1 φορά το μήνα και αντί για 50 ευρώ πληρώνω 25, τότε γλυτώνω (6 μήνεςΧ25) 150 ευρώ που τόσο κοστίζουν
ένα σετ μεταχείρω D211 με τοποθέτηση. Δλδ με μια λογική κοστολόγηση κάνω απόσβεση τα λάστιχα του έτους.

Δεν έχει λογική αυτό που λες. Δεν ζούμε δίπλα στα Σέρρας, οπότε και τζάμπα να ήταν δεν μου λέει κάτι.

Κι άσε τα πες και τις υποθέσεις. Αν θες να πηγαίνεις 1 φορά το μήνα Μέγαρα, θες ένα ζευγάρι (και μάλιστα μεταχειρισμένα GP211) το χρόνο;
Μας τρολάρεις ρε Μπαμπίνο ή δεν έχεις μπει ποτέ Μέγαρα;

1. εχω ψόφιο μηχανάκι

και

2. ξέρω να κάνω οικονομία στο λάστιχο λόγω άριστης και υπεραρμονικής χρήσης της γκαζιέρας.

ευχαριστώ. :p

1) Ασθενοφόρο που δουλεύει, είναι νόμιμο, και με πλήρες πλήρωμα
2) Περισσότερους κριτές
3) Πλοηγούς στα γκρουπ αρχαρίων και ενδιάμεσων
4) Βασικά μαθήματα στους αρχάριους
5) Τεχνικό έλεγχο και βασική τεχνική υποστήριξη
6) Μεταφορά στουκαρισμένης μοτό
7) Μερικοί έχουνε νερά, άλλοι σουβλάκια, άλλοι τίποτα
8) Μασάζ στο διάλειμμα (καλή ιδέα, το έχω προτείνει σε φίλη μου που κάνει μασάζ επαγγελματικά, να έρχεται σε TD να βγάζει μεροκάματο)

Σε πόσο υψηλό/καλό επίπεδο είναι μερικά από τα παραπάνω είναι συζητήσιμο. Κάνουνε τίποτα οι κριτές χρήσιμο; Βγάζουν καμιά μαύρη ή μόνο κίτρινες; Εντοπίζουν κανέναν αργό αναβάτη να του αλλάξουνε γκρούπ να ανέβει το επίπεδο ασφαλείας για όλους; Κλπ κλπ.
Τέλος κάποιος που κάνει οργανωμένο TD δίνει ένα σταθερό ποσό για την πίστα στον ιδιοκτήτη, έχει επίσης όλα τα παραπάνω ως σταθερά έξοδα, πλέον τον δικό του χρόνο & κόπο, και αναλαμβάνει το ρίσκο και την 'ανταμοιβή' του πόσο επιτυχημένη θα είναι η διοργάνωσή του και τι κέρδος θα έχει. Δεν βγάζουν όλα τα TD χρήματα, άλλα βγάζουν, άλλα μπαίνουν μέσα. Π.χ. βγάζει λίγα συννεφάκια, ριχνει και 2 σταγόνες το πρωί, και δεν πατάει κανένας στη πίστα ή έρχονται καμια 10ρια άτομα αλλά δεν βρέχει οπότε το TD γίνεται και δεν ακυρώνεται... Δεν "ξέρει" που γράφεις οτι "θα έχει παραπάνω κόσμο".

1.ακριβως το ιδιο
2.εναν παραπανω μονο οταν εχει πολύ κοσμο. ενας στην 6 και ενας γραμμη εκ/τερματισμου ηταν παντα. αλλαξε κατι?
3. πλοηγο στους εδιαμεσους?>! ποτε εγινε αυτο και γιατι θεε μου?
4.δεν με νοιαζει, ο αρχαριος ας παει td
5.σε ποια χωρα? (μαλλον στον χαλαρη παιζει αυτο.)
6.δεν το ηξερα. ωραιο και σωστο αλλα δεν ειναι και τιποτα φοβερο.
7. δωρεαν?!
8. τωρα μιλαμε :lol:

οσο για τις σερρες που διαβασα. αν ηταν αυτη η πιστα στην αθηνα θα εκανε 100 και θα λεγαμε και ευχαριστω. στις σερρες που ειναι να τη #$σω.

όταν οι Σέρρες με αυτές τις προδιαγραφές έχουν 40 ευρώ το ολοήμερο τη καθημερινή τα Μέγαρα θα έπρεπε να έχουν 25 ευρώ.

Η αναλογια ειναι ακυρη εντελως. Ουτε βάση μηκους δεν βγαινει. Το να ελεγες €40 μπορει και να το συζηταγαμε.

Οπως και να χει, ναι μου κανει διαφορα το 50 με το 40. Γιατι αν εχω €200 να δωσω για τα Μεγαρα μπαινω 4 φορες στην μια περιπτωση ενω 5 στην αλλη. Ναι λοιπον μου κανει διφορα. Και αν σε αυτα προσθεσω αλλα €10 για ρευμα τοτε εχω +€100 παραραπανω το χρονο για τα Μεγαρα. Και αν θελω να παω και πανω απο 4 φορες ανεβαινει κι αλλο και στο τελος θα ειχα και ενα ζευγαρι λαστιχα εξτρα αν δεν ειχαν ολα €10 παραπανω.
Αν καποιον δεν το νοιαζουν τα €10 να του δωσω λογαριασμο τραπεζης να μου τα στειλει...

Περιμενω να δω την υλοποιηση και σχολια απο αυτους που θα πανε σε ελευθερη προπονηση για να κρινουμε απο δω και περα. Προς το παρον θα παω το Σαββατο να δω τι θα παιξει και αν αλλαξει κατι προς το καλυτερο στο οργανωμενο τρακ ντει (υπο την απειλη της ελευθερης προπονισης) και τα ξαναλεμε.

η ελευθερη προπονηση ειναι για τις μερες που τα τρακ ντει δεν θα μαζευαν κοσμο. καλοδεχουμενο οπως και ναχει. το κοστος εφοσον απασχολει ασθενοφορο (ολα τα λεφτα εκει ειναι) ειναι λογικο πιστευω.

Στις Σέρρες είχαν βάλει ασθενοφόρο τις καθημερινές;

1.ακριβως το ιδιο

Πάω στοίχημα πως κάνεις απόλυτα λάθος εδώ. Μάλλον το ασθενοφόρο της πίστας θα υπάρχει, το οποίο είναι χωρίς άδεια, χωρίς πλήρωμα, και καθαρά διακοσμητικό...
Δεν είναι τυχαίο που οι τρακντεάδες φέρνουν όλοι εξωτερικό ασθενοφόρο, είναι;

Στις Σέρρες είχαν βάλει ασθενοφόρο τις καθημερινές;
Nope.
Βέβαια στις Σέρρες πόσο μακριά είναι το νοσοκομείο από την πίστα και σε πόση ώρα έρχεται ασθενοφόρο άραγε;

το κοστος εφοσον απασχολει ασθενοφορο (ολα τα λεφτα εκει ειναι) ειναι λογικο πιστευω.

Γκούχ γκούχ. Για να δούμε!

Πήγε κανένας να δει να μας ενημερώσει άραγε;

Πάω στοίχημα πως κάνεις απόλυτα λάθος εδώ. Μάλλον το ασθενοφόρο της πίστας θα υπάρχει, το οποίο είναι χωρίς άδεια, χωρίς πλήρωμα, και καθαρά διακοσμητικό...
Δεν είναι τυχαίο που οι τρακντεάδες φέρνουν όλοι εξωτερικό ασθενοφόρο, είναι;

το οποίο δεν είναι καν ασθενοφόρο απ'όσο ξέρω. είναι απλά φορειοφόρο.

δλδ μεταφέρει απλά κάποιον τραυματία, δεν έχει τις υποδομές για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

δεν το γνωριζω αυτο. λεει ασθενοφορο και υποθερω εννοει ασθενοφορο! αν μιλαμε για κατι αλλο θα πρεπει να το δουμε η μαλλον να το δοκιμασουμε:lol:

επισης θα πρεπει να μαθουμε ποιος τα διοργανωνει. μπορει να ειναι καποιος που εκανε η κανει td. μπορει να μαθουμε πολλα ακομη στην πορεια αλλα σιγουρα μας βολευει ολους να ειναι ανοιχτη η πιστα. μακαρι να υπαρχει και μια Α ασφαλεια ωστε να μην χρειαζετε να ψαχνουμε ποτε εχει td και αν εχουμε το χρονο να παμε.

δεν το γνωριζω αυτο. λεει ασθενοφορο και υποθερω εννοει ασθενοφορο! αν μιλαμε για κατι αλλο θα πρεπει να το δουμε η μαλλον να το δοκιμασουμε:lol:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η πίστα έκανε έραν...έε...Track Day με στόχο την αγορά ασθενοφόρου. Είδες να αγοράζεται νέο ασφενοφόρο; Μπάαα, ένα χρέπι με ξένα νούμερα είχε, αυτό ακόμα έχει ;)

Τελικά πήγε κανένας βρε παιδιά σήμερα ή χθες να μας πει νέα; Οέο; Κανένας; Αντε;

Πηγε τλκ καποιος καθημερινες να μας πει τι παιζει?

Ενα πραγμα που μου ειπαν ειναι οτι οι πριζες ως εκ θαυματος εχουν ρευμα...

Στα οργανωμενα βεβαια παντα θα χαλαει ο πινακας... :mad:

Θα συνεχιστουν κ τον Ιουλιο η ηταν μονο για Ιουνιο?

Μα καλά, τόσος κόσμος εδώ και κανείς μας δεν έχει παει να γράψει μια αναφορά;

Ναι ρε σεις οποιος εχει παει ας ενημερωσει κ ας μας πει κ τι παιζει κ σχετικα με τον απαραιτητο εξοπλισμο..πχ με κρανος,γαντια,μπουφαν (δερμα) κ μποτες (racing) μπαινουμε η δεν ισχυει αυτα περι εξοπλισμου που λεει στην ανακοινωση??

Open Riding Days στα Μέγαρα!
Ιούλιος 2016
Π/1
Δ/4 Τ/5 Τ/6 Π/7 Π/8
Δ/11 Τ/12 Τ/13 Π/14 Π/15
Δ/18 Τ/19 Τ/20 Π/21 Π/22
Δ/25 Τ/26 Τ/27 Π/28 Π/29

Πίσω
Μπλουζα