• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Open Riding Days @ ΜΕΓΑΡΑ

• Συντάκτης Συντάκτης basilis_k6
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εντάχθηκαν
2 Απριλίου 2008
Πόντοι αντιδράσεων
1.212
Πόντοι
113
Είναι πλέον επίσημο!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

http://www.mototriti.gr/data/news/p...s-ANOIXTA-TA-MEGARA-APO-1H-IOYNIOY_109689.asp

Πρόγραμμα Ιουνίου
Ημερομηνία (Ώρες λειτουργίας)

1/6 (11.00-16.00)
2/6 (11.00-19.00)
3/6 (11.00-19.00)
8/6 (11.00-19.00)
9/6 (11.00-19.00)
13/6 (11.00-19.00)
14/6 (11.00-19.00)
15/6 (11.00-19.00)
16/6 (11.00-19.00)
17/6 (11.00-19.00)
20/6 (11.00-19.00)
21/6 (11.00-19.00)
22/6 (11.00-19.00)
23/6 (11.00-19.00)
27/6 (11.00-19.00)
28/6 (11.00-19.00)
29/6 (11.00-19.00)
30/6 (11.00-19.00)

:beer: ωραια πραγματα και για ολους
μπραβο τους!

θετικοτατη κινηση,αλλα κραταω μικρο καλαθι μεχρι απδειξεως του εναντιου,οτι δεν προκειται δλδ για αλλη μια αρπαχτη. κριτης (ενας??)ολη μερα,νοσηλευτης με αδεια ασκησεως επαγγελματος(!) ,20λεπτα σεσσιονς με μοτοσυκλετες-αυτοκινητα εναλλαξ. Ηδη με 3γκρουπ μονο μοτο μπαινεις μια φορα στην ωρα. με επιπλεον 3αυτοκινητιστικα μια φορα στο 2ωρο(???)
τελοσπαντων πιθανοτατα σε ακυρες μερες κ ωρες να ειναι ωραια.

ολες οι μερες ειναι ακυρες δηλαδη καθημερινες. και μαλιστα νωρις που σχεδον ολοι δουλευουν. θα εχει ελαχιστο κοσμο. με ενα 50αρικο θα αραξεις εκει ενα 8ωρο και θα κανεις ευκολα 5-6 σεσσιον.

15 ευρώ το σέσσιον ή 50 τη μέρα; και εγώ που ήλπιζα ότι θα ήταν πιο φθηνά γτ δεν θα υπήρχε μεσάζοντας...

κρίμα για τη χαρά που πήραμε τις προηγούμενες μέρες

θα εχει 2 εργαζόμενους σίγουρα και ίσως και κάποιον τρίτο μιας και δεν νομιζω ενας κριτης να μπορει να βλεπει τα παντα. αν μπουνε μεσα 3-4 άτομα ολη τη μέρα μια τυχαια δευτερα θα βγαλουν 200Ε. ποσο να εχει δλδ η χρηση της πιστας για να καλυφθουν μισθοι και λειτουργικα εξοδα+ενοικιο?

ποιό ενοίκιο; δν υπάρχει διοργανωτής-μεσάζοντας

ποιά λειτουργικά έξοδα; τη καθαρίστρια;
το ρεύμα για τις κουβέρτες που το πληρώνεις έξτρα-νταβατζιλίκι;

τόσο πληρώνεις και στους τρίτους που οργανώνουν trackdays.

δλδ είναι σαν να πηγαίνεις λαϊκή να αγοράζεις πορτοκάλια κατευθείαν
από τον παραγωγό αλλά να τα πληρώνεις σε τιμές σούπερμαρκετ.

Οι Σέρρες πόσο έχουν είσοδο σε "ελεύθερες" μέρες θυμάται κανείς;

Σίγουρα θα είναι πολλά που δεν ξέρουμε αλλά κοίταξα σήμερα τη σελίδα της πίστας τών Σερρών και έχει τα μηχανάκια 40 ευρώ δευτέρα-πεμπτη και 50 Π/Σ/Κ

Ηδη με 3γκρουπ μονο μοτο μπαινεις μια φορα στην ωρα. με επιπλεον 3αυτοκινητιστικα μια φορα στο 2ωρο(???)

Προφανώς και δεν θα χωρίζονται οι αναβάτες σε γκρούπ. Ενα γκρούπ μοτοσυκλέτες, ένα αυτοκίνητα. Στις Σέρρες έτσι παίζει. Μα λογικά δεν θα υπάρχει και πολύς κόσμος για να χρειάζεται διαχωρισμός...

για το κοστος χρησης κατι καλυτερο θα ηταν για ολους καλο
αλλα εχει εξωδα η πιστα και δεν θα κανει τη χαρη σε κανενας να παει να κανει τη κ@@@@ του τσαμπα
με το 15000 ευρω + μηχανακι του.μην λεμε και οτι θελουμε!σου πουλαει κατι και αν θες πας αν οχι
πας επιδαυρω και εισαι + 50 ευρω τσεπη!

ο τσαμπας μας αφησε απο καιρο

για μενα ειναι πολυ καλο να γινει κατι τετοιο στα μεγαρα.

αποψη μου:beer:

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: WiSe
ποιό ενοίκιο; δν υπάρχει διοργανωτής-μεσάζοντας

ποιά λειτουργικά έξοδα; τη καθαρίστρια;
το ρεύμα για τις κουβέρτες που το πληρώνεις έξτρα-νταβατζιλίκι;

τόσο πληρώνεις και στους τρίτους που οργανώνουν trackdays.

δλδ είναι σαν να πηγαίνεις λαϊκή να αγοράζεις πορτοκάλια κατευθείαν
από τον παραγωγό αλλά να τα πληρώνεις σε τιμές σούπερμαρκετ.

Οι Σέρρες πόσο έχουν είσοδο σε "ελεύθερες" μέρες θυμάται κανείς;

πως ξερεις οτι δεν εχει ενοικιο? δεν λεει καπου οτι το ανελαβε ο ιδιος ο ιδοκτητης. φανταζομαι καποιος τον πληρωνει για να την διαχειριζεται. Ξέρεις ποσο εχει η ενοικιαση ασθενοφορου?

όχι δεν ξέρω. αυτό που λέει ή είδηση είναι ότι οι ιδιοκτήτες θα ανοίξουν την πίστα στο κοινό χωρίς κάποιον μεσάζοντα.

αφού δεν έχεις μεσάζοντα γιατί κρατάς τις ίδιες τιμές; αυτή είναι η απορία μου.

πως γίνεται οι Σέρρες - πίστα ευρωπαϊκού επιπέδου- να έχει ίδιες τιμές με την "πίστα" των Μεγάρων;

όχι δεν ξέρω. αυτό που λέει ή είδηση είναι ότι οι ιδιοκτήτες θα ανοίξουν την πίστα στο κοινό χωρίς κάποιον μεσάζοντα.

αφού δεν έχεις μεσάζοντα γιατί κρατάς τις ίδιες τιμές; αυτή είναι η απορία μου.

πως γίνεται οι Σέρρες - πίστα ευρωπαϊκού επιπέδου- να έχει ίδιες τιμές με την "πίστα" των Μεγάρων;

Ισως αν ξεραμε τι ενφια πληρωνουν οι μεν και οι δε να μην ειχαμε την απορια.

Ισως αν ξεραμε τι ενφια πληρωνουν οι μεν και οι δε να μην ειχαμε την απορια.

σωστά, βέβαια και προμνημονιακά τα Μέγαρα ήταν -αναλογικά- ακριβότερα από τις Σέρρες.

Αυτά είναι νέα! Οπως τις παλιες καλές μέρες 1998-2000 :)

δλδ σα να λέμε θα μπούμε ίδιο σέσσιον

εγώ
ο φλάουερ πάουερ αμπαρης
ο λούρπακ με το δίχαλο
ο μπλέιντ
ο σναιπερ
ο σαπίλας
ο βύρωνας
και ο πιπάκιας.....

πολύ γέλιο λέμε.....

:lol:

15 ευρώ το σέσσιον ή 50 τη μέρα; και εγώ που ήλπιζα ότι θα ήταν πιο φθηνά γτ δεν θα υπήρχε μεσάζοντας...

κρίμα για τη χαρά που πήραμε τις προηγούμενες μέρες
αυτο ακριβώς

Σε οργανωμένα TDs εχουν την ίδια τιμή

αυτο ακριβώς

Σε οργανωμένα TDs εχουν την ίδια τιμή

Όχι όλα Χάρη....ο μεν Χάλαρης 60 το ολοήμερο ο δέ Ζαφειρόπουλος το ίδιο με την εξαίρεση οτι οταν ειναι καθημερινή "απογευματινό το κάνει 45€ (κάμμια σχέση δλδ με αυτά που ξεκινάνε απο το πρωί στις 9) .Μόνο το CSS ακολουθάει την ακριβώς ίδια τακτική 15 το σέσσιον ή 50 για φουλ πακέτο.

Δηλαδή θεωρείτε πως η τιμή ειναι καλή;

Πίσω
Μπλουζα