- Εντάχθηκαν
- 23 Ιουνίου 2005
- Πόντοι αντιδράσεων
- 2.244
- Πόντοι
- 113
Δε μου παίζει...Για δες πάλι.
... ίσως την έχω μικρή, δεν ξέρω.
(Την οθόνη εννοώ)
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Δε μου παίζει...Για δες πάλι.
Δε μου παίζει...
(Την οθόνη εννοώ)
Δε μου παίζει...
(Την οθόνη εννοώ)
Μπράβο και πάλι για τη μεταμόρφωση χωρίς να χαθεί ο γνωστός μινιμάλ χαρακτηρας του φόρουμ!
Μπορούμε πλέον να ποστάρουμε απευθείας bb code links από image hosting services;
Το όριο μεγέθους των φωτογραφιών που ανεβάζουμε παραμένει στα 2ΜΒ;
Ειναι το link με το ονομα του thread, αν δεν το έχεις ανοίξει ποτέ, θα σε πάει στο πρώτο μήνυμα, αν το έχεις, θα σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο.Συγχαρητήρια για την δουλεία και την ταχύτατη εκτέλεση αυτής !!!![]()
Και 1 ερώτηση :
Στην παλιά πλατφόρμα, δίπλα σε κάθε νέο πόστ έβγαζε ένα βελάκι που όταν το πατούσα με πήγαινε στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα του ποστ.
Αυτή η (πολύ βολική) λειτουργία υπάρχει, και σε ποια μορφή γιατί δεν την βρίσκω.
ΕΔΙΤ: Το βρήκα, εντάξει, όλα καλά !
Επίσης, το βελάκι επιστροφή στην κορυφή δεν εμφανίζεται πάντα.
ΕΔΙΤ: Εντάξει και με αυτό, όλα καλά !
Παντελή, αν αυτή η επιλογή υπάρχει αυτή τη στιγμή, θα καταργηθεί.Μπορούμε πλέον να ποστάρουμε απευθείας bb code links από image hosting services;
Fixed. Μάλλον.
1 ΜΒ (προς το παρόν τουλάχιστον).
Παντελή, αν αυτή η επιλογή υπάρχει αυτή τη στιγμή, θα καταργηθεί.
Δεν θα θέλαμε κάποια στιγμή να βλέπουμε ποστς με μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η φωτογραφία.
Πλέον είναι πανεύκολο το upload, είναι κρίμα οι φωτογραφίες μας να είναι σε hosts.
'σ' ωραίος @BLiTzER!Fixed. Μάλλον.![]()