• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Νέα πλατφόρμα - features, bugs, fixes

BLiTzER

Χορχόδειλας
Εντάχθηκαν
21 Ιανουαρίου 2008
Πόντοι αντιδράσεων
8.103
Πόντοι
113
Το φόρουμ άλλαξε ριζικά. Πιο ριζικά δε γίνεται. Αγοράστηκε νέος, καλύτερος σέρβερ, σε νέο χοστ, εγκαταστάθηκε νέο λειτουργικό, νέα βάση, νέα πλατφόρμα. Πρόκειται, φυσικά, για μοντέρνες, τελευταίες εκδόσεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό: performance, compatibility, stability, features, security. Συνεχίζω να παρακολουθώ τι γράφετε, τι βλέπω εγώ, τι συμβαίνει στα logs, και για τον επόμενο καιρό ίσως παρατηρείτε αλλαγές ή διακοπές (ελπίζω όχι), αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όσο βρισκόμαστε σε περίοδο transition, μέχρι να επιβεβαιώσω ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Το σημαντικό είναι ότι το 90% της δουλειάς έχει γίνει, με ελάχιστο downtime.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για οτιδήποτε δε λειτουργεί σωστά ή λείπει και θα το κοιτάξουμε.

Σε συνέχεια του thread του Χάρη, λοιπόν, δημιουργώ αυτό εδώ για να υπάρχουν όλα όμορφα και καθαρά, και να διατηρείται αρχείο. Θα σημειώνω τι έχω στη λίστα μου να φτιάξω ώστε να γνωρίζετε και να μη ρωτάτε άσκοπα, τι δε δουλεύει, τι κρατάμε ως ιδέα για το μέλλον κτλ. Οπότε γράψτε εδώ ό,τι σκέφτεστε, βλέπετε, και θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Εκτός αν είναι βλακεία.

Για αρχή κάντε όλοι clear cache/cookies στους browsers σας, refresh και πάμε.

Λίστα αλλαγών:

1. Full width forum ✅
  2. Αγγελίες ❌(in progress)
  3. Ελληνική γλώσσα ✅
  4. Μούτζα reaction ✅

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν λειτουργεί σε IOS.

Δεν ξέρω αν είναι bug ή επιλογή σου.

Το φόρουμ άλλαξε ριζικά. Πιο ριζικά δε γίνεται. Αγοράστηκε νέος, καλύτερος σέρβερ, σε νέο χοστ, εγκαταστάθηκε νέο λειτουργικό, νέα βάση, νέα πλατφόρμα. Πρόκειται, φυσικά, για μοντέρνες, τελευταίες εκδόσεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό: performance, compatibility, stability, features, security. Συνεχίζω να παρακολουθώ τι γράφετε, τι βλέπω εγώ, τι συμβαίνει στα logs, και για τον επόμενο καιρό ίσως παρατηρείτε αλλαγές ή διακοπές (ελπίζω όχι), αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όσο βρισκόμαστε σε περίοδο transition, μέχρι να επιβεβαιώσω ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Το σημαντικό είναι ότι το 90% της δουλειάς έχει γίνει, με ελάχιστο downtime.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για οτιδήποτε δε λειτουργεί σωστά ή λείπει και θα το κοιτάξουμε.

Σε συνέχεια του thread του Χάρη, λοιπόν, δημιουργώ αυτό εδώ για να υπάρχουν όλα όμορφα και καθαρά, και να διατηρείται αρχείο. Θα σημειώνω τι έχω στη λίστα μου να φτιάξω ώστε να γνωρίζετε και να μη ρωτάτε άσκοπα, τι δε δουλεύει, τι κρατάμε ως ιδέα για το μέλλον κτλ. Οπότε γράψτε εδώ ό,τι σκέφτεστε, βλέπετε, και θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Εκτός αν είναι βλακεία.

Για αρχή κάντε όλοι clear cache/cookies στους browsers σας, refresh και πάμε.

Λίστα αλλαγών:

1. Full width forum ✅
  2. Αγγελίες - in progress
  3. Ελληνική γλώσσα - in progress
  4. Μούτζα και κωλοδάχτυλο reactions - ✅
Τι είναι η Μούζα;

Δεν έχω κουμπάκι αριστερά από το Reply για το Reaction.

Στη mobile έκδοση το tick box για το stay logged in δε φαίνεται.

Να πάω σπίτι και να ξανατσεκάρω, γιατί εδώ που είμαι το Internet είναι χάλια. Οπότε μπορεί να φταίει κι αυτό και να μη φόρτωσε σωστά η σελίδα.

Έτοιμη και η ελληνική γλώσσα. Την επιλέγετε είτε από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας, είτε από κάτω αριστερά στο φόρουμ.

1773329794160.png

Με συγχωρείτε, δεν θα ξαναγίνει.

Screenshot 2026-03-12 174006.png

Δεν τα μετέφρασα εγώ. :LOL: Αλλά ναι, τέλειο δε θα είναι σίγουρα. Προσωπικά δεν τις αντέχω τις μεταφράσεις οπότε θα μείνω στους αγγλικούς όρους.

Αυτό είναι το πρόβλημά σου εσένα?

Οτι πρέπει να φοράς γυαλιά ηλίου για να διαβάσεις το φόρουμ δεν σε ενοχλεί?
Δεν τα μετέφρασα εγώ. :LOL: Αλλά ναι, τέλειο δε θα είναι σίγουρα. Προσωπικά δεν τις αντέχω τις μεταφράσεις οπότε θα μείνω στους αγγλικούς όρους.
Τελικά, Dark mode + English version είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Αυτό είναι το πρόβλημά σου εσένα?

Οτι πρέπει να φοράς γυαλιά ηλίου για να διαβάσεις το φόρουμ δεν σε ενοχλεί?
Πωπω μια σαπιόγρια που έχουμε στη παρέαααααααα.... :eek:

Τι σαπιόγρια ρε???
Ποιός χρησιμοποιεί light mode εν έτει 2026?????

Πάντως από το κινητό πλέον είναι παιχνιδάκι…πολύ πιο εύκολο από πριν. Βέβαια εγώ το δούλευα σε desktop mode για το mobile mode δεν με βόλευε. Άμα φέρετε και τα παλιά εικονίδια θα είναι όνειρο λέμε…👌

Να πάω σπίτι και να ξανατσεκάρω, γιατί εδώ που είμαι το Internet είναι χάλια. Οπότε μπορεί να φταίει κι αυτό και να μη φόρτωσε σωστά η σελίδα.
Νταξ, όλα καλά. Πολλαπλή παράθεση θα ενεργοποιήσεις;

Πίσω
Μπλουζα