BLiTzER
Χορχόδειλας
- Εντάχθηκαν
- 21 Ιανουαρίου 2008
- Πόντοι αντιδράσεων
- 8.103
- Πόντοι
- 113
Το φόρουμ άλλαξε ριζικά. Πιο ριζικά δε γίνεται. Αγοράστηκε νέος, καλύτερος σέρβερ, σε νέο χοστ, εγκαταστάθηκε νέο λειτουργικό, νέα βάση, νέα πλατφόρμα. Πρόκειται, φυσικά, για μοντέρνες, τελευταίες εκδόσεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό: performance, compatibility, stability, features, security. Συνεχίζω να παρακολουθώ τι γράφετε, τι βλέπω εγώ, τι συμβαίνει στα logs, και για τον επόμενο καιρό ίσως παρατηρείτε αλλαγές ή διακοπές (ελπίζω όχι), αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όσο βρισκόμαστε σε περίοδο transition, μέχρι να επιβεβαιώσω ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Το σημαντικό είναι ότι το 90% της δουλειάς έχει γίνει, με ελάχιστο downtime.
Παρακαλώ ενημερώστε μας για οτιδήποτε δε λειτουργεί σωστά ή λείπει και θα το κοιτάξουμε.
Σε συνέχεια του thread του Χάρη, λοιπόν, δημιουργώ αυτό εδώ για να υπάρχουν όλα όμορφα και καθαρά, και να διατηρείται αρχείο. Θα σημειώνω τι έχω στη λίστα μου να φτιάξω ώστε να γνωρίζετε και να μη ρωτάτε άσκοπα, τι δε δουλεύει, τι κρατάμε ως ιδέα για το μέλλον κτλ. Οπότε γράψτε εδώ ό,τι σκέφτεστε, βλέπετε, και θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Εκτός αν είναι βλακεία.
Για αρχή κάντε όλοι clear cache/cookies στους browsers σας, refresh και πάμε.
Λίστα αλλαγών:
Παρακαλώ ενημερώστε μας για οτιδήποτε δε λειτουργεί σωστά ή λείπει και θα το κοιτάξουμε.
Σε συνέχεια του thread του Χάρη, λοιπόν, δημιουργώ αυτό εδώ για να υπάρχουν όλα όμορφα και καθαρά, και να διατηρείται αρχείο. Θα σημειώνω τι έχω στη λίστα μου να φτιάξω ώστε να γνωρίζετε και να μη ρωτάτε άσκοπα, τι δε δουλεύει, τι κρατάμε ως ιδέα για το μέλλον κτλ. Οπότε γράψτε εδώ ό,τι σκέφτεστε, βλέπετε, και θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Εκτός αν είναι βλακεία.
Για αρχή κάντε όλοι clear cache/cookies στους browsers σας, refresh και πάμε.
Λίστα αλλαγών:
- Full width forum

- Αγγελίες
(in progress) - Ελληνική γλώσσα

- Μούτζα reaction

Τελευταία επεξεργασία: