nassosxlvbros
Πάρτε τα βουνά!
- Εντάχθηκαν
- 31 Μαρτίου 2005
- Πόντοι αντιδράσεων
- 258
- Πόντοι
- 0
Τι τους ήρθε πρωινιάτικο να με ξυπνήσουν από τις7:30 να πάμε ορεινή Κορινθία...Για Ζήρεια ψηνόντουσαν στη Γκούρα φτάσαμε..
Τέλος πάντων έκανα τη καρδιά μου πέτρα και ξεκίνησα.
Πολλά Busa στο δρόμο και γενικά μεγάλες μοτοπαρέες...Χειμωνιάτικα...Μπράβο...
Επίσης στο δρόμο προς Στυμφαλία είδα τις περισσότερες Porsche που έχω δει στη ζωή μου μαζεμένες!!!Πρέπει να μέτρησα κοντά στις 100!!!
Φτάσαμε Γκούρα κάποια στιγμή -με ομίχλη μου την έκοβες με το μαχαίρι-και κάτσαμε να πιούμε ένα καφέ.
Τα είπαμε μέχρι τις 13:40 και ο καφές έγινε μάσα στο παρακάτω χωριό στο Μεσινό δηλαδή,να ζεσταθούμε και λιγάκι γιατί στη Γκούρα έτσουζε λίγο...
Ο δρόμος της επιστροφής ήταν χαλαρός χωρίς προβλήματα.
Ωραία ήταν!
υγ. : Οι δρόμοι από και προς τη Γκούρα είτε έρχεστε από Αθήνα είτε από Πάτρα/Πύργο, θέλουν προσοχή!Πέραν της αναμενομενης ομίχλης-που δεν είναι κάτι σπάνιο λόγω συνθηκών- είναι παλιό το δίκτυο και γλυστράνε σε αρκετά σημεία.
Επισυνάπτω φωτό από τη παρέα ΟΧΙ τις πόρσε!
η παρέα εμπρός...
στάση για φωτό στο ωραίος τοπίος...
Τέλος πάντων έκανα τη καρδιά μου πέτρα και ξεκίνησα.
Πολλά Busa στο δρόμο και γενικά μεγάλες μοτοπαρέες...Χειμωνιάτικα...Μπράβο...
Επίσης στο δρόμο προς Στυμφαλία είδα τις περισσότερες Porsche που έχω δει στη ζωή μου μαζεμένες!!!Πρέπει να μέτρησα κοντά στις 100!!!
Φτάσαμε Γκούρα κάποια στιγμή -με ομίχλη μου την έκοβες με το μαχαίρι-και κάτσαμε να πιούμε ένα καφέ.
Τα είπαμε μέχρι τις 13:40 και ο καφές έγινε μάσα στο παρακάτω χωριό στο Μεσινό δηλαδή,να ζεσταθούμε και λιγάκι γιατί στη Γκούρα έτσουζε λίγο...
Ο δρόμος της επιστροφής ήταν χαλαρός χωρίς προβλήματα.
Ωραία ήταν!
υγ. : Οι δρόμοι από και προς τη Γκούρα είτε έρχεστε από Αθήνα είτε από Πάτρα/Πύργο, θέλουν προσοχή!Πέραν της αναμενομενης ομίχλης-που δεν είναι κάτι σπάνιο λόγω συνθηκών- είναι παλιό το δίκτυο και γλυστράνε σε αρκετά σημεία.
Επισυνάπτω φωτό από τη παρέα ΟΧΙ τις πόρσε!
η παρέα εμπρός...
στάση για φωτό στο ωραίος τοπίος...