• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μέγαρα και το χάλι τους.

Αν μιλάς για την πιστα στα μεγαρα αν καταφέρεις να μαζέψεις 50 ατομα που ειναι περίπου το minimum για να την κλείσεις καλή τυχη...οπως και το ασθενοφόρο και ολα τα παρελκόμενα...δεν ειναι τυχαίο που το κανουν ελάχιστοι και ελάχιστα..

Στις Σέρρες οπότε εχει ανοιχτή προπόνηση η πιστα ειναι ανοιχτά και για ενα άτομο...:wave2:

Και εκεί δεν έχει ασθενοφόρο στην ελεύθερη προπόνηση όμως.

Μετά το σκηνικό δεν έχει κάνει ούτε ο Χάλαρης τίποτα δυστυχώς

Εισαι σίγουρος?εγω θυμαμαι ειχε προπερσυ...απαγορεύεται να μπεις μεσα χωρις ασθενοφόρο standby...το θυμάμαι γιατι έπεσε με hi παλικάρι και πήγε επιτοπου το ασθενοφορο επειδη δεν σαλαβε και δεν μιλαγε..:hmm:

Ας ανοιγουν και με 90€ μια χαρα ειναι 7 sessions ,η αλλη εναλλακτική ειναι 800€ Σέρρες.

7 των 15 λεπτών δεν είναι sessions είναι γύρω γύρω όλοι
Και όχι τα 90€ για τις παροχές στα Μέγαρα δεν είναι ΟΚ ακόμα και 10 sessions και όσο υπάρχουν άτομα που πάνε τόσο θα διαιωνίζεται η κατάσταση

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: o teos
Εισαι σίγουρος?εγω θυμαμαι ειχε προπερσυ...απαγορεύεται να μπεις μεσα χωρις ασθενοφόρο standby...το θυμάμαι γιατι έπεσε με hi παλικάρι και πήγε επιτοπου το ασθενοφορο επειδη δεν σαλαβε και δεν μιλαγε..:hmm:

Είμαι σχεδόν σίγουρος,αυτό το ασθενοφόρο που λες ίσως είναι της πίστας για να σε πάει στο ιατρείο της πίστας.
Δεν παίρνω όρκο αλλά αυτός ήταν ένας από τους λόγους που κόψαμε την ελεύθερη προπόνηση και πάμε μόνο σε οργανωμένο τρακ Ντέι.

Ναι οκ...δε μπορω να ειμαι και εγω σίγουρος η αληθεια ειναι τι ηταν..θυμάμαι οτι έφυγε επιτοπου για νοσοκομείο γιατι δεν ειχε τις αισθήσεις του...ενιγουει....και παλι απ το δρομο 1000 φορές ελεύθερη προπόνηση στις Σέρρες.....:beer:

Να κάνω μία χαζή ερώτηση διαβάζοντας για τα τρακντέι στα Μέγαρα, άλλαξε κάτι στην άδεια λειτουργίας για τις μοτοσυκλέτες μετά τα τελευταία γνωστά σκηνικά?

Μαλλον τα βρήκαν όσοι είχαν πρόβλημα και ως δια μαγείας ξεχάστηκε το ζήτημα....λογικα:lol:

Μετά το σκηνικό δεν έχει κάνει ούτε ο Χάλαρης τίποτα δυστυχώς

O Χάλαρης μου είχε πεί όταν πρωτοάνοιξαν τα Μέγαρα μετά το όλο σκηνικό, πως από 26 και μετά θα ξαναδιοργανώσει, γιατί τον πολεμάνε.

Ανακοίνωσε πάντως νέο τρακντει ο Ζαφειρόπουλος.

Η πιστα "απεκτησε" "αναδιατυπωσε" πείτε οπως θέλετε εν πασει περίπτωση στα χαρτιά οτι χρειαζεται για τρακντει οποτε θα γίνονται ξανα κανονικά τρακντει...επίσης μην περιμένετε κατω απο 90€ τις Κυριακές οποιος και να το κανει...:wave2:

Πίσω
Μπλουζα