• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III

• Συντάκτης Συντάκτης Panos76
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με είδα να χορεύω με κρύα λάστιχα και ενώ έχω πατήσει νερά.....
Στο άνοιγα του γκαζιού μόλις έστριψε το μπροστινό αυτοκίνητο.

Δεν ξέρω πόσο πολύ δίπλωσε το μηχανάκι, αλλά νομίζω οριακά έμεινε όρθιο.....

Πότε θα καλοκαιριάσει να ζεστάνει η άσφαλτος???? :bawl:

Υ.Γ. Το μηχανάκι που ακολουθούσε με είχε σίγουρα για ξάπλα! :bawl:

Χε χε θα το λέω και εγώ αυτό :a01:

Με είδα τις προάλλες Δευτέρα πρωί φουλ όρεξη για καλή εβδομάδα να γλυτώνω δευτερόλεπτα απο χοντρό πέσιμο.

Στην γνωστή μου διαδρομή στρίβω από Γήπεδο Παναθηναικού και πιάνω Πέτρου Κόκκαλη πλαι στην γνωστή Πρεσβεία. Απο ψηλά βλέπω το φανάρι Βασ. Σοφίας πράσινο αλλά δεν το πλακώνω, πάω με την λογική ότι δεν προλαβαίνω (έχουμε και όρια ταχύτητας ΚΟΚ). Έχω φτάσει πολύ χαμηλά, είμαι με ~30 χλμ - 45 μετρα πριν την γωνία και το φαναρι κλείνει πορτοκαλί, εντοπίζω όμως τροχονόμο ο οποίος σφυράει επίμονα και κάνει να περάσουμε οι τελευταίοι, αφήνω φρένα δίνω γκάζι...

ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ & ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ...

Για να μην τα πολυλογώ όσοι ξέρουν το σημείο είναι ασφαλτος εποχής ΠΑΣΟΚ, καθρέφτης γυαλί με λακούβες & κατηφόρα, έφυγε ο κώλος άρχισε να χορεύει και κάπως το μάζεψα και έμεινα όρθιος 1.5 μέτρο πριν το σημείο της διασταύρωσης που είχανε αρχίσει να περνάνε λεωφορεία κλπ βαρέα, φουλ.

Ένας με βανάκι κ ένα ταξί πίσω με σταύρωνε κλπ...

Και φτάνουμε στο επίμαχο... ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟΙ σε διασταυρώσεις φωτιά όπως Χίλτον, τέρμα Ακαδημίας -Βουλή, Αλεξάνδρας και Κηφισίας κοκ και απλά σφυράνε με τα φανάρια +-15 δευτερόλεπτα. Τι νόημα έχει ρε φίλε αυτό που κάνετε ? Δεν αλλάζει κάτι στην μεγάλη εικόνα του χάους...

Στα σοβαρά κράτη,τα φανάρια απενεργοποιούνται όταν αναλαμβάνει τροχονόμος.Στα σοβαρά.Εδω γίνεται μεγαλύτερο το χάος.

Πίσω
Μπλουζα