Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Μινχουάϊλ
Μινχουάϊλ με είδα για τα 10' που πετάχτηκα εχθές στο κέντρο, να γίνονται 30' από την κίνηση - κόλαση υπό βροχή και να γυρίζω πίσω μούσκεμα ως το σώβρακο![]()
Μινχουάϊλ με είδα για τα 10' που πετάχτηκα εχθές στο κέντρο, να γίνονται 30' από την κίνηση - κόλαση υπό βροχή και να γυρίζω πίσω μούσκεμα ως το σώβρακο![]()
Είστε τυχερουληδες οι από πάνω.
Κάποιοι φάγαμε και σκατονερα (κυριολεκτικά) που από μουσκιδι, μας έκαναν ολοχεστους :devil::a52:
Με είδα χτες και μένα να βρέχω σώβρακο, μετά από αρκετά χρόνια![]()
Παρτε σκουτερ να εχετε τα αδιαβροχα απο κατω...σταση/φορατε κ γεια σας.
(Εγω δεν παω πουθενα το χειμωνα χωρις αδιαβροχα κ ας καβαλαω το μεγαλο)
Τα αδιάβροχα τα είχα στη τσάντα στην πλάτη να ξεκουράζονται.ΤΟΣΟ τρουαντβές :smokin: (μαλάκας λέμε)
Τα αδιάβροχα τα είχα στη τσάντα στην πλάτη να ξεκουράζονται.ΤΟΣΟ τρουαντβές :smokin: (μαλάκας λέμε)
Vroom για τα διαλυτικά :tooth:
Ειναι αυτο που λεμε...ελα μωρε εδω παρακατω θα σταματησει κ παω λιγο πιο γρηγορα.
Κ διαπιστωνεις οτι εχεις γινει μ@υνι καλλιγραφια οποτε λες τι να τα βαλω τωρα.
(Δεν μου εχει συμβει ποτε απλα εχω ενα γνωστο...)
Βρε,βρε, βρε................Βραχήκανε μιά μέρα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα
και θα το κάνουνε σήριαλ, τόλμη και γοητεία, ένα πράμα..................
![]()
same here, έφυγα από το γραφείο και νόμιζα ο μ@λ@κ@ς ότι ψιλοβρέχει, ε όταν βγήκα από το γκαράζ ήταν ήδη αργά...