• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΛΑΣΤΙΧΑ

Απότι καταλαβα δεν εχεις σοβαρες απαιτησεις απο το ελαστικο, οποτε οποιο ελαστικο και να βαλεις αρκει να ειναι φρεσκο θα σε καλυψει..μην ζοριζεσαι τα πραγματα ειναι απλα.Τα ελαστικα ειναι πολυ μπροστα απο τις απλες καλοκαιρινες βολτες που θελεις και τις μετρημενες χειμερινες εξοδους σου.

ευχαριστω φιλε αν κ οι χειμερινες εξοδοι ειναι μετρημενες αλλα θελει πολυ χρονο να τις μετρησεις ολες...

Airmav η απάντηση μου ήταν για το πρώτο ποστ εδώ όχι για εσένα! Δεν πρόσεξα ότι ενεργοποιησες παλιό θέμα! Τωρα που διάβασα το ποστ σου συμφωνώ με αυτα που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω όσο αναφορά να επιλεξεις σκληρά Ελαστικα .
Η γνώμη μου ειναι να πας στον λαστιχα σου και να του πεις να σου βάλει ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Ελαστικα για να βγάλεις το ταξίδι σου γιατι όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω θα σου φάει τα Λάστιχα η καλη άσφαλτος οπότε τσάμπα τα λεφτα. Θα επιστρεψεις πίσω δηλαδή χωρίς κορονα και γεμάτα πλαινα!
Οταν επιστρεψεις πας και βάζεις ένα ζευγάρι φρέσκο για τις εδώ ανάγκες σου.

Airmav η απάντηση μου ήταν για το πρώτο ποστ εδώ όχι για εσένα! Δεν πρόσεξα ότι ενεργοποιησες παλιό θέμα! Τωρα που διάβασα το ποστ σου συμφωνώ με αυτα που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω όσο αναφορά να επιλεξεις σκληρά Ελαστικα .
Η γνώμη μου ειναι να πας στον λαστιχα σου και να του πεις να σου βάλει ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Ελαστικα για να βγάλεις το ταξίδι σου γιατι όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω θα σου φάει τα Λάστιχα η καλη άσφαλτος οπότε τσάμπα τα λεφτα. Θα επιστρεψεις πίσω δηλαδή χωρίς κορονα και γεμάτα πλαινα!
Οταν επιστρεψεις πας και βάζεις ένα ζευγάρι φρέσκο για τις εδώ ανάγκες σου.
ευχαριστω φιλε μαλλον ετσι θα πραξω... γτ ειναι κ το κοστος των καινουριων.... για να τα φαω σε ενα ταξιδι μονο

Εφόσον μένει μέσα στις νόμιμες ταχύτητες έχεις αυξημένη φθορά αλλά δεν θα σου λιώσει και το λάστιχο. Λογικά θέλεις ένα σπορτ τούρινγκ λάστιχο αφού δεν πας για στριψίματα και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης παίζει καλό κράτημα. Ιταλία π.χ. φεύγοντας βόρεια για διόδια με Αυστρίας και σταματώντας στα διόδια, εάν φοράς τρακντέυ λάστιχο, θα το δείς να έχει μπιμπικιάσει στο κέντρο του (με νόμιμες ταχύτητες >< )

για πείτε μια γνώμη ακόμα....

Για fazer 600 και χρήση πόλης και κανα ταξιδάκι με νορμάλ ταχύτητες ποιο θα πρέπει να επιλέξουμε;
Qualifier II, Roadsmart II ή κάποιο άλλο (ας είναι και άλλης μάρκας);

για πείτε μια γνώμη ακόμα....

Για fazer 600 και χρήση πόλης και κανα ταξιδάκι με νορμάλ ταχύτητες ποιο θα πρέπει να επιλέξουμε;
Qualifier II, Roadsmart II ή κάποιο άλλο (ας είναι και άλλης μάρκας);

ειμαι φιλος της πιρελλι (κατ' επεκταση και της μετζελερ) ;)

Τα ΜΕTZELER Μ3 τα φορούσα στο Fazer 600 s2 που είχα και εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολυ καλη συμπεριφορά στο στεγνό, ικανοποιητικη στο βρεγμένο και βγαζουν και αρκετά χιλιόμετρα.

τα Μ3 τα φόραγα κι εγω στο hornet, ok καλό λαστιχο αλλα το Corsa III ήταν μακράν καλύτερο.
κατί κοντινό με τα Corsa III δεν υπάρχει;

τα Μ3 τα φόραγα κι εγω στο hornet, ok καλό λαστιχο αλλα το Corsa III ήταν μακράν καλύτερο.
κατί κοντινό με τα Corsa III δεν υπάρχει;

diablo rosso II. ο απογονος του corsa III. :wave2:

Metzeler M3
Τα Corsa 3 τα ειχα βάλει και αυτά γιατι ειχα διαβάσει τα καλύτερα.Ομως στις μεγάλες κλίσεις δεν μου έδιναν εμπιστοσύνη...Ηταν ναι μεν αλλα...
Τα M3 τα φοράω χρόνια και τα εχω τεστάρει σε ταξίδια,σε πίστα και στις κλασικές Κυριακατικες βόλτες με θερμοκρασία απο 5 μεχρι 45 βαθμούς και ειναι το ιδιο πράγμα.

Για μένα roadsmart II με κλειστά μάτια. Ότι καλύτερο πιστεύω στην κατηγορία.:wave2:

Πίσω
Μπλουζα