• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Λαμπα μπροστά

Αυτό πάντως στις επίσημες αντιπροσωπείες που ΟΛΑ τα ανταλλακτικά είναι κατασκευής της εταιρείας έχει πολύ γέλιο. Γνήσια λάμπα Yamaha, γνήσια τακάκια BMW, γνήσιες βίδες Honda, γνήσια χερούλια Kawasaki... :lol:
Παίρνω πριν κάποια χρόνια να ρωτήσω σε συνεργείο BMW τιμή για αλυσίδα-γρανάζι και μου απαντάει ο υπεύθυνος "κύριε η αυθεντική αλυσίδα και γρανάζι της BMW έχουν τόσα και τόσο η τοποθέτηση". ΄
Συγγνώμη, του λέω, όταν λες γνήσια αλυσίδα BMW τι εννοείς, γράφει πάνω BMW, την κατασκευάζει η ίδια η BMW; Γιατί εμένα η αυθεντική BMW που έχω γράφει CZ πάνω και είναι τσέχικη.
Ναι, η BMW δε φτιάχνει αλυσίδες αλλά η συγκεκριμένη έχει την έγκρισή της κύριε :lol:

ηταν αλυσιδα cz chain σε συσκευασια-σακουλακι με αυτοκολητο BMW
το χουμε ξαναδει το εργο
παρομοια περιπτωση με ρουλεμαν στροφαλου για ενα CR που ειχα καποτε
για κολαρο νερου του τενερε μου
:moutza::moutza::moutza:

φτηνα και καλα (2 λαμπες hella H3 3 ευρω)

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.Ηλεκτρικά Αυτοκινήτων
Καλλιρρόης 107 Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671
Δήμος Καλλιθέας, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2109215814
Φαξ: 2109247639
Κιν.: 6941082630

Να βοηθήσω;

Έχω πάρει απο εδώ πολλές φορές και για φίλους γνωστούς κτλ.

http://www.autobulbsdirect.co.uk/

Οι τιμές είναι ξεφτίλα και κάθε φορά τσούπ σου δίνει και δώρο ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Να βοηθήσω;

Έχω πάρει απο εδώ πολλές φορές και για φίλους γνωστούς κτλ.

http://www.autobulbsdirect.co.uk/

Οι τιμές είναι ξεφτίλα και κάθε φορά τσούπ σου δίνει και δώρο ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Τουλάχιστον στις επώνυμες (Philps extreme, Osram Nightbreaker) που έριξα μια ματιά, "ξεφτίλα" δεν τον λες... Είναι σχεδόν ίδιες τιμές απ' ότι τις βρίσκεις στην Ελλάδα (και χωρίς να προσθέσεις τα μεταφορικά...)

Τελευταία επεξεργασία:
Τουλάχιστον στις επώνυμες (Philps extreme, Osram Nightbreaker) που έριξα μια ματιά, "ξεφτίλα" δεν τον λες... Είναι σχεδόν ίδιες τιμές απ' ότι τις βρίσκεις στην Ελλάδα (και χωρίς να προσθέσεις τα μεταφορικά...)

συμφωνώ,απλά κάνει και δωράκια και σου δίνει και εκτπωτικά κουπόνια με κάθε αγορά ,τελευταία φορά πήρα Osram Nightbreaker 2 σετ στην τιμή του 1 (σχεδόν)

Πίσω
Μπλουζα