• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

KTM 390 Adventure

Εντάχθηκαν
23 Αυγούστου 2015
Πόντοι αντιδράσεων
331
Πόντοι
0
Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται στην Ινδία μια πλατφόρμα adventure με το μοτέρ από το 390 Duke.
μπορεί και μέσα στο 2016 να τεθεί διαθέσιμο για αγορά!!!

http://indianautosblog.com/2016/03/ktm-390-adventure-rendering-223518

http://indianautosblog.com/2016/03/ktm-200-adventure-ktm-390-adventure-launch-223369

Η αλήθεια είναι οτι απο τότε που σταμάτησε η παραγωγή του LC4 adventure, λείπει ένα ελαφρύ αλλα ισχυρό adventure απο την αγορά.

Το νέο ΚΤΜ 390 adventure, θα έχει όλο το πακέτο, δυνατό μοτέρ (43 άλογα) σε ελαφρύ πλαίσιο με αναμενόμενο βάρος γύρω στα 140 κιλά και χαμηλή κατανάλωση στα 4 λίτρα/100 χλμ

Τελευταία επεξεργασία:
Ομορφο μηχανακι.

Αν και τα κυβικα του παραειναι λιγα.

ζαντες με ακτινες θελει και θα ειναι οτι πρεπει.

Νομίζω ότι δε θα έχει το design που φαίνεται στις photos. Αποκλείεται να έχει τόσο μεγάλο τελικό μηχανάκι 390 κυβικών. Μου κάνει για 100% photoshop.

για το 390 SM υπήρχε θέμα εσωτερικού ανταγωνισμού με τα enduro της εταιρείας, καθως και με το 690 SM/390 duke, οπότε μάλλον γι΄αυτο δεν βγηκε. Αλλα το 390 adventure τι να ανταγωνιστεί, το 990 ή το 1290? Τελείως άλλη κατηγορία και τιμή.

Με τέτοια ζαντολάστιχα θα είναι τόσο χρήσιμο στο χώμα όσο και τα γουρούνια 1290.

ωραιο..εμενα μου αρεσει πολυ παντος. αν εχει και ωραιο ηχο ειδικα θα σαρωσει..οι ακτινες γιατι βοηθανε στο χωμα? το εχω ακουσει παλι αλλα δεν το εχω ψαξει

τονιζω οτι αυτη η φωτογραφια του δημοσιευματος είναι η εκτίμηση του πως θα είναι το 390 adventure και πιθανόν να μην έχει καμία σχεση με την πραγματικότητα. Οποτε να βγει και επίσημα πρωτα και βλεπουμε...

τονιζω οτι αυτη η φωτογραφια του δημοσιευματος είναι η εκτίμηση του πως θα είναι το 390 adventure και πιθανόν να μην έχει καμία σχεση με την πραγματικότητα. Οποτε να βγει και επίσημα πρωτα και βλεπουμε...

Καμμια σχεση με την φωτοσοπια αυτη δεν θα εχει...
Περιμενουμε παντως...

μακαρι να το κανουν πιο <ντακαρισιο> γιατι αμα το κανουν σαν τα μεγαλα adv θα ειναι σουπερ φολα

Νομίζω ότι δε θα έχει το design που φαίνεται στις photos. Αποκλείεται να έχει τόσο μεγάλο τελικό μηχανάκι 390 κυβικών. Μου κάνει για 100% photoshop.
Σίγουρα πράγματα...

duke200 είπε:
για το 390 SM υπήρχε θέμα εσωτερικού ανταγωνισμού με τα enduro της εταιρείας, καθως και με το 690 SM/390 duke, οπότε μάλλον γι΄αυτο δεν βγηκε. Αλλα το 390 adventure τι να ανταγωνιστεί, το 990 ή το 1290? Τελείως άλλη κατηγορία και τιμή.
Yup.
Πάντως την βαβούρα για ελαφρύ αντβ οπωσδήποτε την έχουν αντιληφθεί οι κατασκευαστές.

Υποθετική ερώτηση, για πλάκα: Έστω ότι βγαίνει ΜΤ-07Adv και KTM390Adv, ταυτόχρονα, και τα δύο χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ποιό προτιμάτε;

Τώρα αλήθεια συγκρίνεις Yamaha με KTM σε adv μηχανάκι; :p Ή το θέτεις ως θέμα κυβισμού;

το yamaha βεβαια, θα ειναι πιο ελαφρυ με πιο πολυ γκαζι, καλυτερα περιφεριακα
θα βγει λιγο πιο ακριβο απο το ktm αλλα θα ειναι redy to race
:bawl:

Σίγουρα πράγματα...

Yup.
Πάντως την βαβούρα για ελαφρύ αντβ οπωσδήποτε την έχουν αντιληφθεί οι κατασκευαστές.

Υποθετική ερώτηση, για πλάκα: Έστω ότι βγαίνει ΜΤ-07Adv και KTM390Adv, ταυτόχρονα, και τα δύο χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ποιό προτιμάτε;

Αυτό που έχω (CCM 404) και τα λεφτά που θα δινα για ένα απο τα παραπάνω θα τα έτρωγα αργά και απολαυστικα σε χωμάτινα περιηγητικα ταξίδια. Νισάφι πια με τον όρο adventure.

Αν δεν είχα θα αγόραζα το Yamaha για να κάνω τα πάντα με μια μηχανή.

Αλλά δεν θα είχα φράγκα μετά για ταξίδια.

Τώρα αλήθεια συγκρίνεις Yamaha με KTM σε adv μηχανάκι; :p Ή το θέτεις ως θέμα κυβισμού;

Πάρτο όπως θες, αλλά ναι, το έθεσα κυρίως σαν επιλογή βάρους/μεγέθους

(Πάντως αν το βγάλει Ινδία, μάλλον για να χτυπήσει Enfield θα στοχεύσει η ΚΤΜ)

το yamaha mt-07adv θα συγκριθεί με το ktm 800adv. αν και πότε θα βγουν τελικά στη παραγωγή.

αλλά και πάλι το ΚΤΜ θα είναι κλασικά και λογικά 2-3 χιλιάρικα ακριβότερο

Mετα την έλευση του BMW G310GS, η ΚΤΜ δεν έχει νομίζω επιλογή να μη βγαλει στην αγορά το 390 adventure!!!! Τελευταίες πληροφορίες λένε οτι θα ναι σε ελαφρωμένο πλαίσιο του 990 με το μοτερ να αποδιδει για την περίσταση λίγο λιγότερα απο τα 44 άλογα του duke

Εδω και το νεο 390 duke 2017 που θα είναι σε στυλ superduke 1290, καθώς και πιο ακριβείς φωτο πως θα είναι περιπου το 390 adventure: :
http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/new-ktm-390-duke-renderings

Τελευταία επεξεργασία:
Γιατί θεωρείτε δεδομένο ότι η BMW με το 310GS έκανε κίνηση ματ και θα διαλύσει το ανταγωνισμό;

Πίσω
Μπλουζα