• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

κωλοφαρδοι πιτσιρικάδες..

DUKASII

rolling fredo king
Εντάχθηκαν
11 Ιουλίου 2002
Πόντοι αντιδράσεων
1
Πόντοι
0
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2010/august/aug1910-new-ktm-125-video/

εκτος του οτι μπορουν να παρουν πλεον ενα μηχανακι να τους μαθει να οδηγανε σουπερ..

μπορουν να παρουν και πτυχιο μηχανικου παράλληλα..:evil:

Eκτός του ότι θα πάρουν πτυχίο...

μπορουν να παρουν πλεον ενα μηχανακι να τους μαθει να οδηγανε σουπερ..

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους...

:smokin:

Re: Re: κωλοφαρδοι πιτσιρικάδες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Eκτός του ότι θα πάρουν πτυχίο...

μπορουν να παρουν πλεον ενα μηχανακι να τους μαθει να οδηγανε σουπερ..

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Ελα ρε πως το σκεφτηκες αυτο?:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

Μεχρι και εγω ψηνομαι να το παρω να το εχω για καθε μερα...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Εχει ανακοινωθει τιμη?!:look:

ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΗΟΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΣΤΑ 20 ΤΟΥΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟ..

και ασε αυτα που ξερεις.
α και κοιτα μη σε πετυχει κανας τσογλανος με κανα τετοιο...και σε κερασει τσαγακι βουνισιο φρεσκο με το 125 !!!!!

α και κοιτα μη σε πετυχει κανας τσογλανος με κανα τετοιο...και σε κερασει τσαγακι βουνισιο φρεσκο με το 125 !!!!!

Θα τον βάλω χώμα να μου κλ@σει..!:evil: :lol: :rotflmao:

...και Ορεστης Μακρης επισης

μονο ο γμστ δεν ειναι! αυτο ειναι ο αλλος, ο μπαρμπα-Βυρων

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΗΟΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΣΤΑ 20 ΤΟΥΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟ..

τωρα καταλαβα τι εχει ο θωμακος μας...:sad:

Κανονικά όλοι οι αναβάτες ΚΤΜ πρέπει να περνάνε από σχολές μηχανικών και δη της ΚΤΜ αλλιώς θα γεμίσουν οι δρόμοι παρατημένα παρτάλια. Όταν όμως ξέρεις να το φτιάξεις (on the road) θα καταφέρεις να το τσουλήσεις μέχρι το συνεργείο. Ναι???

:bigcry: :bigcry:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κανονικά όλοι οι αναβάτες ΚΤΜ πρέπει να περνάνε από σχολές μηχανικών και δη της ΚΤΜ αλλιώς θα γεμίσουν οι δρόμοι παρατημένα παρτάλια. Όταν όμως ξέρεις να το φτιάξεις (on the road) θα καταφέρεις να το τσουλήσεις μέχρι το συνεργείο. Ναι???

Ψησου ρε να το παρεις στην μικρη...Να το κανω και εγω καμια βολτιτσα...
Μιλαμε για πολυ σωστο εργαλειο εκπαιδευσης... Κ ασε τις παπαριες μην ερθω απο εκει...:evil: :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ψησου ρε να το παρεις στην μικρη...Να το κανω και εγω καμια βολτιτσα...
Μιλαμε για πολυ σωστο εργαλειο εκπαιδευσης... Κ ασε τις παπαριες μην ερθω απο εκει...:evil: :D

Η δικιά μου μικρή καβαλάει DR 650 φιλαράκι δεν παίζει με παπάκια (που χαλάνε κιόλας). Μ' έχει σταυρώσει να πάμε Παναχαϊκό αλλά εγώ την Κυριακή θα λείπω, λέω να πάω με τους άλλους τους αλήτες βόλτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Η δικιά μου μικρή καβαλάει DR 650 φιλαράκι δεν παίζει με παπάκια (που χαλάνε κιόλας). Μ' έχει σταυρώσει να πάμε Παναχαϊκό αλλά εγώ την Κυριακή θα λείπω, λέω να πάω με τους άλλους τους αλήτες βόλτα.
Θα μιλησουμε για κανενα σοβαρο μηχανακι ή θα λεμε για την μπουρουχα το Dr?!!!!...:look:

Θα μιλησουμε για κανενα σοβαρο μηχανακι ή θα λεμε για την μπουρουχα το Dr?!!!!...:look:

Σε πατάω ότι ώρα θες Αγάπη μου

:beer: :beer:

Μεχρι και εγω ψηνομαι να το παρω να το εχω για καθε μερα...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Εχει ανακοινωθει τιμη?!:look:

άνετα πεντοχίλιαρο

Πίσω
Μπλουζα