• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

κληση δημοτικης αστυνομιας

power hornet

nightrider
Εντάχθηκαν
8 Φεβρουαρίου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
12
Πόντοι
0
καλημερα παιδια.να κανω μια ερωτηση?οι κλησεις απο την δημοτικη αστυνομια πιανοντε?πηγα εχθες με κατι φιλους στην βουλιαγμενης κλασικα για βαφλα στο βαφλα house,εκει εχουν παρκινιγκ για μηχανακια αλα ηταν πιασμενες ολες οι θεσεις, εψαχνα απο απο εκει τιποτα και αναγκαστικα να την παρκαρω στο πεζοδρομιο, εοταν γυρισα για να φυγω ειδα μια ωραιοτατη κληση των 40ευρω!ξερω αμα πας σε 10 ημερες ειναι τα μισα,αλα θα ηθελα να μαθω αλα σιγουρα μηπως της δημοτικης αστυνομιας ειναι ακυρες οι κλησεις.

παντος μια παρατηρηση εκει συνεχεια γραφουν τους εχει βαλει ο καραγκιοζης ο δημαρχος της βουλιαγμενης καθε και λιγο να κανουν περιπολιες,το ξερω οτι γραφουν αλα δυστηχως δεν μπορουσα να βρω που να παρκαρω την μηχανη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
καλημερα παιδια.να κανω μια ερωτηση?οι κλησεις απο την δημοτικη αστυνομια πιανοντε?[...]αλα θα ηθελα να μαθω αλα σιγουρα μηπως της δημοτικης αστυνομιας ειναι ακυρες οι κλησεις.[...]

γιατι να είναι άκυρες;

:confused:

Ρε σεις, τι ρωτάτε; :rotflmao:

Σε αυτην τη χωρα μονο οταν ειναι να παρεις λ7 ειναι ακυρο. Οταν ειναι να πληρωσεις, τοτε ειναι σιγουρο...:mad:

Re: Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατι να είναι άκυρες;

:confused:

Ρε σεις, τι ρωτάτε; :rotflmao:
ρωταμε γιατι δεν ξερουμε απλα τα πραγματα

Re: Re: Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

ρωταμε γιατι δεν ξερουμε απλα τα πραγματα

Τι δεν ξέρεις; :confused: Κληση ειναι. Κανονική. Το αν θα ρισκάρεις να την πληρώσεις ειναι δικό σου θέμα, παντως εμένα μου έχει έρθει ειδοποίηση στο σπιτι για τετοια κληση.

:wave2:

Πολλα εχουν ακουστει για αυτες τις κλησεις

Αλλα για 20ε θα το ρισκαρεις?

Πληρωσε το αγαπητε.....
Πλεον δεν ειναι οπως στις αρχες που μπορουσες να πας να κανεις ενα παράπονο στο δημαρχειο (πχ δεν εχω λεφτα) και στην εσβηναν.

Re: Re: Re: Re: κληση δημοτικης αστυνομιας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι δεν ξέρεις; :confused: Κληση ειναι. Κανονική. Το αν θα ρισκάρεις να την πληρώσεις ειναι δικό σου θέμα, παντως εμένα μου έχει έρθει ειδοποίηση στο σπιτι για τετοια κληση.

μωρε κληση ειναι το ξερω,αλα επειδη εχουν ακουστει πολλα οσο αφορα τις κλησεις απο δημοτικη αστυνομια οτι δεν πιανοντε και τετοια γιαυτο ανοιξα το ποστ,για να ρωτησω.
στον φιλο πιο κατω οχι δεν το ρισκαρω για 20 ευρω αλα δεν γουσταρω και το νταβαντζιλικη,επειδη εχει παιξει σκηνικο να εχω τσακωθει με τον δημαρχο της βουλιαγμενης,να εχει σκασει με το μερσεντικο το καμπριο την slk και με ενα υφακι να λεει παρτε τα μηχανακια σας απο εδω θα φωναξω την δημοτικη αστυνομια να σας γραψει,και επειδη δεν τα παω καλα με την εξουσια δεν μου αρεσει αυτο.

τεσπα εγω ηξερα οπως γραφω πιο πανω οτι γραφουν αλα οποιος εχει παει απο εκει ξερει οτι δεν υπαρχει χωρος να βαλεις καπου την μηχανη αμα εχουν πιαστει ολες οι θεσεις.

40€ ;;;;;... είσαι σίγουρος;

Διότι οι κλήσεις για παρκάρισμα είναι εναρμονισμένες στην τιμή του προστίμου , όπως αυτές που θα έδινε η τροχαία... κάπου 80€ αν θυμάμαι καλά. Ανεξάρτητα αν είναι άσπρη(τροχαία) ή κόκκινη (Δ.Αστυνομία).

Το ποσό μετακομίζει στην Εφορία και σου έρχεται ή διπλό ή τριπλό αν θυμάμαι καλά στην δήλωση σου κάποια στιγμή, αν δεν το πληρώσεις.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Διότι οι κλήσεις για παρκάρισμα είναι εναρμονισμένες στην τιμή του προστίμου , όπως αυτές που θα έδινε η τροχαία... κάπου 80€ αν θυμάμαι καλά. Ανεξάρτητα αν είναι άσπρη(τροχαία) ή κόκκινη (Δ.Αστυνομία).

Το ποσό μετακομίζει στην Εφορία και σου έρχεται ή διπλό ή τριπλό αν θυμάμαι καλά στην δήλωση σου κάποια στιγμή, αν δεν το πληρώσεις.

Gandalf
ναι ναι 40ευρω την εχω μπροστα μου 40ευρω λεει.οχι και 80ευρω καρδιακο θα παθω αμα ηταν 80ευρω:lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

του Δ. Αθηναιων ειναι άσπρη πάντως και στην περιοχη εκατερωθεν της μιχαλακοπουλου οταν παρκαρεις σε θεση ελεγχομενης (αρ.4 παρ.9, Ρ69) χωρίς κουπονι το προστιμο ειναι 20...

προφανως η σταθμευση επανω σε πεζοδρομιο για τον δημο βουλιαγμενης ειναι 40 γιουρια...

40ε ηταν και σε μενα ,στην πατησιων....:sad:

και που πας και την πληρωνεις?σε οποιασδηποτε τραπεζα?γιατι πρωτη φορα τρωω κληση,πισω στο χαρτι δεν λεει για ποια τραπεζα

νομιμοτατη ειναι.
την πληρωνεις μεσα σε 10 μερουλες και εισαι οκ.

ΕΛΤΑ φιλος...πλεον εκει πας και την πλερωνεις....:)

ομως αμα πας να την πληρωσεις πριν απο τις δεκα ημερες τα μισα λεφτα δεν ειναι?δηλαδη απο 40ευρω ειναι 20 ισχυει αυτο?

ομως αμα πας να την πληρωσεις πριν απο τις δεκα ημερες τα μισα λεφτα δεν ειναι?δηλαδη απο 40ευρω ειναι 20 ισχυει αυτο?

Τροχαίας ναι, δημοτικής όχι!
Από την άλλη πάλι, στην κλήση της δημοτικής μπορείς να κάνεις ένσταση και όταν με το καλό εκδικαστεί και έχεις δίκιο, θα πλερώσεις κάτι ολιγότερο.
Παθών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τροχαίας ναι, δημοτικής όχι!
Από την άλλη πάλι, στην κλήση της δημοτικής μπορείς να κάνεις ένσταση και όταν με το καλό εκδικαστεί και έχεις δίκιο, θα πλερώσεις κάτι ολιγότερο.
Παθών.
πλακα κανεις?πω ξενερωσα τωρα 40ευρω?γαμωτο χρυση την πληρωσα την βαφλα ε ρε φουστη μου,οποτε πληρωμη μονο στα ελτα?

Εγω που ειχα φαει κληση στην Πατρα 20Ε για παρκαρισμα της μηχανης και την πληρωσα μεσα σε 10 μερες πληρωσα τα μισα ...10Ε δηλαδη...:winka:

Δεν ξερω εκει στην Αθηνα που τις πληρωνεται αλλα Πατρα επρεπε να παω σε ειδικο γραφειο του Δημου που ειναι για τετοιες κλησεις...

:beer: :wave2:

τελικα τα μισα ειναι ετσι γραφει πισω εντος 10 ημερων ειναι το ημισι παλι καλα

Πίσω
Μπλουζα