• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Χανιά με moto

Έχω πάει 3-4 φορές με μηχανάκι στην Κρήτη, τον νομό Χανίων τον έχω γυρίσει όλο.
Πουθενά δεν θα προβληματιστεί το bandit, ακόμη κ στον χωματόδρομο για τον Μπάλο.
Για αυτή την παραλία, ξεκίνα νωρίς, γιατί μετά η κίνηση θυμίζει Κηφισό.
Δεν ξέρω αν θές την γνώμη μου, αλλά εκεί δεν θα ξαναπήγαινα.
Ταλαιπωρία μέχρι την άφιξη στο πάρκιγκ, πεζοπορία ανέβα -κατεβα στον ήλιο, νερά σαν από θερμοσίφωνα, τα οποία από κοντά δεν έχουν αυτό το τυρκουάζ χρώμα, πολυκοσμία, καθόλου σκιά.
Από ψηλά είναι μία χαρά.
Την άποψη μου έγραψα, αν θές οπωσδήποτε να πας, με το καλό κ να περάσεις τέλεια.

Δεν αξίζει να πας Μπάλο και Φαλάσαρνα φουλ, σεζόν πραγματικά, μόνο για την φωτογραφία. Όταν ξεκουράζονται αυτά τα μέρη δείχνουν την ομορφιά τους. Άμα πας εκτός σεζόν θα δεις πλαγκτόν και ροζ κοραλλιογενή άμμο, άμα πας σεζόν θα δεις ροζ πλάτες αγγλοσαξωνων και λοιπών Αστακομορφων τουριστών.

Μια χαρά θα είσαι με το bandit, θα το άφηνα νωρίτερα στον χωματόδρομο γιατί γίνεται το σώσε, έχει και πεζό πορεία μικρή μεν αλλά έχει αμμόλοφους (στο μπαλο)

Το Ελαφονήσι είναι ωραία παραλία όμως.
Αυτή την λευκή άμμο δεν την βρίσκεις συχνά.
Έχω πάει Αύγουστο με καύσωνα κ με δυσκολία βρήκα να παρκάρω μηχανάκι, στο τεράστιο χωράφι εκεί δίπλα.
Εκεί, να πας οπωσδήποτε

Ναι νταξ περί ορέξεως μία φορά έχω πάει ελαφονήσι μέσα σεζόν, γιατί θελαν να το δουν ξενομπάτες, δεν θα το ξανάκανα. Η παραλία ωραία είναι αν μπορείς να αντέξεις τον κόσμο και τους αετονύχηδες ντόπιους που κλίνουν δημόσιο δρόμο για να πληρώσεις πάρκινγκ και τις πανάκριβες καντίνες. Είναι δίπλα το κεδρόδασος, για όσο είναι άγονη γραμμή ακόμα, με την υπέροχη κατά καιρούς μαύρη άμμο.

Portishead
κόκκινη κάρτα 🟥 (μιας και δεν βρίσκω το ανάλογο εμοτικον)

βάση νόμων φυσικής δεν υπάρχει μηχανάκι που δεν μπορεί να διασχίσει εκτός δρόμου

Πίσω
Μπλουζα