- Εντάχθηκαν
- 6 Οκτωβρίου 2020
- Πόντοι αντιδράσεων
- 2.329
- Πόντοι
- 113
Παρακαλώ να ψηφίσετε ΜΟΝΟ όσοι θα έρθετε τις ημερομηνίες που θα επιλέξετε.
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Εγώ απο την άλλη διαφωνώ κάθετα.
Θα πρέπει να φύγω απο τη δουλεια (όπως και η γυναίκα μου) και να κάνω 4 ώρες δρόμο, αναγκαστικά απο εθνική για να γλιτώσω χρόνο, ώστε να φτάσω χώμα Παρασκευή βράδυ με τη ψυχή στο στόμα...
Υπάρχει πιθανότητα, αν δεν γίνει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να μην μπορέσω να έρθω. Θέλω να ταξιδέψω σαν άνθρωπος. Όχι να τρέχω για να προλάβω και να εχω και το άγχος αν με γράψαν οι κάμερες στην εθνική.
....Όχι να τρέχω για να προλάβω και να εχω και το άγχος αν με γράψαν οι κάμερες στην εθνική.
Βλέπω κόσμο να έχει ψηφίσει χωρίς να είναι δηλωμένος σε κάποια ομάδα!
Αν θέλετε να μετρήσουμε την ψήφο σας, παρακαλώ δηλώστε την ομάδα σας το αργότερο έως την Παρασκευή 06/03 που κλείνει και το poll.
Έμειναν 3 ημέρες για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.
Παρακαλώ όσοι έχουν ψηφίσει να δηλώσουν (για τις δικές τους ημερομηνίες) συμμετοχή!
Δήλωσε ποιο σας βολεύει και τη συμμετοχή σας στο σχετικό θέμα.Αν γίνει τελικά την Πρωτομαγιά ίσως να μην μπορέσω να έρθω (2 άτομα) για αυτό ακόμη δεν έχω δηλώσει συμμετοχή. Αν γίνει κάποιο άλλο σκ του Μαΐου θα μπορώ
Αν γίνει τελικά την Πρωτομαγιά ίσως να μην μπορέσω να έρθω (2 άτομα) για αυτό ακόμη δεν έχω δηλώσει συμμετοχή. Αν γίνει κάποιο άλλο σκ του Μαΐου θα μπορώ
Με βολεύει μόνο η τελευταία ημερομηνία και αν τα καταφέρω θα ήθελα να συμμετάσχω με τους Χαμένους Εξερευνητές..