• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ 3Η ΒΟΥΝΙΣΙΑ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ)

Πότε θέλετε να γίνει η επόμενη ΒΟΥΝΙΣΙΑ

• Ψήφισαν συνολικά
    17
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .

CorpseAlive

Avocado
Μέλος του προσωπικού
Moderator
Εντάχθηκαν
6 Οκτωβρίου 2020
Πόντοι αντιδράσεων
2.329
Πόντοι
113
Παρακαλώ να ψηφίσετε ΜΟΝΟ όσοι θα έρθετε τις ημερομηνίες που θα επιλέξετε.

Ψήφισα το επόμενο Σ/Κ (8-10) αλλά και το μεθεπόμενο (15-17) πάλι
διαθέσιμοι θα 'μαστε....
Ειναι καλό πιστεύω να αποφύγουμε το τριήμερο της πρωτομαγιάς.......
(εχουμε και αγωνιστική συγκέντρωση να παραβρεθούμε.........)

Εγώ απο την άλλη διαφωνώ κάθετα.
Θα πρέπει να φύγω απο τη δουλεια (όπως και η γυναίκα μου) και να κάνω 4 ώρες δρόμο, αναγκαστικά απο εθνική για να γλιτώσω χρόνο, ώστε να φτάσω χώμα Παρασκευή βράδυ με τη ψυχή στο στόμα...

Υπάρχει πιθανότητα, αν δεν γίνει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να μην μπορέσω να έρθω. Θέλω να ταξιδέψω σαν άνθρωπος. Όχι να τρέχω για να προλάβω και να εχω και το άγχος αν με γράψαν οι κάμερες στην εθνική.

Εβαλα 15-17 γιατί είναι ακριβως αναμεσα σε δυο τριήμερα.

Γενικά οποιοδήποτε εκτός πρωτομαγιάς με βολεύει. Αν πάλι γίνει πρωτομαγιά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα συμμετάσχω.

Από ποια ημερομηνία μεχρι πότε μπορούμε να διαλέξουμε σκ; πχ από 1η Μαΐου μέχρι τέλος;

Εγώ απο την άλλη διαφωνώ κάθετα.
Θα πρέπει να φύγω απο τη δουλεια (όπως και η γυναίκα μου) και να κάνω 4 ώρες δρόμο, αναγκαστικά απο εθνική για να γλιτώσω χρόνο, ώστε να φτάσω χώμα Παρασκευή βράδυ με τη ψυχή στο στόμα...

Υπάρχει πιθανότητα, αν δεν γίνει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να μην μπορέσω να έρθω. Θέλω να ταξιδέψω σαν άνθρωπος. Όχι να τρέχω για να προλάβω και να εχω και το άγχος αν με γράψαν οι κάμερες στην εθνική.

Με αυτήν την σκέψη εξ αρχής είχα βάλει το Τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η επόμενη επιλογή μου ήταν του Αγ. Πνεύματος αλλά ενημερώθηκα ότι πολλοί θα ξεκινήσουν να δουλεύουν Σεζόν επομένως θα την έχαναν.

Δεν θα ψηφίσω, είμαι μέσα όποιο ΣΚ. Για τον λόγο που αναγράφει o Volpad (και συμφωνώ), θα προσπαθήσω να πάρω άδεια την Παρασκευή που προηγείται.

Α επίσης είμαι κατά στην επιλογή που αναγράφει Απρίλιο γιατί είμεθα και λίγο κρυουλιάρηδες.
Αυτά.

Σε εμένα η περίπτωση είναι λίγο πιο περίπλοκη.
Εκτός του οτι δεν μου είναι εύκολο να πάρω άδεια, ο Στέφανος δουλεύει και Σάββατα και σίγουρα δεν μπορεί να πάρει 2 μέρες άδεια...

Το πιθανότερο είναι, σε περίπτωση που δεν γίνει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να ακυρωθεί η συμμετοχή της ομάδας μου.
Αν όντως ακυρωθεί, θα δώ μηπως ξεκινήσω το Σάββατο το πρωί με τη Μαρία και έρθουμε να μείνουμε 1 βράδυ.

Βλέπω κόσμο να έχει ψηφίσει χωρίς να είναι δηλωμένος σε κάποια ομάδα!

Αν θέλετε να μετρήσουμε την ψήφο σας, παρακαλώ δηλώστε την ομάδα σας το αργότερο έως την Παρασκευή 06/03 που κλείνει και το poll.

Βλέπω κόσμο να έχει ψηφίσει χωρίς να είναι δηλωμένος σε κάποια ομάδα!

Αν θέλετε να μετρήσουμε την ψήφο σας, παρακαλώ δηλώστε την ομάδα σας το αργότερο έως την Παρασκευή 06/03 που κλείνει και το poll.

Είσαι λεβέντης, παλικαράς και σκληρός.

Εύγε νέε .!.

Έμειναν 3 ημέρες για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.
Παρακαλώ όσοι έχουν ψηφίσει να δηλώσουν (για τις δικές τους ημερομηνίες) συμμετοχή!

Τελευταία επεξεργασία:
Αν γίνει τελικά την Πρωτομαγιά ίσως να μην μπορέσω να έρθω (2 άτομα) για αυτό ακόμη δεν έχω δηλώσει συμμετοχή. Αν γίνει κάποιο άλλο σκ του Μαΐου θα μπορώ

Αν γίνει τελικά την Πρωτομαγιά ίσως να μην μπορέσω να έρθω (2 άτομα) για αυτό ακόμη δεν έχω δηλώσει συμμετοχή. Αν γίνει κάποιο άλλο σκ του Μαΐου θα μπορώ
Δήλωσε ποιο σας βολεύει και τη συμμετοχή σας στο σχετικό θέμα.

Δηλώστε την ομάδα σας και γράψτε για ποια ημερομηνία θέλετε. Αν βγει άλλη θα το κανονίσουμε ώστε να ακυρώσω την συμμετοχή σας!

Σημαντικό να ψηφίσεις και ημερομηνία!

1 ημέρα έμεινε για την λήξη της ψηφοφορίας.
Πολλοί έχετε ψηφίσει αλλά δεν έχετε δηλώσει τις ομάδες σας.

Είναι κρίμα και άδικο να αλλάξει ημερομηνία διοργάνωσης και τελικώς εσείς που επιλέξατε την ημερομηνία να μην δηλώσετε συμμετοχή.
Για τελευταία φορά , όσοι έχουν ψηφίσει να δηλώσουν τις ομάδες/ή την ατομική τους συμμετοχή στο ανάλογο ποστ για να μετρήσει η ψήφος τους.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση, δεν πρόσεξα τις λεπτομέρειες και ψήφισα χωρίς δήλωση συμμετοχής.

Με βολεύει μόνο η τελευταία ημερομηνία και αν τα καταφέρω θα ήθελα να συμμετάσχω με τους Χαμένους Εξερευνητές.

Επειδή όμως έχουν προκύψει διάφορα η συμμετοχή μου δεν θα είναι καθόλου σίγουρη μέχρι και την τελευταία στιγμή οπότε καλύτερα αφήστε με εκτός προγραμματισμού ώστε να μη δημιουργώ πρόβλημα.

Πίσω
Μπλουζα