• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

    Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Honda CB 1000 GT

giorgosb

μπου
Μέλος του προσωπικού
Moderator
Εντάχθηκαν
6 Ιανουαρίου 2014
Μηνύματα
2.221
Πόντοι αντιδράσεων
1.392
Πόντοι
0
"Μέσα από διαρροή φωτογραφιών του μοντέλου που έγινε στην Αυστραλία, είμαστε σε θέση να πάρουμε μία πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι εμφανισιακά.

Το μοντέλο, που θα έχει την ονομασία CB 1000 GT, θα φέρει τον 4κύλινδρο κινητήρα στον οποίο βασίζεται όλη η οικογένεια CB 1000, με την γνωστή καριέρα στο Fireblade μέχρι το 2019. Για το CB 1000 GT, θα αποδίδει 150 ίππους, μία «γευστικότατη» ισχύς που φέρνει το μοντέλο στο ίδιο επίπεδο με το Suzuki GSX-S 1000GX, λίγο κάτω από το BMW S 1000 XR και σημαντικά πιο πάνω από το Yamaha Tracer 9, που δεν είναι μεν ευθέως ανταγωνιστικό του, αλλά υπάγεται στην ίδια κατηγορία.

Από όσα μπορούμε να δούμε σε πρώτη ματιά, από την εμφάνιση του μοντέλου, θα έχουμε έναν έντονα επιθετικό σχεδιασμό που υπαινίσσεται ανάλογο χαρακτήρα – αμάν και πώς κάνουν, οι φίλοι της Honda, για την εταιρεία να εξωτερικεύσει ακόμη περισσότερο αυτή της την πλευρά! Δομικά, θα βασίζεται στην πλατφόρμα του CB 1000 Hornet, πιθανώς με αυτούσιο το πλαίσιο-υποπλαίσιο, ενώ η διαρροή πληροφοριών για το μοντέλο λέει ότι το βάρος του θα φτάνει τα 213 κιλά – όμως με μόνο 10 λίτρα καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Άρα, το τελικό βάρος θα είναι λίγο πιο πάνω, στο επίπεδο των 220 κιλών πιθανόν. Όπως και να έχει, το CB 1000 GT θα είναι έντονα ανταγωνιστικό και εδώ, μίας και τα μοντέλα που το κοιτάνε στα μάτια είναι, σχεδόν κατά κανόνα, βαρύτερα.

Οι αναρτήσεις θα έχουν αυξημένες διαδρομές, για μεγαλύτερη άνεση, ενώ λίγο μεγαλύτερο (κατά 10 χιλιοστά) εμφανίζεται το μεταξόνιο της νέας CB 1000 GT, κάτι που θα ωφελήσει φυσικά την σταθερότητα στον δρόμο. Περισσότερες πληροφορίες για τον εξοπλισμό του αναμένονται, όπως και για την τιμή του."


Από bikeit.gr


7efce9a26f6b1924e3c8a04a23b427d2_XL.jpg

HONDA_cb1000gt_2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: runner
Δεν μπορει να βγαλουν κατι τοσο ασχημο
Καπως αλλιως θα βγει αν βγει
 
ενω το tracer το βλεπεις και λες "να ενα όμορφο μηχανακι" :lol:

Βρηκες τον καταλληλο να πεις για τρεισερ
εχω υποσχεθει στον εαυτο μου αν ποτε πιασω το τζοκερ
θα παρω ενα τρεισερ κ με 0 χλμ θα το καψω εξω απο την αντιπροσωπεια
 
σαν το Versys είναι :p

αν είναι καλό το μηχανάκι, κανένα πρόβλημα με την ψιλοαδιάφορη εμφάνιση.

Ποιο είναι επακριβώς "ωραίο" πραγματικά σε αυτή τη κατηγορία ?
 
αφού βρέθηκε κοινό για το tracer θα βρεθεί και για αυτό....
 
Γιατί ρε παιδιά άσχημο το tracer? Τουλάχιστον το πρώτης και δεύτερης γενιάς που έχω εικόνα του είναι όμορφο,όπως και το ΜΤ 09 SP του 19 νομίζω?
 
Στο τελευταίο μοντέλο αναφέρομαι :)
 
Γιατί ρε παιδιά άσχημο το tracer? Τουλάχιστον το πρώτης και δεύτερης γενιάς που έχω εικόνα του είναι όμορφο,όπως και το ΜΤ 09 SP του 19 νομίζω?

Μωρε τα παλια ηταν πανεμορφα. Ριξε μια ματια στου 2025 που ειναι λες και βγηκαν απο ταινια transformers.
 
Τούμπανο.
Επιτέλους ένα δυνατό τουριστάδικο από τη Honda που μέχρι τώρα επαφίετο μόνο στο μετριοπαθές ΝΤ,της έλειπε κάτι τέτοιο πιο ισχυρό.
Τα ±10 κιλά στο βάροςδε λέει κάτι,όλα τα μαστόδοντα εκεί κυμαίνονται.

Μακάρι να πουλήσει.
 
Αν είναι γρήγορο είναι ωραίο,νόμος
 
συγκριτικά με την κατηγορία φαίνεται πολύ κομπακτ, εμένα μαρέσει

σίγα μην άφηνε αστελέχωτη αυτή την κατηγορία η χόνδα, θυμάμαι είχε προαναγγελθεί μερικά χρόνια πίσω η ελευση τέτοιου μοντελου
 
σίγα μην άφηνε αστελέχωτη αυτή την κατηγορία η χόνδα, θυμάμαι είχε προαναγγελθεί μερικά χρόνια πίσω η ελευση τέτοιου μοντελου

Ακριβώς, CB4X ήταν το πρωτότυπο..
 
Ωραία,ταξιδιάρα μηχανή χωρίς να είναι μπούγιο.
 
Πίσω
Μπλουζα