• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

(Επαν)ενεργοποίηση YouTube video embedding

Εντάχθηκαν
23 Ιουνίου 2005
Πόντοι αντιδράσεων
2.244
Πόντοι
113
Από τούδε και στο εξής (επαν)ενεργοποιείται η εισαγωγή videos από το YouTube (video embedding) στις ακόλουθες κατηγορίες:
  1. Οδήγηση: Tips & tricks
  2. Ταξιδιωτικά
  3. Track Days
  4. Ανακατασκευές (Restoring)
  5. Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
  6. Τεχνικά άρθρα
  7. Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
  8. Αγωνιστικά νέα

Για την εισαγωγή χρησιμοποιείται το σχετικό κουμπάκι στο toolbar του επεξεργαστή κειμένου (βλ. screenshot).
video_embedding_button.png

Η εισαγωγή μπορεί να γίνεται είτε με τη πλήρη είτε με τη συντετμημένη διεύθυνση του YouTube, για παράδειγμα:
Η εισαγωγή video επιτρέπεται μόνο από το YouTube και όχι από άλλους παροχείς (π.χ. Vimeo, Metacafe, Dailymotion).

Ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στους Κανόνες λειτουργίας & πολιτική απορρήτου όσον αφορά σε επιτρεπόμενο περιεχόμενο, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπιστευτικότητα.

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστούμε.....
Θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί και στα Αγωνιστικά Νέα (βλέπε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) , τι λές?

:a012:

Ευχαριστούμε.....
Θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί και στα Αγωνιστικά Νέα (βλέπε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) , τι λές?

:a012:

Θα εξεταστεί ;)...

Edit: Your request has been implemented :).

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες παιδιά,γιατί σε εμένα δεν μου τα βγάζει πουθενά;

Κολλάει το Broswer Μήπως ;

Είναι μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες παιδιά,γιατί σε εμένα δεν μου τα βγάζει πουθενά;

Κολλάει το Broswer Μήπως ;

Ναι, μόνο για τις 8 που αναφέρονται στο 1ο post.

Για να εμφανίζεται το video μέσα στο post θα πρέπει ο συντάκτης του να το έχει βάλει σωστά.
Αν έχει απλά βάλει το link (χωρίς το κουμπάκι / BB Code) τότε δε θα εμφανίζεται embedded το video.

Αν χάνω κάτι, πες μου ένα post όπου εμφανίζεται το πρόβλημα να το κοιτάξω.

Πίσω
Μπλουζα