• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ελάτε να τον μετρήσουμε..πόσο τον έχετε...???

RaGe_Raptor

SlowRaptoR
Εντάχθηκαν
3 Σεπτεμβρίου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
4.489
Πόντοι
113
...τον χρόνο σας στα Σέρρας?:D

με τι μηχανάκι,λάστιχα,βελτιώσεις?

είδα ότι υπάρχει ανάλογο για τα Μέγαρα και είπα να ρίξουμε λίγο γέλιο και για Σέρρες....

εγώ 1.35,997 (μην πει κανείς 1.36:a26: ) με GSXR1000K6 και micelin PP3,oem αναρτήσεις

1.32,78 το 2012 με R6 του 2004, λαστιχα παλιομοδίτικα Metzeler Rennsport, αναρτήσεις WP πίσω, catridge Gubellini εμπρός.

Τωρα παει πιο γρήγορα η πίστα!

Εδω και το video εκείνου του γύρου:

Φετος που ξαναπήγα τον Μαιο η πίστα ηταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν πήγα πιο γρήγορα μια και ειχα ακόμα τα ίδια λάστιχα απο το 2012... :uplate:

TD1107-Preview-015.jpg

Σε αυτόν τον γύρο είχα κάνει 32'' χαμηλό. Με slick λάστιχα όμως και καλό μηχανάκι. Αναρτήσεις μαμά. 65 κιλά ήμουν τότε, δεν χρειαζόμουν καλύτερες :lol:

με ότι ακρίβεια μπορεί να έχει το Gps του κινητού, 1.45 κάτι, με το μπάντιτ προ αμνημονεύτων. Με πιό σοβαρό μηχανάκι δεν έχω μπει.

1.38 από μέτρηση φίλου το μακρινό 2003 ή 2002. R6 μαμά.

Και μια έξοδο στη 4

Σε αυτόν τον γύρο είχα κάνει 32'' χαμηλό. Με slick λάστιχα όμως και καλό μηχανάκι. Αναρτήσεις μαμά. 65 κιλά ήμουν τότε, δεν χρειαζόμουν καλύτερες :lol:

Και σε εκεινο το TD Μητσαρα μου ειχες κανει δικαβαλο τη Ματινα, και απο τοτε εχει να λεει οτι εχει γυρισει πιο γρηγορα απο μενα στις Σερρες :cry:

1.32,78 το 2012 με R6 του 2004, λαστιχα παλιομοδίτικα Metzeler Rennsport, αναρτήσεις WP πίσω, catridge Gubellini εμπρός.

Τωρα παει πιο γρήγορα η πίστα!

Εδω και το video εκείνου του γύρου:

Φετος που ξαναπήγα τον Μαιο η πίστα ηταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν πήγα πιο γρήγορα μια και ειχα ακόμα τα ίδια λάστιχα απο το 2012... :uplate:

:beer: δεν δουλεύει το κοντέρ η μου φαίνεται?

Και σε εκεινο το TD Μητσαρα μου ειχες κανει δικαβαλο τη Ματινα, και απο τοτε εχει να λεει οτι εχει γυρισει πιο γρηγορα απο μενα στις Σερρες :cry:

:lol:
Μπράβο της πάντως! Εγώ δεν θα τολμουσα (και δεν το λέω για τον bladerunner)

με ότι ακρίβεια μπορεί να έχει το Gps του κινητού, 1.45 κάτι, με το μπάντιτ προ αμνημονεύτων. Με πιό σοβαρό μηχανάκι δεν έχω μπει.

Εγώ μια φορά πήγα με το ΤΔΜ αλλά δεν είδα χρόνο....
Ντράπηκα ο ρεζίλης...

Εγώ μια φορά πήγα με το ΤΔΜ αλλά δεν είδα χρόνο....
Ντράπηκα ο ρεζίλης...

Νικο ηταν τοτε που ξηλωσαν την ασφαλτο για να βαλουν αλλη μπας και ξεπλυθει η ρετσινια;
:D

Νικο ηταν τοτε που ξηλωσαν την ασφαλτο για να βαλουν αλλη μπας και ξεπλυθει η ρετσινια;
:D

Αν μη τι άλλο έχω εξΑφανίσει τα βίντεο της ντροπής....
χαχαχαχα

Όταν δεν πέφτω γυρναω στο 1:32-1:34 με καλύτερο το 1:31:8κατι. Αλλά που θα μου πάει, θα βελτιωθώ είπαμε νέος αναβάτης είμαι...

Με 1.32 παυεις να είσαι νέος αναβάτης.Πας στη κατηγορία έμπειρος.

1,39 πριν 3 χρόνια.

από τότε δεν κατάφερα να ανέβω πάλι.

(όχι να ρίξω χρόνο, αλλά για όλα τα υπόλοιπα...) :cool:

Που πάτε ρε γατάκια με το ενάμιση λεπτό ,άμα μπω μέσα (που δεν το βλέπω) καθώς δεν έχω πατήσει ποτέ πίστα μιλάμε για 2+ χαλαρά.
Ο μεγαλύτερος δεν κερδάει ?
ΟΧΙ ? μιλάτε ρε μαλάκες...

Οι αργοί θα σου πουν ότι σημασία έχει να μπεις και να μην κοιτάς χρόνους :lol:
Τώρα ποιος έχει δίκιο...

Σημασία έχει να γίνεις καλύτερος αναβάτης. Τώρα το πόσο βοηθούν οι μειωμένοι χρόνοι πίστας σε αυτό, είναι ένα τεράστιο θέμα.

Πίσω
Μπλουζα