• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

"Έκλεβε σχάρες φρεατίων από επαρχιακές οδούς"

Nostra

sosTa? ..... paliaaaa :-)
Εντάχθηκαν
3 Μαΐου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
3
Πόντοι
0
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128206&cid=4
"Έκλεψε 17 μεταλλικές σχάρες φρεατίων από επαρχιακές οδούς της Πιερίας, μέσα σε διάστημα δύο ωρών, και στη συνέχεια τις πωλούσε.
Ο λόγος για έναν 23χρονο αθίγγανο, ο οποίος συνελήφθη στις 21:30 χθες, στον συνοικισμό Πέλεκα της Κατερίνης. Σε φορτηγό ιδιοκτησίας του νεαρού βρέθηκαν ορισμένες από τις σχάρες που είχε κλέψει και αποδόθηκαν στους αρμόδιους δήμους.
Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης."

Εννοείται ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί και σε πόλεις και μάλιστα με καπάκια φρεατίων/αποχετεύσεων από τη μέση του οδοστρώματος...

Και φυσικά η συνέχεια είναι ότι θα οριστεί μια δικάσιμος σε 69 χρόνια όπου δεν πρόκειται να εμφανιστεί ουτε φυσικά και να τον βρουν αφού ούτε μόνιμη διευθυνση υπάρχει ούτε καν μόνιμο όνομα...

Υποψήφιος δολοφόνος όπως καταλαβαίνετε ειδικά για δικυκλιστές...

Ρατσιστής ξε-ρατσιστής... άη σιχτίρ...

Γνωστός μου με ηλεκτρολογικό υλικό δεινοπάθησε οικονομικά γιατί ατσίγγανοι του κλέψανε σε ένα ΣΚ όλες τις μπομπίνες με καλώδια που είχε στην αποθήκη. Και η αποθήκη ήταν μεγάλη (φολιάσανε τα σκυλιά, κόψανε τους συναγερμούς κτλ κτλ)! Πάνε και λειώνουν τα καλώδια και πωλούν το χαλκό. Ντουμάαααανι η κάπνα από το καμμένο λάστιχο πάνω από τους καταυλισμούς, στο απυρόβλητο από την αστυνομία.
:mad:

Δεν είναι η πρώτη φορά, συνέχεια γίνονται αυτά. Εδώ κλέβουν μέταλο από το σιδηροδρομικό δίκτυο, δηλαδή μιλάμε για πιθανό ατύχημα με δεκάδες η εκατοντάδες θύματα.

Μου αρέσει που τους λέτε και αθίγγανους και φοβάστε μη σας πούνε ρατσιστές! Γύφτοι λέγονται οι άνθρωποι και αυτό το κάνουν χρόνια. Οποιος με πει ρατσιστή να πάει να μεινει σε έναν καταυλισμό αν έιναι μάγκας ή δίπλα του και αν του μείνει έστω και ενα σπυρί φακή απο το σπίτι του να με χέσει πατόκορφα. Οι πιο πολλοί έχουν μεγαλώσει με το να μαθαίνουν να κλέβουν και να ζούν μια ζωή απο αυτό. Καλά για το εμπόριο ναρκωτικών δε λέμε είναι άλλο θέμα. Ουτε να προσαρμοστούν θέλουν ούτε να αφομοιωθούν στην κοινωνία μας.

Στον λάκκο με τα κ@λοδάχτυλα θέλουν...

για ακομη μια φορα

αυτοι φταινε ή το κρατος ατιμωρησιας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
για ακομη μια φορα

αυτοι φταινε ή το κρατος ατιμωρησιας?

η έλλειψη παιδείας και η νοοτροπία μας φταίνει...
η λέξη κράτος θα πρεπει σιγα σιγα να σταματήσει να αχρησιμοποείται ως κάτι άυλο, απροσδιόριστο, απρόσωπο κλπ....

φίλος τροχαίος στον κάμπο μου έχει ευθαρσώς πει ότι ο μεγαλύτερος καρκίνος για τις ντόπιες κοινωνίες είναι οι καταυλισμοί των...

Στην παραλιακη, στον ποδηλατοδρομο, ετυχα παιδι που εσπασε το σαγονι και το δεξι ζυγωματικο επειδη επεσε με το ποδηλατο μεσα σε φρεατιο που το πηραν για μεταλλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
η έλλειψη παιδείας και η νοοτροπία μας φταίνει...
η λέξη κράτος θα πρεπει σιγα σιγα να σταματήσει να αχρησιμοποείται ως κάτι άυλο, απροσδιόριστο, απρόσωπο κλπ....

φίλος τροχαίος στον κάμπο μου έχει ευθαρσώς πει ότι ο μεγαλύτερος καρκίνος για τις ντόπιες κοινωνίες είναι οι καταυλισμοί των...

συμφωνω φιλε μου, σωστα και αυτα

εγω μεγαλωσα 2 τετραγωνα απο καταυλισμο γυφτων

εχω περασει τα πανδεινα, οπως φασαρια, καπνα, ξυλο, ληστειες, πεσιματα και πολλα αλλα ωραια..

αυτο που θυμαμαι ομως περισσοτερα απο ολα

ειναι οτι ποτε δεν ειδα μπατσους να βαζουν μια ταξη
το εμποριο ναρκωτικων δεν το συζηταμε

οταν μιλαω για κρατος εννοω τα αυτονοητα

να ειναι καταγεγραμενοι ολοι αυτοι ως πολιτες της χωρας,
να εχουν ταυτοτητες
να πληρωνουν φορους

και γενικα να υποκεινται στους νομους οπως ολοι οι πολιτες της ελλαδας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Μου αρέσει που τους λέτε και αθίγγανους και φοβάστε μη σας πούνε ρατσιστές! Γύφτοι λέγονται οι άνθρωποι και αυτό το κάνουν χρόνια. Οποιος με πει ρατσιστή να πάει να μεινει σε έναν καταυλισμό αν έιναι μάγκας ή δίπλα του και αν του μείνει έστω και ενα σπυρί φακή απο το σπίτι του να με χέσει πατόκορφα. Οι πιο πολλοί έχουν μεγαλώσει με το να μαθαίνουν να κλέβουν και να ζούν μια ζωή απο αυτό. Καλά για το εμπόριο ναρκωτικών δε λέμε είναι άλλο θέμα. Ουτε να προσαρμοστούν θέλουν ούτε να αφομοιωθούν στην κοινωνία μας.

+1
τους εχω φαει στη μαπα αρκετα χρονια,πρωτα σαν σεκιουρυτυ που δουλευα πριν αρκετα χρονια σε 2 περιπτωσεις κοντεψαν να με πατησουν με το φορτηγο αφου ειχαν κανει διαρηξη και τους ειχα κλεισει το δρομο και τωρα καθημερινα που τους ζω στην παραλια κατερινης μια και κατεβαινουν για πλιατσικο σχεδον καθημερινα,συμμοριες γυναικειες,ανηλικων,σκεφτητε οτι διπλα στο δικο μου μαγαζι εχει φουρνο,μπηκαν αγορασαν τυροπιτες και εκλεψαν ενα κιβωτιο red bull!!! το εβαλαν κατω απο το καροτσακι του μωρου(σαν τριαξονικο ηταν αυτο το καροτσακι) και αφου φυγαν τους πηρε χαμπαρι,εκαναν το λαθος ομως και ξαναπερασαν απο το δρομο και τους πιασαμε,η απαντηση? α! γυρναει η μια στην αλλη,καλα μωρη δεν τα πληρωσαμε?
και μια επισημανση,αλλο οι γυφτοι-αθιγγανοι (αι+γυπτιοι) αλλο οι τσιγγανοι οι οποιοι εχουν μια περηφανια μεσα τους και σαφως ποιο λευκο χρωμα στο δερμα αλλα η μπαλλα τους παιρνει ολους

Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
.....
και μια επισημανση,αλλο οι γυφτοι-αθιγγανοι (αι+γυπτιοι) αλλο οι τσιγγανοι οι οποιοι εχουν μια περηφανια μεσα τους και σαφως ποιο λευκο χρωμα στο δερμα...

ψψψψψψ..... τί είπε!!!

θα περιμένεις 5 λεπτάκια μέχρι να πληκτρολογήσουν οι γεροντοκόρες του forum τις γλωσσολογικές/ανθρωπολογικές/κοινωνιολογικές/ιστορικές απόψεις τους... :winka: :winka:

όταν λείπει η γάτα ,χωρεύουν τα ποντίκια....τώρα φταίνε τα ποντίκια ή η γάτα που έφυγε?:bigcry:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
όταν λείπει η γάτα ,χωρεύουν τα ποντίκια....τώρα φταίνε τα ποντίκια ή η γάτα που έφυγε?:bigcry:

άμα είναι να αρχίσουμε τα χωρατά, δε θα βγάλουμε άκρη.,,. :evil:

συμφωνω φιλε μου, σωστα και αυτα

εγω μεγαλωσα 2 τετραγωνα απο καταυλισμο γυφτων

εχω περασει τα πανδεινα, οπως φασαρια, καπνα, ξυλο, ληστειες, πεσιματα και πολλα αλλα ωραια..

αυτο που θυμαμαι ομως περισσοτερα απο ολα

ειναι οτι ποτε δεν ειδα μπατσους να βαζουν μια ταξη
το εμποριο ναρκωτικων δεν το συζηταμε

οταν μιλαω για κρατος εννοω τα αυτονοητα

να ειναι καταγεγραμενοι ολοι αυτοι ως πολιτες της χωρας,
να εχουν ταυτοτητες
να πληρωνουν φορους

και γενικα να υποκεινται στους νομους οπως ολοι οι πολιτες της ελλαδας..

Δεν είναι τόσο απλό. Το κράτος δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Θα πρέπει να έρθει σε μετωπική σύγκρουση μαζί τους και τότε θα έχουμε άλλα.

σε'μας παντως μας εκλεψαν τις χαλκινες σωληνωσεις του φυσικου αεριου απο την πολυκατοικια....

τις εκοψαν και τις πηραν... ετσι απλα ενα βραδυ... για να πουλησουν το χαλκο οπως μας ειπε η αστυνομια που εχει καταγραψει παρα πολλα περιστατικα ιδια και οι δραστες ειναι γυφτοι

ευτυχως το αεριο εχει ασφαλιστικα και η διαρροη σταματαει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δεν είναι τόσο απλό. Το κράτος δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Θα πρέπει να έρθει σε μετωπική σύγκρουση μαζί τους και τότε θα έχουμε άλλα.

συμφωνω και με σενα

αλλα ειναι λυση το δεν κανω τιποτα?

οταν εχεις μια εστια παρανομιας δεν κανεις τιποτα?

χαρακτηριστηκά, ενα μινι μαρκετ της περιοχης το ανοιγανε μια φορα τον μηνα
:bigcry: :lol:
και περνανε ολα τα αλκοολουχα και τα τσιγαρα καθε φορα..

ξαναλεω, εμποριο να ναρκωτικων χυμα..

η μετωπικη συγκρουση σιγουρα θα φερει ακραιες καταστασεις,
αλλα και τα παραπανω ακραια ειναι για μια κοινωνια και καλα πολιτισμενη.

οπως και να χει το καθεστως ατιμωρησιας ειναι ξεκαθαρο

Και λιγα λες.
Επισης , οι γυφτοι δεν ειναι μεταπολεμικο φαινομενο.
Αναρωτηθηκατε ποτε ΠΟΥ και ΤΙ κανανε στην κατοχή ?
Για ψαξτε οσοι ενδιαφερεστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Κρίμα που δεν έχουμε Napalm ρε γαμώτο κρίμα. Θα έδινε λύση σε πολλά προβληματα!!!

Κρίμα που δεν έχουμε Napalm ρε γαμώτο κρίμα. Θα έδινε λύση σε πολλά προβληματα!!!

κανεις δεν μιλησε για ναπαλμ
μην δημιουργειτε εντυπωσεις..

εγω τουλαχιστον, μιλαω για τα αυτονοητα

να υπαρχει νομος και γιαυτους..

κανεις δεν μιλησε για ναπαλμ
μην δημιουργειτε εντυπωσεις..

εγω τουλαχιστον, μιλαω για τα αυτονοητα

να υπαρχει νομος και γιαυτους..
Εγω δεν θα είχα πρόβλημα και για ναπαλμ για τους συγκεκριμένους. Εχω πολλές εμπειρίες απο μικρός μιας και πήγα σχολείο Ζεφύρι και μένω Ανω Λιόσια και τους ζω μια ζωή. Τωρα τελευταία έχουν περιοριστεί σε πολλά αλλα ακόμα κακοποιά στοιχεία ειναι και θα είναι.

Πίσω
Μπλουζα