• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Δωστε αποψεις και γνωσεις για κατασκευες που λεω να ξεκινησω

Pardalotzatziki

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο
Εντάχθηκαν
30 Αυγούστου 2005
Πόντοι αντιδράσεων
49
Πόντοι
0
Εκανα ενα ξυλινο αντιγραφο του πανω μερους, απο τον καβαλαρη και περα εκει που ειναι τα κλειδια (καλα τα λεω? ). Εβαλα χορδες, εφτιαξα κλειδια με λαμαρινα μονος μου και λοιπες πατεντες. Απο κατω εβαλα ενα ρολοι για να εχει και καποια χρησιμοτητα. Πιασαμε την κουβεντα οταν του το εδωσα και μου ειπε οτι εγινε πολυ καλο και προτεινε να κανω κι αλλα. Οποτε αρχισα να ψαχνω ιδεες και υλικα. Βεβαια με απασχολουν καποια πραγματα, οποτε βοηθηστε οσο μπορειτε.

1. Σκεφτομαι να τα πουλαω στο Ebay (Ebay shop). Αν εχει καποιος ebay shop ας το πει να του κανω ερωτησεις. Με απασχολει αν θα εχω προβληματα με την αντιγραφη των σχεδιων απο το συγκεκριμενο κομματι των οργανων. Δεν θα βαζω λογοτυπα. Απλα ενα ξυλινο αντιγραφο με χορδες και πραγματικα κλειδια. Βλεπω στο ebay οτι πουλανε τα παντα σε μπλουζακια/καπελα με οποιοδηποτε λογοτυπο. Το ebay δεν εχει προβλημα με αυτο; Η Honda ας πουμε δεν μπορει να μηνυσει καποιον για αντιγραφη σε ενα καπελο;

2. Αν αλλαξω ελαχιστα το σχεδιο ειμαι ενταξει με θεμα αντιγραφης; Απλα μετα ο υποψηφιος αγοραστης μπορει να απογοητευτει με αυτη την αλλαγη.

3. Κοστος. Με καποια ερευνα το κοστος της κατσκευης θα ειναι 15-22 ευρω. Θα πουλησει 30-35 ευρω+μεταφορικα;

Αλλες αποριες στην πορεια. Και φωτο απο το δωρο θα ανεβασω...για να ξερετε τι εννοω...

Εδω θα καταλαβετε ποιο κομματι του οργανου εννοω...μην κολλατε στη μαρκα.... http://fendermustangstory.com/gphotos/comp2mustlabel.jpg

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ωραίος ρε φίλε...

:beer:

Καλημέρα
1.βάλε φωτό!
2.κυνήγησε το!

Σας ευχαριστω και τους δυο για τον ενθουσιασμο. Καμια πληροφορια;

Το δωρο τελειωμενο. Φουλ πατεντα, ακομα και το retainer. Γουσταρει Maiden, γι' αυτο στο ρολοϊ εκανα δικια μου εκτυπωση. Γραμματα στο χερι με πινελακι και μαλιστα στα χρωματα που εχει το μπασο του, μαυρο με χρυσο και ταστιερα σε φυσικο ξυλο.

Συνημμένα

• sh4.jpg
    sh4.jpg
    55,7 KB · Προβολές: 343
Τα σχεδια που εχω ηδη στο μυαλο μου δεν θα ειναι απαραιτητα σαν αυτο. Εδω το πισω μερος.

Συνημμένα

• SH5.JPG
    SH5.JPG
    90,4 KB · Προβολές: 341
Και εδω η πατεντα για τα κλειδια και η εκτυπωση στο ρολοϊ. Οσοι εχουν Fender μπασο θα καταλαβουν τι επρεπε να αντιγραψω.

Συνημμένα

• SH6.JPG
    SH6.JPG
    97,2 KB · Προβολές: 343
μπορεις να συνεχισεις με "ψαρακια " απο αλλες κιθαρες...

Gibson,Ibanez,Jackson...

ή μπορεις να βρεις ενα σχεδιο δωρου που να δειχνει διασημες κιθαρες απο το σωμα τους και λιγο μπρατσο...

μπορεις να συνεχισεις με "ψαρακια " απο αλλες κιθαρες...

Gibson,Ibanez,Jackson...

ή μπορεις να βρεις ενα σχεδιο δωρου που να δειχνει διασημες κιθαρες απο το σωμα τους και λιγο μπρατσο...

Ναι, αυτα σκεφτηκα κι εγω. Επισης εχω κανει και δικα μου σχεδια.

Τα σχήματα των κεφαλών και των σωμάτων μπορείς να τα αντιγράψεις, αλλά αν χρησιμοποιείς τα λογότυπα τους, θα έχεις πρόβλημα. Παίξε καλύτερα με φράσεις και τσιτάτα "Bass players do it better", "F clef forever", "Low frequency addict" και τέτοια. Ωραίος και μπράβο σου! :wave2:

Τα σχήματα των κεφαλών και των σωμάτων μπορείς να τα αντιγράψεις, αλλά αν χρησιμοποιείς τα λογότυπα τους, θα έχεις πρόβλημα. Παίξε καλύτερα με φράσεις και τσιτάτα "Bass players do it better", "F clef forever", "Low frequency addict" και τέτοια. Ωραίος και μπράβο σου! :wave2:

Καλη ιδεα, ευχαριστω. Λογοτυπα δεν βαζω, αυτο ειναι σιγουρο.

φιλε μου απαντηση στις ερωτησεις σου δεν εχω,αλλα η δουλεια σου μαμει και δερνει:beer::beer::beer:

φιλε μου απαντηση στις ερωτησεις σου δεν εχω,αλλα η δουλεια σου μαμει και δερνει:beer::beer::beer:

Σε ευχαριστω πολυ. Τουλαχιστον μπορεις να μου πεις αν θα αγοραζες κατι τετοιο για δωρο...

Αλλος; Πειτε τη γνωμη σας....

Το δωρο τελειωμενο. Φουλ πατεντα, ακομα και το retainer. Γουσταρει Maiden, γι' αυτο στο ρολοϊ εκανα δικια μου εκτυπωση. Γραμματα στο χερι με πινελακι και μαλιστα στα χρωματα που εχει το μπασο του, μαυρο με χρυσο και ταστιερα σε φυσικο ξυλο.

Πολύ ωραίο.
Να σου πω και μια ιδέα που μου ήρθε τώρα? Εφ όσον πιανουν τα χέρια σου ειναι ευκολο να φτιάξεις δωράκια που να εχουν σχέση με την μοτοσυκλέτα.
πχ ρολόι με πλάκα σε σχήμα κοντερ, και βάση διαμορφωμένη από μπουζί.
Εχω ενα τέτοιο BMW και καλά, που μου το ειχε κανει δωρο ενας φίλος. Πολύ ευκολο στην κατασκευή, αλλά και ωραίο!

edit: θυμήθηκα κι ενα αλλο ρολόι που είχα δεί και δεν ειναι δυσκολο να φτιαχτεί. Οποιος το δεί το θυμάται, ειναι πολύ ξεχωριστό.
http://www.buildlounge.com/2011/10/06/this-clock-was-built-for-speed/

:wave2:

Σε ευχαριστω πολυ. Τουλαχιστον μπορεις να μου πεις αν θα αγοραζες κατι τετοιο για δωρο...

Αλλος; Πειτε τη γνωμη σας....

Keep on.
Σκέψου μήπως έκανες και άλλα σχέδια πέρα από κιθάρες. Πχ κρεμάστες για μοτοσυκλετιστικά είδη. Δες στο www.louis.de να πάρεις ιδέες.

Πολύ ωραίο.
Να σου πω και μια ιδέα που μου ήρθε τώρα? Εφ όσον πιανουν τα χέρια σου ειναι ευκολο να φτιάξεις δωράκια που να εχουν σχέση με την μοτοσυκλέτα.
πχ ρολόι με πλάκα σε σχήμα κοντερ, και βάση διαμορφωμένη από μπουζί.
Εχω ενα τέτοιο BMW και καλά, που μου το ειχε κανει δωρο ενας φίλος. Πολύ ευκολο στην κατασκευή, αλλά και ωραίο!

edit: θυμήθηκα κι ενα αλλο ρολόι που είχα δεί και δεν ειναι δυσκολο να φτιαχτεί. Οποιος το δεί το θυμάται, ειναι πολύ ξεχωριστό.
http://www.buildlounge.com/2011/10/06/this-clock-was-built-for-speed/

:wave2:

Ειναι δυνατον να μη σκεφτηκα κατι που να εχει σχεση με μοτο? Απλα δεν κατεληξα καπου. Στειλε καμια φωτο απο αυτο που εχεις. Και το δευτερο καλο.
Ευχαριστω

Ειναι δυνατον να μη σκεφτηκα κατι που να εχει σχεση με μοτο? Απλα δεν κατεληξα καπου. Στειλε καμια φωτο απο αυτο που εχεις. Και το δευτερο καλο.
Ευχαριστω

Θα βγαλω φωτό και θα την βάλω. Καλή συνέχεια.

Keep on.
Σκέψου μήπως έκανες και άλλα σχέδια πέρα από κιθάρες. Πχ κρεμάστες για μοτοσυκλετιστικά είδη. Δες στο www.louis.de να πάρεις ιδέες.

Κρεμαστρες δεν ξερω αλλα ηδη βρηκα δυο ιδεες για μοτορολογια. Ευχαριστω!

Φιλος μπραβο πρωτα απο ολα που δεν καθεσαι παθητικα να περιμενεις.
Πολυ ωραιο αυτο που εχεις φτιαξει και πιστευω θα παει καλα στην πωληση του
Κατι που ισως μπορω να κανω ειναι να δωσω μια πληροφορια
Αντιπροσωπος ειναι ο Στολλας της Fender χτυπα ενα τηλεφωνο και ισως παρεις αδεια και απο αυτον και να του προτεινεις να κανεις επαγγελματικα δωρα ή οτι αλλο κατσει.
Καλη επιτυχια !!

Φιλος μπραβο πρωτα απο ολα που δεν καθεσαι παθητικα να περιμενεις.
Πολυ ωραιο αυτο που εχεις φτιαξει και πιστευω θα παει καλα στην πωληση του
Κατι που ισως μπορω να κανω ειναι να δωσω μια πληροφορια
Αντιπροσωπος ειναι ο Στολλας της Fender χτυπα ενα τηλεφωνο και ισως παρεις αδεια και απο αυτον και να του προτεινεις να κανεις επαγγελματικα δωρα ή οτι αλλο κατσει.
Καλη επιτυχια !!

Σε ευχαριστω. Αντιπροσωπος να δινει αδεια? Δεν ξερω μου φαινεται λιγο περιεργο. Παντως ενα τηλεφωνο για να μαθω αν η Fender π.χ. εχει πατενταρει το σχεδιο απο το κομματι που με ενδιαφερει ισως ειναι μια λυση. Καλη ιδεα.

Πίσω
Μπλουζα