• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Διαρροή λαδιού από το πίσω αμορτισέρ ktm adventure 390

Εντάχθηκαν
21 Απριλίου 2018
Πόντοι αντιδράσεων
99
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Παρατήρησα σήμερα το πρωί πως έσταζε λαδι η πίσω ανάρτηση. Το θέμα είναι πως το μηχανάκι είναι 2 χρονών και κάτι. Είναι δυνατόν με 18.000 χιλιόμετρα να στάζει λάδι ; Φυσικά και το πήγα σπίτι και το ακινητοποιησα γιατί σήμερα είναι όλα κλειστά τα συνεργεία. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Τώρα έχει γίνει πολύ μαλακή η ανάρτηση και είναι σαν ελατήριο το μηχανάκι. Να το πάω σιγά σιγά στον μάστορα ή πρέπει να έρθει οδική βοήθεια;

Σε τόσα λίγα χλμ είναι αστοχία.
Αν δεν είσαι μακριά απο το συνεργείο το πας οδηγώντας προσεκτικά.
Δεν ξέρω αν έχεις εγγύηση κτλ

ή πρέπει να έρθει οδική βοήθεια;

Σιγά μην καλέσεις και το τμήμα εξωγήινων λοιμωδών μολύνσεων να κάνουν αποκλεισμό και αποστείρωση της περιοχής.

Οδήγα το ανθρωπέ μου μέχρι το συνεργείο, μια ιδέα πιο προσεκτικά από το σύνηθες. Απλά θα κουνάει πάνω-κάτω, στις λακούβες, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι συνταρακτικό.

Μην ανχώνεσαι, συμβαίνουν αυτά στην κατηγορία. Αν δεν έχεις εγγύηση, υπολόγιζε κανά 30-50ρι να πάρει το συνεργείο για το βγάλε-στείλε-λάβε-βάλε, και κανά 100ρι-120ρι το κόστος επισκευής του αμορτισέρ στα καταστήματα τύπου kshock.

Σε τόσα λίγα χλμ είναι αστοχία.
Αν δεν είσαι μακριά απο το συνεργείο το πας οδηγώντας προσεκτικά.
Δεν ξέρω αν έχεις εγγύηση κτλ

Είναι 20 χιλιόμετρα το συνεργείο από το σπίτι μου . Δεν έχω εγγύηση εδώ και 2 μήνες.. Οπότε λες να το πάω σιγά σιγά προσεκτικά;

Σιγά μην καλέσεις και το τμήμα εξωγήινων λοιμωδών μολύνσεων να κάνουν αποκλεισμό και αποστείρωση της περιοχής.

Οδήγα το ανθρωπέ μου μέχρι το συνεργείο, μια ιδέα πιο προσεκτικά από το σύνηθες. Απλά θα κουνάει πάνω-κάτω, στις λακούβες, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι συνταρακτικό.

Μην ανχώνεσαι, συμβαίνουν αυτά στην κατηγορία. Αν δεν έχεις εγγύηση, υπολόγιζε κανά 30-50ρι να πάρει το συνεργείο για το βγάλε-στείλε-λάβε-βάλε, και κανά 100ρι-120ρι το κόστος επισκευής του αμορτισέρ στα καταστήματα τύπου kshock.

Κλαίω χαχα, πάντως ξενέρωσα τόσο νωρίς.. Άρα θα πρέπει να τους την αφήσω την μοτό έτσι;

Είναι 20 χιλιόμετρα το συνεργείο από το σπίτι μου . Δεν έχω εγγύηση εδώ και 2 μήνες.. Οπότε λες να το πάω σιγά σιγά προσεκτικά;

Ναι πήγαινε το.
Θα σου βγάλουν το αμορτισερ και ή θα το πάρεις εσυ να το πας για επισκευή ή θα το πάει το συνεργείο,θα το συνεννοηθείς.

Κλαίω χαχα, πάντως ξενέρωσα τόσο νωρίς.. Άρα θα πρέπει να τους την αφήσω την μοτό έτσι;

Για ΚΤΜ καλά είναι, τι νωρίς;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Πλάκα κάνω, μη ξενερώνεις! Συμβαίνουν αυτά! :beer:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Μην αμελήσεις Δευτέρα να το πας στον Μάστορα, Τρίτη θα έχει πολύ δουλειά!

Για ΚΤΜ καλά είναι, τι νωρίς;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Πλάκα κάνω, μη ξενερώνεις! Συμβαίνουν αυτά! :beer:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Μην αμελήσεις Δευτέρα να το πας στον Μάστορα, Τρίτη θα έχει πολύ δουλειά!

Κάθε Τρίτη μάστορα, χαχαχ

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: STF
Ναι πήγαινε το.
Θα σου βγάλουν το αμορτισερ και ή θα το πάρεις εσυ να το πας για επισκευή ή θα το πάει το συνεργείο,θα το συνεννοηθείς.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ παιδιά!

Μήπως δεν έχει καλό προστατευτικό και οι λάσπες από τον πίσω τροχό πάνε στο αμορτισέρ?

Που και που θέλει καθάρισμα ο άξονας του αμορτισέρ όπως και τα καλάμια στο πιρούνι και πέρασμα με σπρέι σιλικόνης.

4 χρονια δεν εδινε η ΚΤΜ εγγυηση ή δωθηκε αργοτερα αυτο το νουμερο?
Δεν ειναι κατι τρομερο παντως. Μπορεις να το καβαλησεις κανονικα και να πας συνεργειο.

Δεν ειναι κατι τρομερο παντως. Μπορεις να το καβαλησεις κανονικα και να πας συνεργειο.

2 χρόνια εγγύηση και μου έληξε προ 2 μηνών.

Τι κόστος να περιμένω;

Τι κόστος να περιμένω;

Δεν ξερω αν θα το πας εσυ στα χερια ή μεσω του συνεργειου.
Πχ δες εδω...
Αυτο ειναι ενα απο τα πολλα συνεργεια που επισκευαζουν αναρτησεις.

Δεν λες καλά που τώρα ξέρεις ότι έχεις αυθεντικό ΚΤΜ και όχι απομίμηση?

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: STF
Λοιπον κοιτα να δεις τωρα τι ακουγεται. Τσεκαρε αν κατω απο το αμορτισερ ειναι ο καταλυτης.

Τα τσακαλια της ΚΑΤΕΜ,που ειναι γνωστο οτι δινουν ιδιαιτερη προσοχη στην αξιοπιστια των μηχανηματων που βγαζουν,σκεφτηκαν οτι ειναι καλη ιδεα να βαλουν τον καταλυτη κατω ακριβως απο το αμορτισερ(στα μεγαλα 790/890/901 σιγουρα) με αποτελεσμα να βραζει το αμορτισερ απο την ζεστη που βγαζει ο καταλυτης,με αποτελεσμα να κλανουν τα αμορτιστερ σε λιγα σχετικα χιλιομετρα. Οποτε αν και το δικο σου μηχανακι εχει εκει τον καταλυτη τοτε λογικα την εχει φαει η τσιμουχα.

Το φτιαχνεις και καποια στιγμη βγαζεις τον καταλυτη γιατι θα εχεις το ιδιο προβλημα οβερ εν οβερ εγκεν.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: airmav
Πίσω
Μπλουζα