• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Classic Trackday 7/5/2016

sapila racing

Στρογγυλοφάναρος
Μέλος του προσωπικού
Moderator
Εντάχθηκαν
26 Ιουλίου 2005
Πόντοι αντιδράσεων
4.237
Πόντοι
113
Το Σάββατο 7 Μαίου η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει track day στην πίστα των Μεγάρων για τα μέλη της σε συνεργασία με την Extreme Trackdays.
Θα συμετέχει και το Ducati Club Hellas.

Οσοι πιστοί προσέλθετε, εγώ θα είμαι εκεί με το Pantah. :beer:

Συνημμένα

• CLASSIC TRACK DAYS-a4L.jpg
    CLASSIC TRACK DAYS-a4L.jpg
    105,5 KB · Προβολές: 223
  • CLassicTrackDayjpg-02.jpg
    CLassicTrackDayjpg-02.jpg
    100,6 KB · Προβολές: 224
Φαντάζομαι ότι αν κάποιος θέλει να έρθει μόνο για να χαζέψει, χωρίς να συμμετάσχει αλλά και χωρίς είναι μέλος της ΕΛΦΚΜ ή του Ducati Club Hellas, μπορεί να έρθει. Σωστά?

Φαντάζομαι ότι αν κάποιος θέλει να έρθει μόνο για να χαζέψει, χωρίς να συμμετάσχει αλλά και χωρίς είναι μέλος της ΕΛΦΚΜ ή του Ducati Club Hellas, μπορεί να έρθει. Σωστά?

Εννοείται, εγώ θα είμαι εκεί χωρίς να τρέξω ή να είμαι μέλος σε κάποια απ΄τις λέσχες.

Φυσικά και να ερθεις να πείς κι ενα γειά! :beer:

CU there ;)

Όμορφα ήταν, κουκλιά μηχανάκια, και λίγα στην πίστα. Λύσσαξε ο sapila & binis όλη μέρα. Και στις 19:00 που έφυγα, μέσα έμπαιναν.

Χάρηκα πολύ με την παρέα όλου του team, όπως και με taisteal +, και harris.

Κάναμε και βολτίτσα τα νέα Triumph...

:beer:

Ωραια που ηταν....
Πηγα να χαζεψω μηχανακια,αλλα χαζευα τους γυρους που εκαναν στην πιστα ο Αρης ο Μπινης και δυο-τρεις αλλοι
που πραγματικα ηταν εξαιρετικοι.

Βυρωνα,νομιζω εδειξες στο Triumph τι εστι test ride..:eek:

:beer::beer:

Πολυ ωραία ήταν χάρηκα πολύ που σας είδα όλους, την ομαδα με τα ducatiα και το sr, τον Βύρωνα τον Γιώργο και όσους δεν ηξερα και γνώρισα εκει :beer:

Ωραία τα triumph (speed triple & thruxton), πολύ ωραίο και το tuono :vroum: (thanks Βύρωνα), αλλα πιο πολύ μου άρεσε το παρακάτω...

Το οποίο αν θυμάμαι καλά ειναι του '31, isle of man tt replica, με συνδυασμένα φρένα ρυθμιζομενες αναρτήσεις και ρυθμιζόμενο σταμπιλιζατερ...

20160507_142353_HDR-1280x960.jpg

20160507_142429_HDR-1280x960.jpg

20160507_142530_HDR-1280x960.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Οι ομορφιές του Binis racing:

20160507_155911_HDR-1280x960.jpg

20160507_155916_HDR-1280x960.jpg

Άρη sorry ξέχασα να βγάλω το pantah σου, το εχω όμως σε βιντεάκι που θα σου στείλω.

Τελευταία επεξεργασία:
Και τα test ride

Thruxton
20160507_150804_HDR-1280x960.jpg

Και speed triple, που πρεπει να άρεσε τόσο πολυ του Βύρωνα που αν είχαμε διαβατήριο δεν ξερω που θα φτάναμε για το τεστ ραιντ :lol:

Μετά που πήγα για να το παρω κι εγώ μου ζήτησαν ευγενικά να μην αργήσω γιατι το περιμένει άλλος για το επόμενο session.... :lol:

20160507_164624_HDR-1280x960.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Το οποίο αν θυμάμαι καλά ειναι του '31, isle of man tt replica, με συνδυασμένα φρένα ρυθμιζομενες αναρτήσεις και ρυθμιζόμενο σταμπιλιζατερ...

Σωστά το θυμάσαι, Rudge ΙΟΜ 1931. Με 4βάλβιδη κεφαλή παρακαλώ :eek: + ότι είπες παραπάνω. Απίστευτο μηχανάκι, σε τέλεια κατάσταση.

IMAG3492.jpg

IMAG3495.jpg

Κριμα δεν το ακουσα να δουλευει το Rudge
Εργο τεχνης.
Και τα Norton..
Και τα Triumph..
Και τα Ducati..
Και εκεινο το Kawasaki..

Ολα κομψοτεχνηματα.

Α,και το tuono μΕ αρεσε

:tooth:

Περάσαμε πολύ ωραία! Χαρηκα που είδα και μερικα παιδιά απο το moto.gr, harris_x, Taisteal, byron. :beer:

Κάναμε πολλά session και σήμερα πονάω παντού! Ειχαμε ωραίο κόσμο, ωραίες μοτοσυκλέτες, ωραίο καιρό, τι άλλο θέλουμε?
Ενα ευχαριστώ στον κοσμο Λεσχης Κλασσικών που ετρεξε για να γίνει είναι απαραίτητο, όπως κι ενα ευχαριστώ στην Triumph και στον Νάσο Ηλιόπουλο που διέθετε τα ολοκαίνουρια Triumph για test ride.

Το Pantah ηταν μια χαρά, έβγαλα και το σταντ μετα το μεσημέρι να μην βρίσκει και πήγε ακόμα λίγο!
Το speed triple πολύ δύναμη και super φρενα, το Thruxton όμως το ευχαριστήθηκα περισσότερο.

Φωτό δεν έβγαλα, αλλά έχω βγάλει video!

:beer:

Τελευταία επεξεργασία:
:beer: :beer: :beer: :beer:

η νέα γενία στα πιτ
το σάββατο στα Μέγαρα

καλημέρα σε όλους

Συνημμένα

• IMG_4094.jpg
    IMG_4094.jpg
    57 KB · Προβολές: 148
Πίσω