• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Chaos, το 1ο ελληνικό hypercar

Εντάχθηκαν
20 Απριλίου 2018
Πόντοι αντιδράσεων
137
Πόντοι
0
Σίγουρα θα το έχετε πετύχει στα social ή σε κάποιο site τις τελευταίες εβδομάδες, σε 10 μέρες η Spyros Panopoulos Automotive παρουσιάζει επίσημα το 1ο ελληνικό hypercar και αλλάζει την ιστορία της αυτοκίνησης :lol:
https://www.autoblog.gr/2021/10/08/stis-1-noembriou-h-parousiash-tou-chaos/

Πέρα από την πλάκα, είναι ανησυχητική η ευκολία που ο μέσος άνθρωπος καταπίνει αμάσητο ό,τι ψέμα του πασάρουν. Δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να είσαι σχετικός με το αντικείμενο για να καταλάβεις ότι αυτή η υπόθεση μπάζει απο 100 μεριές, κι όμως ο Πανόπουλος και ο κάθε Πανόπουλος έχει μετατραπεί σε ήρωα που κάνει την Ελλάδα περήφανη με τις δημιουργίες του στη συνείδηση του κόσμου. Για την κατάντια του ειδικού τύπου και των "δημοσιογράφων" του δε θα μιλήσω καν, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, κρίμα για την ιστορία μερικών αξιόλογων ονομάτων μόνο (4 Τροχοί).

Ξέρει κανένας ποιος προμηθεύει τους κινητήρες; Είτε συμβατικούς, είτε όχι.

Ξέρει κανένας ποιος προμηθεύει τους κινητήρες; Είτε συμβατικούς, είτε όχι.

λεει οτι ειναι εξ ολοκληρου δικη του κατασκευη, 3000 hp made in Greece.... και αναρωτιεμαι γιατι οι βλακες στη koenigsegg δε σκεφτηκαν να φτιαξουν και αυτοι το δικο τους μοτερ και πανε και τα παιρνουν ετοιμα

:bawl:

Endo-με-ταξι, το αμακΣι ακομα δεν ιππαρχει, αλλα ειναι το πιο γρηγορο αμαξι στο κοσμο :eyepop:

Πως γενεν αυτο?

Endo-με-ταξι, το αμακΣι ακομα δεν ιππαρχει, αλλα ειναι το πιο γρηγορο αμαξι στο κοσμο :eyepop:

Πως γενεν αυτο?

Νομίζω θα το προμοτάρει ο ΚούΛης, οπότε καλά θα πάει κι αυτό.

Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει και με την μισουσβύσει (μιτσουμπισι) στο θέμα του μοτέρ. Κατά τα λοιπά θα κρατήσω πολύ μικρό καλάθι και μάλλον θα συμφωνήσω με τον νηματοθέτη Rac3rX.

Σίγουρα θα το έχετε πετύχει στα social ή σε κάποιο site τις τελευταίες εβδομάδες, σε 10 μέρες η Spyros Panopoulos Automotive παρουσιάζει επίσημα το 1ο ελληνικό hypercar και αλλάζει την ιστορία της αυτοκίνησης :lol:
https://www.autoblog.gr/2021/10/08/stis-1-noembriou-h-parousiash-tou-chaos/

Πέρα από την πλάκα, είναι ανησυχητική η ευκολία που ο μέσος άνθρωπος καταπίνει αμάσητο ό,τι ψέμα του πασάρουν. έχει μετατραπεί σε ήρωα που κάνει την Ελλάδα περήφανη με τις δημιουργίες του στη συνείδηση του κόσμου. .

Ο Ελληνας λιγουρης ειναι ξελιγωμενος για εθνικη υπερηφανεια.Και γενικα εδω στην Ελλαδα καταπινουν αμασητα οτιδηποτε κουφα και περιεργα ακουσουν.Ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαστε 200 χρονια πισω.Ειδικα ο Ελληνας καγκουρας που μπορει να μην εχει να φαει η να βγαλει τον μηνα θα φουσκωσει απο την εθνικη του υπερηφανεια.Τραγικα πραγματα.Και ξερετε,οποιος πει οτι αυτα περι ελληνικου χαιπερκαρ ειναι κουραφεξαλα,σε κατηγορουν απο κομπλεξικο και ατομο που δεν θελει να παει η Ελλαδα:moutza: μπροστα μεχρι ανθελληνα.

Μη κΣεχνιομαστε..... ιππαρχει και το aneiparkton :lol:
Απλα δε ξερω αν ειναι πιο γΛηγορο απο το χΑος

Το γρηγοροτερο ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!Θα βγει στην κυκλοφορια!!Χαχαχαχα!Πρωτοτυπα για δοκιμες?Κρασ τεστ?Ελα μωρε κομπλεξικε Βασιλη ανθελληνα,μην δεις εναν ΕΛΛΗΝΑ να παει να κατατροπωσει τους ξενους αμεσως να μην τον υποστηριξεις

Ζηλεύετε επειδή δεν έχετε 5,5 μύρια να το αγοράσετε. Τη βασική έκδοση.

Καμιά πυραμιδούλα ή κανένα παιχνίδι με μετοχές, εξαγορά, κλπ στήνεται... Bussiness as usual... :a014:

Χμμμ...
Το εψαξα τωρα λιγο και τελικά βλέπω οτι έχω περάσει πολλές φορες εξω απο την εδρα της εταιρείας στην οδό Τατοιου....

Κατι φτιαγμενα Mitsubishi Evo ειχε παρει το ματι μου αλλα μέχρι εκει.

Το σεντόνι που το έχουν σκεπασμένο να είχα.
Θα το έκοβα μικρά μικρά κομματάκια και θα εφτιαγνα κάτι φυλακτά.......εκεί να δεις κονομα

Εγώ το έχω φάει αμάσητο :D σοβαρά τώρα; παραμύθια λένε τόσο καιρό;

Αυτός ο Σαριμπαλης τι ρόλο βαράει?
Δεν πολυπαρακολουθώ αυτοκινητιστικα νέα αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστός "δημοσιογράφος/Youtuber" στον Ελληνικό χώρο. Να κινδυνεύει να ξεφτυλιστεί?

Και εμένα πάντως μου φαίνεται αρκετά ύποπτο το όλο εγχείρημα...

Κωλοτουμπα θα κανουνε στο τελος και θα πουνε για τις ξενες δυναμεις(πολυ πιθανον εβραιομασωνικες) που δεν αφησανε την ελλαδιτσα μας να φτασει στον εβδομο ουρανο να χαμογελασει το χειλακι μας απο θνικη περφανεια..Που σε ρε Αη Γιωργη Παπαδοπουλε να δεις πως δεν αφηνουνε την ελλαδιτσα μας να γιομισει με ντοπια σουπερκαρς αγορασμενα με αγροτικες επιδοτησεις να οργωνει παν-κατ στου χωριου ο ξαδεφοςμ ο Μπαμπςxatzistefanoglou.jpg

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Rac3rX
Αυτός ο Σαριμπαλης τι ρόλο βαράει?
Δεν πολυπαρακολουθώ αυτοκινητιστικα νέα αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστός "δημοσιογράφος/Youtuber" στον Ελληνικό χώρο. Να κινδυνεύει να ξεφτυλιστεί?

Και εμένα πάντως μου φαίνεται αρκετά ύποπτο το όλο εγχείρημα...

Γνωστός ≠ Αξιόλογος
Δημοσιογράφος του ειδικού τύπου που έχει περάσει απο 4Τ ούτε χαζός είναι, ούτε άσχετος. Δε ξέρω αν είναι στο payroll του Πανόπουλου ή δε τον νοιάζει να προβάλλει χοντράδες εφόσον του αποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες views, αυτά όμως δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Πίσω
Μπλουζα