Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Με 6600 ....γαμησετα
Δεν κάνει για εσένα ρε τσίπη.
:smokin:
Δε μας χέζει και η Honda :moutza:
Πριν τρία χρόνια που θέλαμε μικρομεσαίο για αρχή, έβγαζε μόνο σκουτέρια και λέγαμε πού χάθηκε η κατηγορία των 400-500 κυβικών. Πήραμε το εικοσαετίας.
Τώρα ψάχνουμε πού χάθηκε η κατηγορία των 600ss, και βγάζει μηχανάκια για αρχάριους και κάτι 700άρια για να κάνουν 100 χιλιόμετρα με μισό νανογραμμάριο βενζίνη.
Εγώ είμαι εκτός εποχής ρε πστ μου?Θέλω να γίνω hondaκιας και δε με θέλει η honda γαμώ τη φουκουσίμα τους.
Όντως ωραίο είναι για αρχάριους αλλά πολλά τα ριάλια.
Δεν ξέρω όμως και τί γίνεται με τα καινούρια διπλώματα. Αν το παίρνεις στα 18 για πρώτο μηχανάκι κάτι πάει κι έρχεται, γιατί είναι κάμποσα τα αλογάκια και θα γλυκάνουν. Αν όχι, και πρέπει να περάσεις από άλλο στάδιο πρώτα, χαιρετίσματα. Το χελωνονιντζάκι το 300άρι θα το καταπιεί αμάσητο και μετά φεύγει ο καθένας για άλλες μεγαλύτερες κατηγορίες.
σοβαρά τώρα, πάρε triumph.
Πολλά τα 6600. Με κάτι ακόμα παίρνεις 4κύλινδρο 600...
6600 παιρνεις 1000 τριετιας.τι να το κανεις το 500?το μεγαλο δουλευει σαν μικρο,το μικρο σαν μεγαλο οχι...
6600 παιρνεις 1000 τριετιας.τι να το κανεις το 500?το μεγαλο δουλευει σαν μικρο,το μικρο σαν μεγαλο οχι...
Πολλά τα 6600. Με κάτι ακόμα παίρνεις 4κύλινδρο 600...
6600 παιρνεις 1000 τριετιας.
το μεγαλο δουλευει σαν μικρο...
Προφανώς δεν απευθύνεται στο ίδιο κοινό που αγοράζει RRRR. Τα διάφορα CBF 600, Hornet, Fazer κλπ. όμως είναι σίγουρα εναλλακτικές...
Σε έναν νέο οδηγό (22 χρονών αρχάριο πχ), που ψάχνεται να πάρει μηχανή και μπορεί να διαθέσει αυτά τα 6 χιλιάρικα θα του λέγατε τράβα πάρε 1000άρι τριετίας?
Θέλω να γίνω hondaκιας και δε με θέλει η honda γαμώ τη φουκουσίμα τους.
οχι θα του λεγαμε αν του αρεσει τοσο πολυ αυτου του ειδους η κατηγορια να παει να παρει ενα cb-1, cbr 400rr, rvf400, vfr400 να το ανακατασκευασει πληρως και με τα ρεστα να κανει level 1 και 2 στο css και θα του μεινουν κιολας καποια να τα κανει βενζινα να γυρισει την Πελοποννησο...
Τι εννοείς να γίνεις; Αφού είσαι !![]()
![]()