• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Απαράδεκτη διαφήμιση Νισάν

Πέρα από την γενικότερα απίστευτα μαλακισμένη ιδέα, τι σχέση έχει αυτή η "κονσόλα" με ντεπόζιτο μοτοσυκλέτας? Αλήθεια όμως.

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μισώ περισσότερο τα ιαπωνικά αυτοκίνητα ή τις διαφημίσεις ιαπωνικών αυτοκινήτων...

αναμενόμενο.
:smokin:

το πιο ασχημο αυτοκίνητο της χρονιας, έφτιαξε κ τη χειρότερη διαφήμιση.

Οταν σας ελεγα να βγουμε στους δρομους να διαδηλωσουμε κατα του Tron που προωθει την μοτοκαγκουρια και τις κοντρες και γκλαμουροποιει τα δυστυχηματα με γραφατε στα αρχιδια σας.
Οριστε τωρα.

:alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien:

Δηλαδή για αυτήν τη διαφημιστική καμπάνια πληρώσαν κίόλας . :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Δηλαδή για αυτήν τη διαφημιστική καμπάνια πληρώσαν κίόλας . :lol: :lol:

Αν ο πρόεδρος του διαφημιστικού τμήματος της Nissan είναι κάτι σαν τον δικό μας ΓΑΠ (γ@μώ το σπίτι σου επί τη ευκαιρία) δεν πρέπει να σου προκαλεί εντύπωση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αν ο πρόεδρος του διαφημιστικού τμήματος της Nissan είναι κάτι σαν τον δικό μας ΓΑΠ (γ@μώ το σπίτι σου επί τη ευκαιρία) δεν πρέπει να σου προκαλεί εντύπωση...

Ρε συ , προς στιγμήν έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι το έλεγες σε εμένα . Και σκεφτόμουν , καλά ποιος είναι αυτός και τι του έχω κάνει και με βρίζει δημόσια ??:uplate:

:lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Ρε συ , προς στιγμήν έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι το έλεγες σε εμένα . Και σκεφτόμουν , καλά ποιος είναι αυτός και τι του έχω κάνει και με βρίζει δημόσια ??:uplate:

:lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε σεις,γΛηγορο φενεται τουτο....:hypnotize

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμετική ιδέα (που μόνο σε 13χρονο θα έκανε εντύπωση) και επίσης εμετική παραγωγή

:yuck: :a14: :a04:

Ριχτε του μαζικά dislike

το εχω οδηγησει το Juke και γαμ@ει :smokin:

και δηλαδη ποιο το νοημα της διαφημισης? αφου δεν προσπερναει της μηχανες αλλα αντιθετα της χτυπαει απο πισω τι θελουν δλδ να πουν οτι αντεχει ο προφηλακτιρας?

Πίσω
Μπλουζα