• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

    Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αντικατάσταση εισαγωγής αέρα σε CBF250

Εντάχθηκαν
18 Απριλίου 2007
Μηνύματα
65
Πόντοι αντιδράσεων
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

έχει τρυπήσει η εισαγωγή του αέρα στο CBF250 μου και θέλω να παραγγείλω μία καινούρια για να την αντικαταστήσω. Ξέρεις κανείς από πού μπορώ να βρω και τί θα χρειαστώ (πχ serial number; που φαίνεται; );

Επίσης, πώς λέγεται το συγκεκριμένο εξάρτημα στα αγγλικά; Σκέφτομαι μήπως το ψάξω online... θα είναι καλή ιδέα λέτε;
 
Πόσα να ζητήσει ο Σακαράκης για ένα κομμάτι λάστιχο; :look:
 
Μην το λες.. είχα ακούσει για 60αρες. Τέσπα, θα μου το παραγγείλει ένας γνωστός γνωστού, αλλά και πάλι μου είπε πως θα πάει κάπου 25-30 ευρώ το ταριφάκι, κι αυτό επειδή τα μηχανάκια αυτά δεν κατασκευάζονται στην Ιαπωνία(αλλιώς θα ήταν παραπάνω). Τιμή θα ξέρω τη Δευτέρα, θα ενημερώσω κι εδώ μόλις μάθω.

@toyar ναι, μάλλον αυτό είναι. Αλλά και 12€ που έχει, έχει άλλα 30€ μεταφορικά και γύρευε πότε θα έρθει.. δεν αξίζει απ' το site, thanks πάντως :)
 
Πίσω
Μπλουζα