• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αναζήτηση παπιου value for money

Εντάχθηκαν
18 Δεκεμβρίου 2015
Πόντοι αντιδράσεων
221
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση παπιου. Μεταχειρισμενο για να μειώσω την διαφορά από καινούργιο και μιας και η χρήση του θα είναι σαν δευτερο-εφεδρικο και για πολύ κοντινές αποστάσεις εντός Αθήνας αφού υπάρχει μεγαλύτερο διτροχο.
Το βασικό μου πρόβλημα είναι τι ουσιώδη διαφορά θα δω αν πάω πχ σε καρμπυρατερ η ιντζεξιον.
Είμαι ανάμεσα σε kaze r 2013 και μετά, crypton X- Crypton S, Honda supra X 125, Crypton T 110.
Τα μισά είναι inj και τα άλλα carb.
Πώς να αποφασίσω βάση του ότι θα κάνω βαριά 1000-1500χλμ το χρόνο?? Αλλά και να το κρατήσω μια ζωή χωρίς θεμα

Νομίζω η όποια διαφορά είναι στην κατανάλωση. Καλύτερη διαχείριση το ιντζεξιον.

Θα έλεγα καλύτερα καρμπ για λιγότερη πολυπλοκότητα. Το αν θα κάψει 300-400μλ βενζίνης παραπάνω στα 100 δε νομίζω να εχει τόσο μεγάλη σημασία στα 1500 ετησια χιλιόμετρα.

Για τέτοια χρήση και τόσα χλμ. Ετησίως, αλλά και για να μείνει "για πάντα" που λέμε, καρμπ.

Crypton S απο αυτα που ανεφερες.Εχει το παλιο κοψιμο στον σκελετο που κατεβαινει χαμηλα.Βασικα ειναι παπι με την εννοια που πρεπει να εχει ενα παπι.Το Χ λογω κυλινδρου σε ποιο ορθια θεση εχει ποιο ψηλα το ''δοκαρι'' του σκελετου,επισης το Χ δεν εχει δυναμη χαμηλα.Βγαζει ποιο ψηλα την δυναμη του.

Πίσω
Μπλουζα